تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ Thursday, 29 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

25

اعلام نتایج آزمون استخدام شهرداری شیراز، هفته آینده

  • کد خبر : 3730
  • 09 مهر 1392 - 22:27

معاون اداری و مالی شهردار شیراز گفت: نتایج آزمون استخدامی شهرداری شیراز تا یک هفته دیگر اعلام می‌شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، محمدحسن اسدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: بنابر آخرین قولی که سازمان سنجش آموزش کشور داده است، نتایج آزمون شهرداری باید تا یک هفته دیگر اعلام شود.

وی افزود: به موجب قراردادی که سازمان سنجش با سازمان شهرداری‌ها دارد، از زمان برگزاری آزمون ظرف سه ماه باید نتایج اعلام شود. اسدی ادامه داد: با توجه به اینکه آزمون استخدام شهرداری شیراز ۱۴ تیر ماه امسال برگزار شد، باید تا ۱۴ مهر ماه جاری نتایج اعلام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در مورد فروش اوراق مشارکت قطار شهری سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان توسط شورا مصوب شد که شهرداری مراحل کار را مورد پیگیری قرار داد، اما بانک مرکزی ایراد گرفت و به سبب مغایرت با قانون با آن مخالفت کرد. این مسئول ابراز داشت: استفاده قطار شهری‌های سراسر کشور از فروش و انتشار اوراق مشارکت در سال جاری در بودجه کل کشور در نظر گرفته شده که شهرداری شیراز نیز دوباره این کار را به جریان انداخت.

وی اضافه کرد: امید داریم امسال از محل فروش و انتشار اوراق مشارکت برای سازمان قطار شهری بخشی از اجرای پروژه را تامین مالی کنیم. اسدی تصریح کرد: برای پروژه‌های شهرداری نیز طبق مصوبه شورا قرار بر این است که در دور سوم انتشار، ۱۹۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر شود.

معاون شهردار شیراز خاطرنشان کرد: در حال حاضر در فرایند اوراق مشارکت به دنبال آن هستیم که پروژه‌های مربوطه را تعریف کنیم که اگر مانند روال سال‌های گذشته عمل و اجازه انتشار نهایی توسط بانک مرکزی داده شود، می‌توانیم تا پایان سال اوراق سال ۹۲ شهرداری شیراز را نیز به فروش برسانیم.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=3730

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. کم کم داشتم نا امید میشدم

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.