8:41:54تاریخ : چهارشنبه, ۶ فروردین , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 March , 2025

آخرین اخبار

گره ترافیکی بلوار هفت تنان کنترل میانگین سرعت در معابر شیراز جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی در شیراز حافظیه، تخت جمشید و سعدیه؛ سه مقصد پربازدید نوروزی کشور نیمی از معابر شیراز، پایش تصویری و نظارتی می شود قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۵ فروردین ۱۴۰۴ نرخ خدمات اسکان نوروزی شهرداری شیراز توضیحات روابط عمومی تخت‌جمشید در خصوص ادعای اختصاص اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی 📸: آسفالت دوربرگردان زیرگذر صنایع چپگرد تقاطع جام جم به زودی اجرایی می شود بهسازی فضای سبز حافظیه صدور حکم جایگزین حبس برای متخلف سابقه‌دار قطع درختان جنگلی در شیراز یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در اقلید قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۴ فروردین ۱۴۰۴ فارس در صدر تصادفات جاده ای کشور استان فارس، بیشترین مصرف بنزین در روزهای نوروز را در کشور داشته است. افتتاح فاز نخست بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان شیراز در نیمه دوم فروردین ماه آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۳ فروردین ۱۴۰۴ فهرست مراکز توزیع میوه طرح تنظیم بازار در شهر شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۳ فروردین ۱۴۰۳

2

توضیحات روابط عمومی تخت‌جمشید در خصوص ادعای اختصاص اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی

  • کد خبر : 51640
  • 05 فروردین 1404 - 0:47

در پی ادعای نماینده شهرستان مرودشت مبنی بر اختصاص۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تخت جمشید روابط عمومی این پایگاه جهانی توضیحاتی ارائه داد. به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از ایرنا، روابط عمومی پایگاه جهانی تخت جمشید در خصوص اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی ادعائی نماینده شهرستان مرودشت برای تخت جمشید اعلام کرد: ردیف اعتباری ویژه پایگاه میراث جهانی تخت جمشید که از سال ۱۳۹۶ برقرار شده بود در پایان سال ۱۴۰۱ از محل بودجه ملی به کلی حذف شده است؛ در آغاز سال ۱۴۰۲ ساختار مالی تخت جمشید برچیده شد و تمام اختیارات مالی این پایگاه همانند بسیاری از پایگاههای میراث ملی و جهانی کشور به اداره کل استان ها واگذار شد.

این روابط عمومی افزود: در حالی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ مسئولیت پایگاه میراث جهانی تخت جمشید به مدیریت جدید واگذار شد که ردیف اعتباری مستقل حذف و اختیارات مالی به اداره کل استان واگذار شده بود؛ بنابراین طی سال ۱۴۰۲و ۱۴۰۳ مدیریت تمام اعتبارات پایگاه تخت جمشید در سه ردیف پیمانی، جاری و مصرفی در اختیار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس است.

در ادامه توضیحات روابط عمومی آمده: در سال ۱۴۰۳، کل اعتبارات تخت جمشید از ردیف بودجه ملّی از وزارتخانه و از تمام ردیف های اعتباری پیمانی، اسناد خزانه، مصرفی و امانی حدود پنج میلیارد تومان بود که تمام این اعتبارات جذب شد؛ پروژه های انجام شده در قالب پیمانی، امانی و امور جاری انجام شده در این سال عبارت هستند از کاهگل دیوارهای تخت جمشید، پروژه بهسازی کف پوش های چوبی تخت جمشید، فنس کشی بخشی از چاه جنگل پردیس تخت جمشید، خرید تجهیزات حفاظت الکترونیک موزه تخت جمشید، علف زنی محوطه ها، رنگ آمیزی داربست ها، خرید لوازم برق، تامین بخشی از روشنائی حفاظتی محوطه های تخت جمشید، شهر استخر، نقش رجب، تل آجری و نقش رستم و تعمیر ماشین آلات و ژنراتور برق تخت جمشید، تعمیر کانکس های مخروبه و چاپ بنر است که گزارش و اسناد این پروژه‌ها موجود است.

این روابط عمومی اضافه کرد: در مورد مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومانی ادعائی نماینده شهرستان مرودشت به احتمال منظور ایشان اعتبار مصوب وزارتخانه نفت از مسئولیت اجتماعی برای زیرساخت های گردشگری استان فارس است که طبق روال به احتمال در اختیار سازمان برنامه و بودجه استان فارس، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس و فرمانداری شهرستان مرودشت است. اینکه این اعتبار برای کل استان فارس، برای شهرستان مرودشت و یا تخت جمشید است باید رئیس سازمان برنامه و بودجه فارس، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، فرمانداری شهرستان مرودشت، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت و نماینده شهرستان مرودشت در مجلس شورای اسلامی پاسخ دهند.

روابط عمومی پایگاه جهانی تخت جمشید در ادامه یادآور شد: پایگاه‌های میراث ملّی و جهانی در زمینه حفاظت و مرمت و پژوهش های باستان شناسی در زیر مجموعه معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل پایگاههای میراث ملی و جهانی وزارت فعالیت دارند. حوزه گردشگری و هزینه کرد اعتبارات گردشگری با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و شهرستان است. دو معاونت سرمایه گذاری و گردشگری در اداره کل استان فارس و شهرستان و به ویژه معاونت مالی توسعه مدیریت در اداره کل و بخش بودجه این اداره کل در زمینه هزینه کرد این اعتبارات باید پاسخگو باشند.

طبق گزارش روابط عمومی پایگاه جهانی تخت جمشید در این پایگاه در مهرماه و آذرماه سال ۱۴۰۳ تعداد هشت طرح حفاظت و مرمت برای تخت جمشید تهیه و به معاونت میراث فرهنگی اداره کل استان ارسال شد که پس از پیگیری های متعدد معاونت میراث فرهنگی اداره کل پاسخ دادند این اعتبارات مربوط به بخش گردشگری است و نمی توان در زمینه حفاظت، مرمت و باستان شناسی هزینه کرد. این طرح ها موجود است و هر زمان که معاونت میراث فرهنگی استان موافقت فرمایند مجدد به ایشان ارائه می‌شود.

یادمان تاریخی تخت جمشید که متعلق به دوره هخامنشیان است یکی از آثار ثبت شده استان فارس در فهرست آثار جهانی است که در سال ۱۹۷۹ میلادی با شماره ۱۱۴ در سازمان جهانی علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ثبت شد.
سلسله هخامنشیان از سال ۳۳۰ تا ۵۵۰ پیش از میلاد حکومت کردند.
مجموعه جهانی تخت جمشید در شهرستان مرودشت و در فاصله ۶۰ کیلومتری شمال شیراز واقع شده است.

ادعای اختصاص اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=51640

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.