تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ Thursday, 29 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

28

کاهش ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی آب رودخانه‌های فارس

  • کد خبر : 35659
  • 16 تیر 1397 - 10:23

کاهش شدید بارندگی ها، شرایط خشکسالی را در استان فارس به اوج خود رسانده به گونه‌ای که آب تمام رودخانه‌های استان بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد کاهش یافته است. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: در شرایط طبیعی و بر اساس متوسط دوره آماری ۵۰ سال اخیر، میزان بارندگی در این استان باید ۳۰۷ میلی متر می‌بود، اما در این زمینه نسبت به سال قبل ۶۶ درصد و نسبت به بلند مدت ۵۶ درصد کاهش داشته است.
حمید رضا دهقانی افزود: اگر بارندگی به صورت نرمال و طبیعی بود، ۱۱ میلیارد متر مکعب آب تجدید پذیر در اختیار داشتیم در حالی که این میزان امروز پنج میلیارد متر مکعب است و برای جبران کمبود ایجاد شده ناگزیر هستیم که از منابع غیر تجدید پذیر استفاده کنیم.
او اظهار داشت: در مجموع پارسال در کل استان بیش از ۵۰ درصد کاهش بارندگی داشته ایم و این منجر به خشک شدن دریاچه ها، تالاب‌ها و قنات‌ها شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای فارس ادامه داد: در بحث وضعیت ورودی و خروجی آب سد‌ها نیز شرایط بسیار نامطلوب است و به عنوان مثال در حالی که ورودی سد درودزن ۲۷۱ لیتر بر ثانیه است خروجی آن حدود پنج هزار لیتر بر ثانیه است که این امر بیانگر اوج بحرانی بودن شرایط است.
وی گفت: در این استان در زمینه استفاده از آب منابع زیرزمینی با ۷۹ درصد بهره گیری، یکی از بالاترین میزان مصارف را داریم.
دهقانی، تعداد چاه‌های مجاز استان را ۷۳ هزار حلقه برشمرد و اظهار داشت: از مجموع ۱۵ هزار و ۷۹۴ چاه غیر مجاز استان نیز از سال ۹۳ تاکنون بیش از هفت هزار و ۸۰۰ چاه پُر شده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=35659

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.