تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس پایش سلامت ۵۰ درصد از پل‌های شیراز آلودگی هوای شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۱ آذر ۱۴۰۴

27

جشنواره موسیقی فجر شیراز برگزار می‌شود/ حضور دوگروه خارجی

  • کد خبر : 16622
  • 15 بهمن 1393 - 23:28

یازدهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر شیراز با حضور گروه‌های بین المللی و ملی در تالار حافظ برگزار می‌شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از مهر، دبیر این 757156 [800x600]جشنواره در نشست خبری با بیان این موضوع، گفت: در این دوره جشنواره که از ۲۴ بهمن تا دوم اسفندماه در شیراز برگزار می‌شود افزون بر گروه‌های شرکت کننده، چهار گروه موسیقی استانی که در جریان سی و امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در بخش مسابقه قرار دارند به اجرای موسیقی می‌پردازند.

مهدی امیدبخش با نام بردن از این گروه‌ها، گفت: همنوازان ایران، همنوازان آبنوس، باران شیراز و گروه آوازی پاسارگاد در آیین پایانی جشنواره موسیقی فجر شیراز به صحنه می‌روند.

وی با بیان اینکه از همه گونه‌های موسیقی در جشنوارهٔ فجر یازدهم شیراز حضور دارد، افزود: یازدهمین جشنواره موسیقی فجر شیراز با در نظر گرفتن تمام سلایق موسیقایی میزبان گروه‌هایی از کشورهای آلمان و استونی است که رسیتال پیانو C. Johan Wendt از آلمان و ارکس‌تر زهی String از استونی روزهای دوشنبه ۲۷ بهمن و چهارشنبه ۲۹ بهمن در تالار حافظ برنامه خواهند داشت.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس تلاش جشنواره یازدهم فجر شیراز را متمرکز بر استفاده از ظرفیت‌های موسیقایی استان فارس عنوان کرد و افزود: در بخش موسیقی پاپ این جشنواره نیز افزون بر هنرنمایی رضا یزدانی و محمدعلیزاده، خوانندگان موسیقی پاپ کشور ترکیبی از خوانندگان پاپ شیراز متشکل از سینا سبک روح، مهران موثقی، مازیرا ظریف صنایعی، حامد فقیهی و حسین می‌ری به ارایهٔ موسیقی مردمی می‌پردازند.

امیدبخش حضور گروه زند به سرپرستی و خوانندگی علی زندوکیلی در آیین گشایش یازدهمین جشنواره موسیقی فجر شیراز را قطعی دانست و گفت: شنبه ۲۵ بهمن نیز گروه بیدل به سرپرستی و خوانندگی سیدحسام الدین سراج در تالار حافظ به هنرنمایی می‌پردازد. این درحالیست که ارکس‌تر سازهای بادی تهران به سرپرستی سینا ذکایی دوشنبه ۲۷ بهمن به صحنه می‌رود.

دبیر یازدهمین جشنواره موسیقی فجر شیراز با تاکید بر اینکه تمام نگاه جشنواره توزیع موسیقی جدی است، افزود: بدین خاطر نیز گروه موسیقی شیپور صلح با حضور علی قمصری، محمد معتمدی و بردیا کیارس از جمله گروه‌های فاخری است که پنجشنبه ۳۰ بهمن در تالار حافظ حضور خواهد یافت.

بلیت‌های یازدهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر شیراز کهاز ۲۴ بهمن تا ۲ اسفندماه در تالار حافظ شیراز برگزار می‌شود از پایگاه اینترنتی Irantic. ir انجام می‌گیرد.

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=16622

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.