تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

58

مشاهده پلنگ در منطقه حفاظت شده کوه هوا لامرد

  • کد خبر : 47061
  • 15 شهریور 1402 - 10:34

برای سومین بار حضور یک قلاده پلنگ در مناطق شکار ممنوع کوه هوای لامرد فارس از سوی محیط بانان و ماموران حفاظت محیط زیست این شهرستان تایید شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لامرد از مشاهده یک قلاده پلنگ که به تازگی تصاویری از آن به دست آمده است خبر داد و افزود: این موضوع نشان می‌دهد قلمرویی وسیع در اختیار پلنگ قرار دارد.
حمزه برومند فر گفت: در پی نصب دوربین تله در نقاط مختلف منطقه کوه هوا چندین ماه پیش پلنگ مشاهده شده و در هفته گذشته نیز تصویر جدیدی ثبت شد.
وی ادامه داد: این یک خبر خوب برای طبیعت دوستان و حافظان این شهرستان و کوه هوای علامرودشت (لامرد) است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لامرد گفت: با ثبت این گونه ارزشمند در این زیستگاه عالی شاهد ثبت گونه‌های دیگر و زاد آوری گونه باارزش پلنگ باشیم.
برومند فر اضافه کرد: کوه هوا به دلیل ظرفیت بالا از لحاظ تعداد گونه‌های حیات وحش زیستگاه عالی و بالقوه برای پلنگ ایرانی است.
وی بیان کرد: گونه‌های موجود در این منطقه به دلیل وجود دام‌های اهلی، سگ‌های گله و شکارچیان در معرض خطر قرار دارند و می‌طلبد در این خصوص برنامه‌های جدی و آموزش‌های بیشتری به جامعه محلی داده شود که در صورت مواجه شدن با این گونه چه عکس العملی داشته باشند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لامرد گفت: با توجه به فاصله زیاد بین محل مشاهده پلنگ قبلی و پلنگ جدید امید می‌رود که در این زیستگاه تعداد این گونه با ارزش بیشتر باشد و پیش بینی می‌شود با اقدامات صورت گرفته در آینده‌ای نه چندان دور شاهد ثبت توله‌ها و تعداد بیشتر این گونه خواهیم بود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=47061

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.