تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

21
عضو شورای شهر شیراز:

ساخت شهربازی بزرگ شیراز آغاز شده است

  • کد خبر : 53940
  • 27 اردیبهشت 1404 - 17:58

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیرازرئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز از تحقق قراردادهای میلیاردی و توسعه پروژه‌های گردشگری کلان همچون پارک آبی، آکواریوم، تله‌کابین و شهربازی خبر داد و آن‌ها را محرک توسعه اقتصادی و اجتماعی در این کلان‌شهر دانست.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، علیرضا اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به برنامه‌های گسترده مدیریت شهری شیراز در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری اشاره و بیان کرد: پنج پروژه مهم گردشگری شامل پارک آبی، آکواریوم، شهربازی بزرگ مقیاس، تله‌کابین و باغ پرندگان به‌عنوان نماد سرمایه‌گذاری‌های کلان شیراز در حال اجرا هستند.

وی با بیان اینکه پارک آبی در مرحله تکمیل سازه و خرید تجهیزات قرار دارد و تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود آکواریوم نیز با مشارکت شرکت ترکیه‌ای به مرحله اجرای فاز اول رسیده و بهره‌برداری از آن نیز تا پایان سال‌جاری برنامه‌ریزی شده است.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: کنار این پروژه‌ها، ساخت چند شهربازی متوسط در نقاط مختلف شهر و یک شهربازی بزرگ مقیاس آغاز شده است.

وی افزود: تله‌کابین شیراز نیز در حال نهایی شدن نقشه‌های اجرایی است و استانداردهای زیست‌محیطی آن کاملاً رعایت می‌شود. باغ پرندگان نیز در مرحله طراحی و انتخاب سرمایه‌گذار قرار دارد و به‌زودی وارد مراحل اجرا خواهد شد. علاوه بر این، یک پروژه جدید با عنوان پارک برفی نیز به لیست برنامه‌های گردشگری شهر اضافه شده که مذاکرات اولیه برای آن انجام شده است.

حمایت از نوآوری؛ استقبال از ایده‌های خلاقانه

اسکندری به طرحی جدید برای حمایت از ایده‌های خلاقانه اشاره و بیان کرد: به‌منظور تشویق مردم به مشارکت در پروژه‌های خلاقانه، لایحه‌ای تدوین شده که براساس آن افراد ارائه‌دهنده ایده، حتی اگر در مناقصه‌ها برنده نشوند، می‌توانند از منافع طرح خود بهره‌مند شوند. این حمایت شامل خرید ایده یا شراکت در سود پروژه خواهد بود و زمینه مشارکت مؤثرتر شهروندان را فراهم می‌کند.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای شهر شیراز همچنین گفت: سرمایه‌گذاری، تنها راه‌حل پایدار برای تأمین منابع مالی، توسعه زیرساخت‌ها و افزایش خدمات به مردم است.

وی بیان کرد: برنامه‌های سه سال اخیر شهرداری شیراز نشان داده که مدیریت هوشمندانه این مسیر می‌تواند آثار تحولی گسترده‌ای در اقتصاد شهری و ارتقای سطح زندگی شهروندان ایجاد کند.

ساخت شهربازی بزرگ شیراز شروع شده است
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=53940
  • ارسال توسط :
  • 661 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ساخت شهربازی بزرگ شیراز آغاز شده است بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.