7:17:30تاریخ : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 18 April , 2025

آخرین اخبار

🎥: لحظه ورود دستگاه حفار مکانیزه(TBM) به ایستگاه مترو سعدی 🎥: افتتاح تقاطع بزرگ نواب سند حفاظت تالاب‌های فارس در راه است بودجه فارس متناسب با وسعت و جمعیت آن نیست خط کشی ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر صدرا ضرب الاجل دادستانی برای واگذاری فوری کوه قلات و تنگ سرخ به محیط زیست فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ ایجاد منطقه ۱۲ شهرداری شیراز برای باغ های قصردشت توقف فجرسپاسی در حافظیه افتتاح بیمارستان اعصاب و روان بوستان شیراز پس از ۱۵ سال اعلام آخرین میزان بارش باران در فارس و شیراز/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ افتتاح مرکز سی‌تی‌اسکن بیمارستان شهید دوران شیراز 🎥: خطر تبدیل اراضی اطراف بزرگراه حافظ به مجتمع های مسکونی قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ 📸: درخت پالونیا؛ زیبا اما مهاجم! نوجوانان زیر ۱۵ سال بیشترین قربانیان غرق‌شدگی در فارس ورزشگاه پارس میزبان بازی های فجر سپاسی در لیگ برتر خواهد بود‌ 📸: طبیعت بهاری بلوار ارم پنج پرواز به دلیل شرایط نامساعد جوی در شیراز فرود آمدند قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴

20

هزینه ی میلیاردی تیمهای دولتی و جیب خالی فجرسپاسی

  • کد خبر : 149
  • 11 تیر 1392 - 17:11

کافی است سایت ورزش۳را بازکنی و نگاهی به قسمت نقل انتقالهای تیمهای مختلف بیندازی. اسامی چهره‌های مشهور را روی کاغذ ثبت کنی و نام تک تکشان را در موتورهای جست‌و‌جو بگردی تا رقم و صفرهای آن موجب سرگیجه‌ای شود که حتی فکر آن را هم نمی‌کنی! به گزارش شیراز۱۴۰۰ در حالیکه بنابرقانون تیمهای دولتی نمی‌توانند در ورزش هزینه کنند و به همین دلیل وازرت نیرو با قطع حمایت خود از تیم برق شیراز بعنوان قدیمی‌ترین تیم فوتبال ایران، موجب ناکامی و نابودی این تیم شد.

از سوی دیگر علی رغم تعلق تیم فجرسپاسی شیراز که همگان از دستاوردهای ارزشمند آن در زمینه بازیکن سازی آگاه هستند به سپاه فجر فارس همچنان فصلهای لیگ را با بی‌پولی و حضوری کم رمق در نقل و انتقالات سپری می‌کند و سرانجام در پایان هر لیگ با افتخار اعلام می‌شود که سقوط نکردیم!

تمامی این‌ها درحالیست که مس کرمان، فولاد مبارکه سپاهان، وزارت ورزش و جوانان و همچنین سپاه ناحیهٔ آذربایجان با خرجهای چند میلیاردی برای تیمهایی نظیر مس کرمان، فولاد سپاهان، پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی موجب هوایی شدن بازیکنان و افزایش نجومی رقم قرارداد و دستمزد بازیکنان تیم‌هایی نظیر فجرسپاسی می‌شوند. این درحالیست که مجموعه رقم قرارداد خط دفاعی و دروازه‌بان پرسپولیس در فصل گذشته و رقم قرارداد ۲ بازیکن فولاد سپاهان در فصل جاری با کل بودجهٔ فجرسپاسی برابری می‌کند.

حال موضوع مطروحه این است که چرا با پول دولتی و برخلاف ادعای دولت مبنی بر ایجاد عدالت، برخی تیم‌ها بسیار منتفع می‌شوند و برخی تنها در حد زنده ماندن و تلاش کردن به پول می‌رسند که این امر موجب ایجاد فاصله‌های نجومی در بین تیم‌های لیگ برتری شده و از باعث سرخوردگی هواداران و طرفداران تیمهای بی‌بضاعت می‌شود.

با ادامه روند کنونی تا سالهای آینده نامی از تیمهایی نظیر فجرسپاسی، برق شیراز، ابومسلم، ملوان و… باقی نخواهد ماند و متعاقب آن سقوط فوتبال ملی خواهیم بود چرا که دیگر تیمهای بازیکن سازی وجود ندارند که که بخواهند بازیکن پرورش دهند و تیمهای متمول دولتی هزینه‌های میلیاردی کنند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=149

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.