تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

47

رفع موانع تملکی با هدف تسریع در احداث بزرگراه کوهسار

  • کد خبر : 43248
  • 13 مهر 1399 - 23:41

آغاز عملیات اجرایی تونل نیایش در بزرگراه کوهسار

معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز در بازدید از روند تکمیل پروژه کوهسار مهدی «عج» بر رفع موانع تملکی این ابرپروژه تاکید کرد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰، محمد هادی هاشم پور به نقش مطلوب تکمیل این پروژه در شیراز اشاره کرد و گفت: پروژه بزرگ کوهسار مهدی«عج» در شیراز به طول ۹ کیلومتر، نقش ارزنده ای در کاهش ترافیک و توسعه گرشگری در کلان شهر شیراز ایفا می کند.
وی تصریح کرد: تکمیل پروژه کوهسار مهدی «عج» نقش موثری در تردد درون شهری دارد که ضرورت تکمیل سریع تر آن را نشان می دهد.
هاشم پور با اشاره به اینکه زمین لغزش منصورآباد، روند تکمیل پروژه را با مدتی توقف مواجه ساخته بود، افزود: شهرداری شیراز با همراهی و همکاری اهالی، شرایط مناسبی در اجرای پروژه ایجاد کرده است و روند احداث این پروژه، حالا شتاب بیشتری یافته است .
معاون مالی و اقتصادی شهردار شیراز با بیان اینکه فعال شدن عملیات اجرایی در پروژه کوهسار مهدی، جز با همراهی دستگاه قضایی و همکاری مردم امکان‌پذیر نبود، اضافه کرد: حجم اعتبار مورد نیاز برای تملک اراضی مسیر، بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است که به زودی این مانع نیز از سر راه پروژه برداشته خواهد شد.
هاشم پور با تاکید مجدد بر اختصاص بودجه تملکی به پروژه کوهسارادامه داد: مشکل اساسی در تملک اراضی در مسیر این پروژه، اختلاف بین مالکان که امیدواریم به زودی مرتفع و روند کار تسهیل و تسریع شود.
گفتنی است پروژه کوهسار مهدی با طول ۹ کیلومتر یک ابر پروژه شهری از نظر حجم عملیات عمرانی و اعتباری محسوب می‌شود که تاثیرات مطلوبی دربرطرف شدن چالشهای  مختلف ترافیکی، تسهیل دسترسی و  همچنین پدافند غیرعامل دارد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=43248

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. ابر پروژه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با به کاربردن این لفظ کم کاری خودشون را توجیه می کنند

  2. ببخشید تقاطع قصر دشت بی نهایت مهمه. خواهشا برای ساختش پیگیری لازم رو به عمل بیارید. ضمنا حیف شد طرح اول موازی چمران و بسیار زیبا بود. ولی هزینه تملک گویا نگذاشته. ضمنا تقاطع شروعش از جام جم چی میشه؟

  3. آقایان صالحی و هاشم پور ، بهتر است به جای واژه تملک اراضی از عبارت زورگیری و تجاوز به زمین های مردم فقیر و بی دفاع استفاده کنید . یادتان باشد که روز قیامت فرا می رسد …… خدا همه ی شمارا لعنت کند .