تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

22

راه اندازی نخستین کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی کشور در شیراز

  • کد خبر : 31370
  • 18 آبان 1395 - 22:15

ستین کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی کشور در شهرک صنعتی بزرگ شیراز راه‌اندازی شد و با راه‌اندازی این کارخانه ایران به عنوان ششمین کشور دارای این تکنولوژی شناخته شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس، در مراسمی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار فارس و برخی اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تولید آزمایشی نخستین کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی کشور در شهرک صنعتی بزرگ شیراز آغاز شد.

سرمایه‌گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه مواد تشکیل دهنده محصول تولیدی این شرکت بیشتر غلات و سویا است و از طعم دهنده‌ها و چاشنی‌ها نیز در سوسیس و کالباس استفاده شده است اظهار داشت: در این محصول از افزودنی‌های غیرمجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونه‌های گوشتی هیچ تفاوتی ندارد.

امید بهمنی افزود: مشابه گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری ۳۰ تا ۴۵ روز را دارد که سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا ۶ ماه بالا برد.

بهمنی گفت: تکنولوژی تولید سوسیس و کالباس گیاهی، تنها در کشورهای کانادا، آلمان، آمریکا، استرالیا و انگلستان وجود دارد و ایران، ششمین کشوری است که این تکنولوژی را به دست آورده است.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری فارس در بازدید از یکی از سردخانه‌های بزرگ مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز بر لزوم تسریع در اختصاص تسهیلات بانکی برای اجرای طرح توسعه و نیز سرمایه در گردش این مجموعه تاکید کرد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استا نفارس در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه همه بسترها و زیرساخت هه برای جذب سرمایه‌گذار در شهرک صنعتی بزرگ شیراز فراهم است گفت: این شهرک صنعتی از ابتدای امسال تاکنون از شاخص‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور در جذب سرمایه‌گذار بوده است.

‌شاهپور قنبری افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۸۳ قرارداد واگذاری زمین با سرمایه‌گذاران در این شهرک صنعتی منعقد شده که در قالب این قراردادها بیش از ۹ هکتار زمین واگذار شده است.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این واحدهای تولیدی و صنعتی که با سرمایه‌گذاری بیش از ۶۴۵ میلیارد ریالی ایجاد خواهند شد برای ۳۹۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=31370

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. دیگه امیدواریم داخل این سوسیس وکالباس گیاهی چیزی قاطی نکنن

  2. من امتحان کردم طعمش که عالی بود اصلا نمیخورد گیاهی باشه عالی عالی بود

  3. اسمش چیه؟

  4. مهدی جان
    اسمش نوپرو هست .

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.