تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ Thursday, 29 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

19

پیش‌بینی بارش ۱۰۰ میلی‌متری در فارس/ حضور در تفرجگاه‌ها ممنوع شد

  • کد خبر : 50521
  • 13 اسفند 1403 - 19:04

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به ورود سامانه بارشی از فردا، ۱۴ اسفند به این استان گفت: تا این لحظه پیش‌بینی بارش ۱۰۰ میلی‌متری در استان را داریم و ممکن است فردا مقدار بارش این پیش‌بینی بیشتر شود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، غلامرضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این خبر گفت: هشدار نارنجی هواشناسی در بازه زمانی ۱۴ تا ۱۸ اسفند به دلیل فعالیت یک سامانه بارشی قوی در استان فارس صادر شده است، اما ممکن است که تا فردا پیش‌بینی‌ها نشان دهد که باید هشدار قرمز صادر کنیم.

وی افزود: نقشه‌های هواشناسی نشان از فعالیت سامانه بارشی قوی در استان دارد که ممکن است خطراتی در پی داشته باشد، لذا لازم است تمام دستگاه‌ها به حالت آماده‌باش باشند و حساسیت موضوع را بیان کنیم.

غلامی بیان کرد: نقشه‌های هواشناسی تا امروز نشان از بارش ۱۰۰ میلی‌متری در این سامانه در استان را می‌دهند، اما ممکن است تا فردا این میزان بیشتر هم شود، چرا که به نظر توده هوایی سنگینی است و شاید شرایط به سمت قرمز شدن برود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس از برگزاری نشست توجیهی برای تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان و مرتبط در اداره‌کل هواشناسی استان خبر داد و گفت: این نشست فردا، ۱۴ اسفند برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هشدارهای لازم را صادر کرده‌ایم، گفت: ممنوعیت حضور در تفرجگاه‌ها، ضرورت لایروبی مسیل‌ها و آبراهه‌ها، ممنوع انجام کوهنوردی و... از جمله مواردی است که باید رعایت شود و تا فردا ممنوعیت حضور در تفرجگاه‌ها را تبدیل به دستورالعمل کرده و ابلاغ خواهیم کرد.

غلامی تصریح کرد: تمام مرخصی‌های فرمانداران، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی لغو شده است و لازم است تا پایین‌ترین رده ارتباطی در محل کار خود حضور داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس اظهار کرد: هر دستگاهی متناسب با جامعه مخاطب خود باید هشدارهای لازم را صادر کند تا تمام اقشار در هر رده‌ای در جریان وضعیت هواشناسی و هشدارهای آن قرار گیرند. به عنوان مثال امور عشایر باید به عشایر استان اطلاع‌رسانی کند، ورزش و جوانان باید به هیئات ورزشی به خصوص هیئت ورزشی کوهنوردی اطلاع‌رسانی و به همین ترتیب باید این اطلاع‌رسانی‌ها انجام شوند.

پیش‌بینی بارش ۱۰۰ میلی‌متری در فارس/ حضور در تفرجگاه‌ها ممنوع شد
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=50521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.