تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

25

صدرور ۹۲۰ میلیارد تومان مجوز بخش گردشگری در استان فارس

  • کد خبر : 29963
  • 01 شهریور 1395 - 21:17

139208062147553001426954معاون گردشگری و امور زائرین استاندار فارس گفت: در یک سال گذشته تاکنون ۹۲۰ میلیارد تومان مجوز در بخش گردشگری استان فارس صادر شده است.
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ به نقل ازخبرگزاری تسنیم، شاپور رستمی پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: در یک سال گذشته تاکنون ۹۲۰ میلیارد تومان مجوز در بخش گردشگری استان فارس صادر شده است.

وی با بیان اینکه بخش صنایع دستی در حوزه گردشگری به دلیل فراهم بودن زمینه برای ایجاد اشتغال از حوزه‌های مورد تاکید است افزود: استان فارس ظرفیت‌های خوبی در این زمینه دارد و ایجاد و توسعه شهرک‌های صنایع دستی با هماهنگی فرمانداران، اتحادیه صنایع دستی و میراث فرهنگی استان به منظور افزایش ایجاد اشتغال در استان با جدیت دنبال می‌شود.

معاون گردشگری و امور زائرین استاندار فارس با اشاره به اینکه تا سال گذشته تنها یک خانه صنایع دستی در استان فارس فعالیت داشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد خانه‌های صنایع دستی به ۵ مورد در استان افزایش یافته است.

رستمی با بیان اینکه مجوزهای صادره برای مشاغل خانگی به ۶ هزار و ۹۳۲ مورد افزایش یافته است تصریح کرد: یک‌هزار و ۳۰۰ نفر در این بخش فعال و مشغول به کار شدند.

وی بیان کرد: تعداد کارگاه‌های تولیدی استان فارس در حوزه گردشگری از ۶۰۷ کارگاه تولیدی به ۷۸۷ کارگاه افزایش یافته است و برای افزایش بیشتر آنها برنامه‌ریزی شده است.

معاون گردشگری و امور زائرین استاندار فارس عنوان کرد: با توجه به زیرساخت‌های اصلی مورد نیاز استان در حوزه گردشگری به ویژه در بخش هتل و مهمان‌پذیرها، ظرفیت اتاق‌های استان از ۸۴۵ مورد به بیش از ۶ هزار و ۲۵۰ اتاق افزایش یافته است.

رستمی از آماده‌سازی و تدوین ۴۲ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری استان فارس خبر داد و گفت: افزایش و تقویت اقامتگاه‌های بوم‌گردی در استان با توجه به تعداد کمتر مجوز در این زمینه، تعداد زیاد نقاط مناسب در استان و ارائه تسهیلات کم‌بهره و مناسب‌ مورد حمایت است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=29963
  • ارسال توسط :
  • 1293 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای صدرور ۹۲۰ میلیارد تومان مجوز بخش گردشگری در استان فارس بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.