تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

31

از سرگیری پرواز هواپیمایی بحرین به شیراز

  • کد خبر : 14152
  • 29 مهر 1393 - 17:14

به گفته سیدی، مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس بر اساس توافقی که با گلف ایر شرکت هواپیمایی ملی بحرین انجام شده است، از ۱۵ دسامبر، برابر با ۲۴ آذر پروازهایKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA بحرین به شیراز ازسر گرفته خواهد شد. این شرکت هواپیمایی اعلام کرد: مسیر شیراز چهلمین مقصد این شرکت خواهد بود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از عصرایران، شیراز پس از تهران و مشهد، سومین مقصد ایرانی گلف ایر خواهد بود که برای آن یک هواپیمای‌ای ۳۲۰ ایرباس به صورت هفتگی سه پرواز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فرودگاه بین المللی شهید دستغیب شیراز‌ دارای ۱۳ مسیر هوایی (ROUTE) است، پروازهای خارجی به کشورهای سوریه، قطر، امارات متحده عربی (دوبی – ابوظبی) بحرین، کویت، عربستان سعودی (حج عمره و تمتع) و به صورت موردی در مسیر مصر، سودان، روسیه و ترکیه‌ انجام می‌شود.

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»

«با ورود به این لینک، وارد قسمت بحث آزاد شوید»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=14152

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 8در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۸
  1. خدا رو شکر واقعا..
    چون تمام آپشن ها ختم شده بود به ترکیش و قطر.قطر که فوق العاده گرون بود و تورکیش هم مخصوصا در ماه های خرداد تا مهر فوق العاده فرودگاه آتاتورک بی برنامه و شلوغه ، امسال به حدی پروازای آتاتورک زیاد شده بود که چمدان های پروازای ۲ مسیره اکثرا گم میشد و جالب اینکه وقتی دلیل میخاستی چه استانبول و چه نمایندگی شیراز با کمال خونسردی میگفتن:”چیز مهمی نیست ! نرم افزار SORT چمدان ها به هم ریخته !!!!”

  2. متن: “و به صورت موردی در مسیر مصر، سودان، روسیه و ترکیه‌ انجام می‌شود.”
    موردی؟
    از شیراز که هر شب ساعت ۳:۴۵ به استانبول پروازه ، این میشه موردی؟!!!

  3. خدا کنه اینم پروازش شب باشه که توریستا منظره خشک و زشت فرودگاهو نبینن

  4. من وضعیتم جوریه که سالی چند بار باید سفر داشته باشم ، واقعا واقعا واقعا فرودگاه بین المللی به این زشتی و سوتو کوری ندیدم ، غرفه های اغذیه اصلا در شان حتی ترمینال مسافربری هم نیستن.وضعیت پلیس فرودگاه به حدی زشته که آدم جلو همون ۴تا توریست هم خجالت میکشه ، ماهه پیش با پرواز قطر صبح زود پرواز داشتم ، برادر پاسداری که مسئول گیت بود بدلیل همزمان شدن بازرسی و نمازش، جوووورایاش از دو تا جیبش آویزون بود !!!
    چنان منظره زشتی بود که باعث تمسخر همه شده بود..

  5. ضمن تایید نظر خانم مشکسار در مورد وضعیت ظاهری پرسنل محترم شاغل در فرودگاه خواهشمندم این موضوع و نیز وضعیت توالتها و دستشوئی و نیز غرفه ها و نحوه فعالیت و پوشش باربران محترم ورانندگان تاکسی اینجا به بررسی وبحث گزاشته بشه شاید موثر باشه . مسئولین چون خودشون توی این محیط زندگی وکار میکنند بهش عادت کردند و بیخیال شدند .

  6. سالن خارجی از داخلی داغون تره، یه سوله ی زشت با شلوغی بصری بسیار

  7. هر چه قدر پروازهای خارجی بیشتر بشه در نتیجه جذب توریست بیشتر و توسعه گردشگری رقم خواهد خورد .