تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

46

راه اندازی نخستین کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی کشور در شیراز

  • کد خبر : 31370
  • 18 آبان 1395 - 22:15

ستین کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی کشور در شهرک صنعتی بزرگ شیراز راه‌اندازی شد و با راه‌اندازی این کارخانه ایران به عنوان ششمین کشور دارای این تکنولوژی شناخته شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس، در مراسمی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار فارس و برخی اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تولید آزمایشی نخستین کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی کشور در شهرک صنعتی بزرگ شیراز آغاز شد.

سرمایه‌گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه مواد تشکیل دهنده محصول تولیدی این شرکت بیشتر غلات و سویا است و از طعم دهنده‌ها و چاشنی‌ها نیز در سوسیس و کالباس استفاده شده است اظهار داشت: در این محصول از افزودنی‌های غیرمجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونه‌های گوشتی هیچ تفاوتی ندارد.

امید بهمنی افزود: مشابه گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری ۳۰ تا ۴۵ روز را دارد که سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا ۶ ماه بالا برد.

بهمنی گفت: تکنولوژی تولید سوسیس و کالباس گیاهی، تنها در کشورهای کانادا، آلمان، آمریکا، استرالیا و انگلستان وجود دارد و ایران، ششمین کشوری است که این تکنولوژی را به دست آورده است.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری فارس در بازدید از یکی از سردخانه‌های بزرگ مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز بر لزوم تسریع در اختصاص تسهیلات بانکی برای اجرای طرح توسعه و نیز سرمایه در گردش این مجموعه تاکید کرد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استا نفارس در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه همه بسترها و زیرساخت هه برای جذب سرمایه‌گذار در شهرک صنعتی بزرگ شیراز فراهم است گفت: این شهرک صنعتی از ابتدای امسال تاکنون از شاخص‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور در جذب سرمایه‌گذار بوده است.

‌شاهپور قنبری افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۸۳ قرارداد واگذاری زمین با سرمایه‌گذاران در این شهرک صنعتی منعقد شده که در قالب این قراردادها بیش از ۹ هکتار زمین واگذار شده است.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این واحدهای تولیدی و صنعتی که با سرمایه‌گذاری بیش از ۶۴۵ میلیارد ریالی ایجاد خواهند شد برای ۳۹۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=31370

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. دیگه امیدواریم داخل این سوسیس وکالباس گیاهی چیزی قاطی نکنن

  2. من امتحان کردم طعمش که عالی بود اصلا نمیخورد گیاهی باشه عالی عالی بود

  3. اسمش چیه؟

  4. مهدی جان
    اسمش نوپرو هست .

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.