تاریخ : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳ Monday, 17 March , 2025

آخرین اخبار

📸: محله رنگارنگ شیراز حداقل هزینه ساخت هر واحد مسکن ملی در فارس دو میلیارد تومان است قیمت های جدید بلیت هواپیما اعلام شد یک کشته در واژگونی خودرو در آزادراه شیراز به اصفهان 🎥: تولد ۲ توله خرس در باغ وحش شیراز آخرین وضعیت آزادراه شیراز – اصفهان در آستانه سفرهای نوروزی قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ 📸: پیروزی ایران برابر روسیه در تورنمنت هندبال شیراز/ ایران با تفاضل گل دوم شد 🎥: المان های نوروزی در استقبال از بهار شیراز وعده ای دیگر برای افتتاح بازار پروتئین شیراز شیوع بیماری زنگ زرد در کمین مزارع گندم و جو فارس 🎥: بازهم وعده آینده برای تکمیل آزادراه شیراز-اصفهان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ 📸: سانحه دلخراش سقوط پاراگلایدر در دریاچه مهارلو شیراز 📸: نقطه حادثه خیز در بزرگراه دراک قطعه ۷ آزادراه شیراز – اصفهان به نوروز ۱۴۰۴ هم نرسید فوت یک نفر بر اثر سقوط پاراگلایدر در شیراز سنگ تمام خیران شیرازی برای آزادی زندانیان انتقال پیکر ۲ کوهنورد لارستانی از قله دماوند فروش مواد اولیه ساخت ابزار آتش‌زا به نوجوانان ممنوع است

33

ممنوعیت برپایی غرفه در محور حافظیه، سعدیه و زندیه در نوروز ۹۸

  • کد خبر : 38726
  • 19 دی 1397 - 14:01

المان‌های نوروز ۹۳ شیراز

برنامه ها واقدامات نوروز ۹۸ با حضور معاون خدمات شهری وشهرداران مناطق یازده گانه شهرداری در کمیسیون گردشگری وزیارت شورا بررسی شد به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا منطقه فارس، رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت شورای شهر شیراز چهارشنبه ۱۹ دیماه در جلسه این کمیسیون گفت: در این جلسه شهرداران مناطق گزارشی از اقدامات انجام شده برای استقبال از نوروز ارائه دادند.

سولماز دهقانی افزود: در راستای هماهنگی برنامه های نوروز، زیبا سازی و زدودن نازیبایی های سطح شهر و مراکز تاریخی و فرهنگی و نصب المانهای سطح شهر در اولویت فعالیت ‌ ها قرار گرفت .

رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت ادامه داد: به منظور استقبال از مهمانان نوروزی برنامه ریزی هایی برای اسکان مسافران  و هماهنگی های لازم با مجموعه هتلداران و مهمانپذیران صورت گرفته است .

وی با اشاره به ممنوعیت اسکان مسافران در بوستان های شهر افزود: در راستای جلوگیری از ازدحام و نازیبایی در محور حافظیه ، سعدیه و زندیه در ایام نوروز ۹۸، غرفه های صنایع دستی در این محورها برپا نخواهد شد .

دهقانی نورپردازی و همسطح سازی محورهای گردشگری، جمع اوری و پاکسازی ضایعات ساختمانی، زیبا سازی، رنگ امیزی دیوارها در محورهای ورودی شهر، مناسب سازی پیاده روها، ساماندهی تابلوهای شهر را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: کارگاه های متعلق به مترو دربلوار مدرس جمع اوری می شود .

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز بر اجرای برنامه های ویژه لحظه تحویل سال در راستای گردهمایی مردم و ایجاد نشاط در بین شهروندان تاکید و اضافه کرد: برنامه ریزی مناسب شهر را برای مسافران جذاب کرده و بستر ساز جذب گردشگر در تمام فصول سال خواهد شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=38726

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.