تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

32

دومین استارت آپ ویکند شیراز

  • کد خبر : 12935
  • 22 شهریور 1393 - 12:19

رویداد بین المللی استارت آپ ویکند برای دومین بار میزبان ایده ‏های کارآفرینی جوانان شیرازی است. این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری پردیس زیر نظر معاونت علم فناوری ریاست ADS-3 [800x600]جمهوری، کانون کار آفرینی ایران، کانون مبتکران و نخبگان استان فارس، صندق سرمایه گذاری سرآوا، صندق نوآوری و شکوفایی و نظر بنیاد استارت آپ ویکند جهانی برای دومین بار ۲۶ تا ۲۸ شهریور ماه برگزار می‌شود. در این رویداد شرکت کنندگان ایده‏های خود را در ۵۴ ساعت بررسی و برای عملیاتی شدن آماده می‌‏کنند.

استارت آپ ویکند یک رویداد آموزشی، تجربی بین المللی است که تا کنون بیش از ۵۰۰ شهر دنیا میزبان آن بوده‏، در جریان این رویداد سه روزه کارآفرینان ایده‏‌ها کارآفرینی خود را ارائه و برای اجرایی شدن آن‌ها تشکیل گروه داده و فرآیند اجرایی ایده خود را کلید می‌‏زنند. در این برنامه شرکت کنندگان پرانگیزه‌ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت آپ، بازاریاب‌های حرفه‌ای و طراحان گرافیک گرد هم می‌آیند ایده‌هایشان را مطرح، گروه تشکیل داده و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.
این برنامه از ساعت ۱۶ بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز و تا ساعت ۹ شب جمعه ادامه می‌یابد. در این برنامه شرکت کنندگان که معمولا ۵۰ تا ۱۵۰ نفر می‌‏شوند ۶ تیم یا ۹ تیم تشکیل داد همگی در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند و بطور مستمر در این ساعات بر ایده‏های خود کار می‌‏کنند. در حقیقت کارکرد رویدادهای این چنینی در تمام دنیا آموزش کار آفرینان و آشنایی آن‌ها با کار آفرینان دیگر، سرمایه گذاران، مشتریان و بازار است. در ایران هم لازم است کار آفرینان در استارت‌آپ ویکند به جز یادگیری مهارت‌های بسیار ویژه و کاربردی در مسیر کار آفرینیشان، با یکدیگر نیز آشنا شوند و متوجه گردند که تنها نیستند. این خود باعث می‌شود که تردیدشان در قبول ریسک و شروع مسیر کار آفرینی کمتر شود.
رویداد استارت آپ ویکند ۲۶ تا ۲۸ شهریور ماه در شیراز برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۷۱۳۲۳۳۳۴۱۹ تماس گرفته و یا به سایت اینترنتی به آدرس http: //shiraz. startupweekend. ir مراجعه کنند.shiraz1400 [800x600]

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»
«با ورود به این لینک، وارد قسمت 
بحث آزاد شوید»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=12935

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. کارآفرینی توی هر زمینه ای مد نظر هست یا فقط توی حوزه ی رایانه و نرم افزار ؟