تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

44

راه اندازی پیشرفته‌ترین دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان نمازی شیراز

  • کد خبر : 49137
  • 14 بهمن 1403 - 20:24

همزمان با دهه مبارک فجر، پیشرفته‌ترین و به روز‌ترین دستگاه سی تی اسکن با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان در بیمارستان نمازی شیراز راه اندازی شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: دستگاه جدید و پیشرفته سی تی اسکن با اعتبار دولتی در کنار ۳ دستگاه سی تی اسکن دیگر در بیمارستان نمازی شیراز شروع به خدمات دهی کرد.

دکتر هاشمی با بیان اینکه بیمارستان نمازی شیراز یکی از چهار بیمارستان در کشور است که از این دستگاه بهره می‌برد، افزود: این دستگاه قابلیت تشخیص بدون تزریق، قلب و عروق، شناسایی سنگ کلیه با جنس آنها را دارد و با توجه به اشعه بسیار کم برای اطفال نیز مناسب است.

وی با اشاره به طرح‌های حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تا پایان امسال ۳۰ طرح بهداشتی و درمانی با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد که همزمان با دهه فجر ۴ طرح آن بهره برداری شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به طرح‌های دهه فجر در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: ۳ مرکز خدمات جامع سلامت با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در سه نقطه شیراز بهره برداری شد.

دکتر هاشمی افزود: مرکزی در کیان آباد با زیر پوشش قرار دادن ۱۷ هزار نفر، مرکزی در شریف آباد با زیر پوشش قرار دادن ۲۲ هزار نفر و مرکزی در منطقه کوی زهرا که ۲۵ هزار نفر رو تحت پوشش درمانی خود قرار داد.

وی ادامه داد: در این مراکز خدماتی همچون؛ پزشک خانواده، آزمایشگاه، دندانپزشکی، مامایی، روانپزشکی، تغذیه و بهداشت محیط ارائه می‌شود.

راه اندازی پیشرفته‌ترین دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان نمازی شیراز
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=49137

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.