2:20:03تاریخ : یکشنبه, ۱۷ فروردین , ۱۴۰۴ Sunday, 6 April , 2025

آخرین اخبار

وضعیت عجیب پروژه بزرگراه اتصال صدرا به شیراز فجرسپاسی به لیگ برتر نزدیک‌تر شد بزرگترین اقامتگاه همراه بیمار جنوب کشور در شیراز افتتاح می‌شود ممنوعیت تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در مناطق مرکزی شیراز از ۲۰ فروردین‌ ۴۰ کشته در تصادف های جاده ای فارس ساخت پل چپگرد، جایگزین طرح شکست خورده تقاطع زیباشهر می شود قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ دستگیری ۳۲۰ سارق خودرو در نوروز امسال تحویل قطعه سنگ پیدا شده از تخت جمشید به میراث فرهنگی فارس افزایش ۱۴ درصدی تردد خودرو طی ایام نوروز در فارس سقوط نیسان از ارتفاعات کوه‌های دوان کازرون با ۲ مصدوم و یک جانباخته تخت جمشید رکورددار ماند فارس رتبه نخست کشوری اسکان مهمانان نوروزی در مدارس اسکان نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر در کمپ‌های نوروزی شهرداری شیراز 📸: مهار آتش‌سوزی گسترده در کارخانه بسته‌بندی عسل در شهرک صنعتی شیراز ۸ مصدوم در برخورد دو خودرو سواری در آزادراه شیراز – اصفهان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ زلزله ۴/۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند بازدید نزدیک به نیم میلیون نفر از تخت جمشید غرق‌شدن جوان ۲۵ ساله در رودخانه قره‌آغاج

12

فارس در بین استانهای با خشکسالی خفیف

  • کد خبر : 22977
  • 11 آبان 1394 - 5:19

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به مهرماه گرم نسبت به میانگین بلندمدت، از افزایش نیم تا حدود دو درجه‌ای دما در نقاط مختلف کشور در مهر ماه خبر داد و استان‌های دچار خشکسالی شدید و خفیف کشور را اعلام کرد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، شاهرخ فاتح در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد شرایط دمایی کل کشور در ماه گذشته، با اشاره به اینکه تقریبا همه مناطق کشور در مهرماه ۹۴ نسبت به میانگین بلند مدت دمای کشور در مهرماه حدود نیم تا یک درجه گرمتر بوده‌اند، گفت: در مهرماه در بعضی استان‌ها نیم تا یک و نیم درجه و در مناطق معدودی نیز یک تا دو درجه افزایش دما نسبت به میانگین بلندمدت دما داشته‌ایم، اما تقریبا همه مناطق کشور به جز شمال استان اردبیل، مهرماه گرمتری را نسبت به میانگین بلندمدت این ماه تجربه کرد‌ه‌اند.

فهرست استان‌های دچار خشکسالی در کشور

وی با تاکید بر اینکه افزایش دمای اندک حول خط میانگین بلند مدت پیام خاصی ندارد، افزود: این گرم بودن استان‌ها به معنای وقوع اتفاق خاصی نیست؛ بلکه این نوسانات و گرم بودن یک یا دو درجه‌ای دمای مهرماه نسبت به حد نرمال بلندمدت در رفت و برگشت‌های اطراف خط میانگین امری طبیعی و عادی بوده و زمانی این اتفاقات غیر عادی تلقی می‌شود که رکورد ثبت شده دمای یک منطقه شکسته شود.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه این افزایش در میانگین دما عمدتا ناشی از افزایش درحداقل‌ها بوده است، اظهار کرد: استان‌های خوزستان، خراسان جنوبی، کرمانشاه، کردستان، بخش‌هایی از همدان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و بخش‌های وسیعی از سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، فارس، قزوین و زنجان نسبت به بقیه استان‌ها مهرماه گرمتری داشته‌اند.

541840_925

فهرست استان‌های دچار خشکسالی در کشور

فاتح در ادامه با تکیه بر شاخص SPEI یک ساله منتهی به پایان مهرماه سازمان هواشناسی کشور در مورد خشکسالی نیز گفت: طبق شاخص مذکور برخی مناطق کشور شامل بخش‌های وسیعی از استان‌های کرمانشاه، ایلام، همدان، قزوین، گلستان، هرمزگان و بوشهر دچار خشکسالی شدید بوده‌اند، درهمین حال بخش‌هایی از آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، مرکزی، قم، سمنان، مازندران، البرز، تهران، خراسان شمالی، رضوی، جنوبی، فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و شمال خوزستان با خشکسالی خفیف تا متوسط مواجه بوده‌اند.

541841_313

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=22977

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.