تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

آخرین اخبار

📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال واژگونی خودرو در کمربندی شیراز ۳ کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان

0

راه اندازی پیشرفته‌ترین دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان نمازی شیراز

  • کد خبر : 49137
  • 14 بهمن 1403 - 20:24

همزمان با دهه مبارک فجر، پیشرفته‌ترین و به روز‌ترین دستگاه سی تی اسکن با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان در بیمارستان نمازی شیراز راه اندازی شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: دستگاه جدید و پیشرفته سی تی اسکن با اعتبار دولتی در کنار ۳ دستگاه سی تی اسکن دیگر در بیمارستان نمازی شیراز شروع به خدمات دهی کرد.

دکتر هاشمی با بیان اینکه بیمارستان نمازی شیراز یکی از چهار بیمارستان در کشور است که از این دستگاه بهره می‌برد، افزود: این دستگاه قابلیت تشخیص بدون تزریق، قلب و عروق، شناسایی سنگ کلیه با جنس آنها را دارد و با توجه به اشعه بسیار کم برای اطفال نیز مناسب است.

وی با اشاره به طرح‌های حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تا پایان امسال ۳۰ طرح بهداشتی و درمانی با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد که همزمان با دهه فجر ۴ طرح آن بهره برداری شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به طرح‌های دهه فجر در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: ۳ مرکز خدمات جامع سلامت با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در سه نقطه شیراز بهره برداری شد.

دکتر هاشمی افزود: مرکزی در کیان آباد با زیر پوشش قرار دادن ۱۷ هزار نفر، مرکزی در شریف آباد با زیر پوشش قرار دادن ۲۲ هزار نفر و مرکزی در منطقه کوی زهرا که ۲۵ هزار نفر رو تحت پوشش درمانی خود قرار داد.

وی ادامه داد: در این مراکز خدماتی همچون؛ پزشک خانواده، آزمایشگاه، دندانپزشکی، مامایی، روانپزشکی، تغذیه و بهداشت محیط ارائه می‌شود.

راه اندازی پیشرفته‌ترین دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان نمازی شیراز
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=49137
  • ارسال توسط :
  • بدون بازدید
  • دیدگاه‌ها برای راه اندازی پیشرفته‌ترین دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان نمازی شیراز بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.