تاریخ : شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۴۰۲ Saturday, 3 June , 2023

آخرین اخبار

آغاز عملیات اجرایی سه ایستگاه خط ۳ مترو 🎥 آغاز ساخت بزرگترین آکواریوم ایران در شیراز 📷 ایستگاه مترو عادل آباد در خط ۲ مترو شیراز انعقاد چند تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش تقریبی ۱۴ هزار میلیارد تومان عملیات ساماندهی ۱۸ کیلومتر از کمربندی جنوبی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت کمک ۱۰۰میلیونی شهرداری شیراز برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی 📷 نام شیراز بر قامت برج آزادی تهران نقش بست فرهنگ و هنر بهترین ابزار برای مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است 📷 افتتاح دوبرگردان نیایش وعده نصب تابلو روزشمار پروژه های شهرداری شیراز عملی نشد طرح تقاطع نواب صفوی – بزرگراه کمربندی شیراز میزان بارش شهرهای فارس در سامانه بارشی اخیر اعلام شد 🎥 ترنم و طراوت باران در بیشتر نقاط فارس 🎥 جان دوباره آبشار فصلی دشت ارژن از ۸ اَبَـــر پروژه وعده داده شده چه خبر؟ 📷 پاییز رنگارنگ شیراز در باران آذرماه 📷 تصاویر هوایی زیبا از شیراز 📷 مجسمه سعدی شیرازی در شهر نانجینگ چین نصب شد باغ جنت به عنوان نخستین محل تجمعات قانونی در شیراز تعیین شد افتتاح باند دوم جاده ابوالحیات- دشت ارژن

5

راه اندازی مسیر ریلی گردشگری به رونق این صنعت در فارس می انجامد

  • کد خبر : 30235
  • 11 شهریور 1395 - 22:13

3325388-5349126مدیرکل راه آهن استان فارس گفت : راه اندازی مسیر ریلی داخلی در این استان که جاذبه های تاریخی ،مذهبی و طبیعی فراوانی را در خود جای داده به رونق صنعت گردشگری بمنزله یک محور توسعه پایدار شتاب ویژه خواهد بخشید.

به گزارش شیراز ۱۴۰۰ به نقل از ایرنا مهرداد انصاری چهارشنبه در حاشیه دومین تور قطار گردشگری در استان فارس افزود: بدون شک افزایش تعداد قطارهای بخش خصوصی زمینه فراهم شدن بسته های سرمایه گذاری با سودهای چهار درصدی را برای سرمایه گذاران بدنبال داشته است .
وی با بیان این مطلب که پارسال ۵۰۰ هزار مسافر از طریق خطوط ریلی شیراز به اصفهان و بالعکس جابه جا شده اند تصریح کرد : این مهم خود نشانگر توسعه گردشگری در این استان است.
به گفته انصاری اینک خطوط ریلی راه آهن استان فارس ۵۰۰ کیلومتر است که در این مسافت تعداد ۲۳ ایستگاه راه آهن با تمام امکانات مختلف لازم از جمله نمازخانه و ایستگاهی برای خدمات دهی مناسب به مسافران ایجاد گردیده است .
در حاشیه این تور هفت ساعته حمیدرضا آذری مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس به خبرنگاران گفت :چنانچه زیرساخت های ریلی برای سفرهای گردشگری فراهم باشد این اداره آمادگی دارد علاوه بر اردوهای دانش آموزی خانواده های فرهنگیان را نیز برای سفر از راه آهن شیراز اصفهان ترغیب کند.

>
نظرات حاوی توهین، افترا، غیرمرتبط با عنوان مطلب و نگاشته شده به صورت انگلیسی تایید نخواهند شد. در صورت نیاز به "بحث آزاد" از منوی بالای سایت مراجعه کنید.
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=30235

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.