تاریخ : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴ Friday, 5 December , 2025

آخرین اخبار

30

سال ۹۵، جهش بزرگ در ایجاد بوستانهای شهری در شیراز

  • کد خبر : 26303
  • 17 اسفند 1394 - 22:35
بوستان کوهستانی سایه ( نماز )

بوستان کوهستانی سایه ( نماز )

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شیراز گفت: ایجاد و توسعه بوستان‌های چند ده‌هکتاری با بهره‌گیری از فضای باغ‌های قصردشت، یکی از الویت‌های بودجه سال ۹۵ شهرداری شیراز است.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا، غلام‌علی ترابی عصر دوشنبه ۱۷ اسفند در جمع خبرنگاران با یادآوری اینکه حفظ و حراست از باغ‌های قصردشت یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شورا و شهرداری در شیراز است، افزود: بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان جهت تملک و تبدیل باغ‌های قصردشت و تبدیل آن به پارک‌های بزرگ در بودجه شهرداری دیده شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته این عدد حدود ۵۵ میلیارد تومان بوده است، افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی این اعتبار را نشانه اهتمام جدی شورا و شهرداری شیراز برای حفظ باغ‌های قصردشت دانست و گفت: طراحی و احداث پارک و بند الله‌اکبر، جنگل‌کاری شهرک گلستان و بلوار رسول اعظم و سرداران، توسعه فضای سبز شهری و راه‌اندازی یگان حفاظت و تجهیز آن از موارد دیده شده در بودجه سال ۹۵ شهرداری شیراز است.

ترابی با تصریح اینکه سال ۹۵، جهش مناسبی در ایجاد پارک‌های بزرگ شهری در شیراز شاهد خواهیم بود، گفت: بودجه خدمات شهری ۱۱۴ از اعتبار ۳ هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری را شامل می‌شود و نسبت به سال گذشته ۱۲. ۶ درصد رشد داشته است.

این عضو شورا با تاکید براینکه شهرداری و شورا به‌تنهایی قادر به ساماندهی کامل و جامع معتادین و متکدیان در شیراز نیست، گفت: اگر می‌خواهیم کار به سامان برسد باید تمام دستگاه‌های متولی همراه باشند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=26303

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. بسمه تعالی
    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ، حالا میشه با این حرفها یه جورایی روی شهر حساب باز کرد که انشاالله اگر تمام حرفها به عمل تبدیل بشوند و البته اگر طراحیهای مدرنی را داشته باشند و به آینده خوش بین بود و شیراز رو رقیبی سر سخت برای دیگر شهرها دانست و امیدوارم طراحی دریاچه های مصنوعی هم در این پروژهها دیده بشه .

  2. خبر خوبیه !! اما چرا زمین های برِ خیابان قصرالدشت که بیش از ۷-۸ سال از فنس کشی شون می گذره ، تبدیل به پارک نشدند یا حداقل برای نگه داری درختانشون اقدامی نشد ؟

  3. اقا این پارک نماز و بوستان سایه چقدر خوبه- چندبار شب رد شدم اگه تکمیل بشه فضای سبزش و نورپردازیهاشم بهتر بشه خیلی عالی میشه اون منطقه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.