تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

30

فولاد نی‌ریز به خطوط ریلی متصل می‌شود‌

  • کد خبر : 21391
  • 21 شهریور 1394 - 10:20

مدیرکل راه‌آهن استان فارس از اتصال کارخانه‌ فولاد شهرستان نی‌ریز به خطوط ریلی و اتصال آن به گل‌گهر سیرجان و ارتباط با استان‌های مختلف کشور خبرداد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، مهرداد انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، اظهار داشت: با اتصال کارخانه فولاد نی‌ریز به خطوط ریلی دسترسی لازم برای تامین مواد اولیه این کارخانه با سهولت بیشتری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین با اتصال فولاد نی‌ریز به خطوط ریلی توان حمل بار به گل‌گهر سیرجان و ارتباط این کارخانه با استان‌های دیگر از جمله بندرعباس، اصفهان و سایر استان‌های صنعتی کشور فراهم می‌شود.

مدکل راه آهن استان فارس همچنین با اشاره به بازدید خود از خط ریلی شیراز به نی‌ریز و گل‌گهر سیرجان تصریح کرد: در این بازدید موضوع فنی و زیرساختاری اجرای طرح مورد بررسی قرار گرفت و موارد مختلف نیز به پیمانکار اعلام شد.

انصاری با بیان اینکه راه آهن شیراز به گل‌گهر در در قطعات مختلف در دست اجرا است افزود: در بازدید صورت گرفته موضوع‌های مختلف از جمله وجود شیب نامناسب در طراحی ترانشه‌ها و ریزش در زمان بهره‌برداری، مشکلات موجود در پل‌های زیرخاکی و نشست زیرسازی در روی پل، مشکلات کانال‌های تونل‌ها و طراحی مناسب عرض کانال برای تعمیرات در تونل و عبور فیبر نوری از درون کانال تونل‌ها و مشکلات و عواقب ناشی از آن مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، فاز نخست کارخانه فولاد نی‌ریز تا پایان امسال به بهره‌‌برداری می‌رسد و با این طرح ظرفیت تولید فولاد کشور ۸۰۰ هزار تن افزایش می‌یابد. تولید این کارخانه در مرحله نخست آهن اسفنجی است و در صورت بهره‌‌برداری از آن تحول اساسی در صنعت فولاد کشور و استان فارس رخ می‌دهد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=21391

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. چه خبر خوشحال کننده ای ممنون از سایت خوبshiraz1400 که این خبرها را اطلاع رسانی میکنند

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.