تاریخ : دوشنبه, ۱۳ بهمن , ۱۴۰۴ Monday, 2 February , 2026

آخرین اخبار

واژگونی خودرو در کمربندی شیراز ۳ کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم

30

صادق عابدین: تغییر مدیر کل میراث فرهنگی فارس اشتباه بود

  • کد خبر : 3298
  • 01 مهر 1392 - 15:04

استاندار فارس گفت: تغییر مدیر کل میراث فرهنگی استان فارس اشتباه بود. به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص معرفی مدیر کل میراث فرهنگی استان فارس افزود: تغییر مدیر کل میراث فرهنگی فارس اشتباهی بود که «ملک‌زاده» مرتکب شد و امروز در تلاشیم که فعالی را باز گردانیم.

وی تصریح کرد: من با جابجایی مدیر کل میراث به شدت مخالف بودم و امروز امیدوارم با همکاری نمایندگان مجلس «فعالی» را به فارس باز گردانیم. استاندار فارس در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت هیئت فوتبال استان فارس نیز گفت: طبق صحبت‌های مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس با موافقت فدراسیون فوتبال مجمع فوتبال فارس به زودی برگزار خواهد شد.

صادق عابدین تصریح کرد: طی مدت گذشته وزارت ورزش کم کاری‌هایی را انجام داد که ثمره آن نیز عقب افتادن روند ساخت و ساز ورزشگاه میانرود شیراز بود. وی تاکید کرد: نامه نگاری مختلفی را با وزیر سابق ورزش و جوانان داشتم اما سهل انگاری‌ها باعث به وقفه افتادن کار‌ها شد.

دستگاه‌های قضایی برای برخورد با خبرهای مجهول اقدام خواهند کرد

استاندار فارس در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص وضعیت چند مدیر کل و بازداشت آن‌ها، گفت: از اینگونه موارد بی‌اطلاع هستم اما از دستگاه‌های قضایی و انتظامی درخواست کرده‌ام که با افراد و یا مجموعه‌هایی که اخبار مجهول را منتشر می‌کنند برخورد داشته باشند. صادق عابدین در خصوص تغییر مدیر کل صنعت، معدن و تجارت فارس یادآور شد: این بحث به امروز و یا دیروز کاری ندارد از مدت‌ها قبل بحث تغییر مدیریت صنعت، معدن و تجارت فارس مطرح بوده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=3298

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. چه قبلی و چه رئیس فعلی هیچ کدام در شان و اندازه استان فارس نیستن

  2. امین جان
    مدیر کل میراث فرهنگی فارس باید شیرازی باشه تا بتونه دلسوزی برای فرهنگ فارس داشته باشه