تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس پایش سلامت ۵۰ درصد از پل‌های شیراز آلودگی هوای شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۱ آذر ۱۴۰۴

33
اعتراف تلخ شهردار شیراز؛

معطلی چند هفته ای پروژه آماده افتتاح فرهنگیان – کمربندی برای روبان بریدن!

  • کد خبر : 43409
  • 03 آبان 1399 - 21:43

سایت خبری – تحلیلی شیراز۱۴۰۰: با گذشت بیش از ۳ سال از عملیات ساخت، امروز ۳ آبان تقاطع فرهنگیان کمربندی به بهره برداری رسید. در ایران مراسم آنطور که خبرگزاری ایرنا نوشته است شهردار شیراز با تاکید بر تعیین تکلیف کمربندی شیراز گفت: کمربندی شیراز اکنون وارد محدوده شهری شده و شهروندان درخواست دارند که در این محل خدمات شهری دریافت کنند در صورتی که شهرداری متولی کمربندی نیست‌.

وی با اشاره به اینکه متولی کمربندی راه و شهرسازی است اما مردم به دلیل قرارگیری این محور در حریم شیراز از شهرداری توقع خدمات رسانی دارند،اضافه کرد: از استاندار فارس درخواست دارم که موضوع کمربندی و مدیریت آن را تعیین تکلیف کند.

اما بخش جالب صحبت های شهردار شیراز در جایی بود که وی به آماده بودن چند هفته ای این پروژه جهت افتتاح و معطل ماندن آن برای حضور وزیر راه برای بازگشایی را مورد اشاره قرار میدهد. این صحبت قابل توجه درحالی بیان می شوند که پس از آماده سازی پروژه و به دلیل مسدود بودن ورودی پل ۳ دستگاه خودرو به دلیل برخورد با بلوکهای سیمانی مسدود کننده عرشه دچار حادثه و خسارت شدند.

در این بین مشخص می شود که بهره برداری از یک پروژه با حضور یک مسوول از پایتخت حتی اگر به قیمت تعطیلی یک طرح آماده استفاده باشد برای مسوولان از بهره برداری بدون روبان چینی مهمتر است. داستانی که برای دیگر طرحهای شهری مانند ایستگاه مترو وکیل هم تکرار شد. و نکته جالب آنکه علی رغم همه انتظارها بنابر گفته شهردار به دلیل کرونا این حضور میسر نشد و پرسش اینجاست که آیا کرونا به تازگی به کشور وارد شده که مسوولان نتوانسته اند پیش بینی کنند که وزیر به دلیل شیوع این ویروس راهی شیراز نخواهد شد؟

شاید بهتر بود مسوولان اقدام به بازگشایی مسیر پل پس از تکمیل عملیات کرده و پس از نهایی شدن حضور میهمان دعوت شده مراسم رویان چینی و گرفتن عکس یادگاری را برگزار می کردند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=43409

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.