تاریخ : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025

آخرین اخبار

وعده مجدد برای شروع ساخت کمربندی شمال شرقی شیراز کلنگ پروژه کتابخانه مرکزی شیراز بر زمین باقی ماند! قلع‌ و قمع ۸۶۰ هکتار از مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز 🎥: پارک آبی شیراز رشد بی سابقه سرمایه گذاری در شیراز آغاز به‌کار کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا – ایران در صدرا قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: جشن قهرمانی فجرسپاسی در حافظیه 📸: آتش‌سوزی کوه دراک شیراز مهار شد شیراز میزبان دهمین کنگره بین‌المللی پیوند اعضا از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت افتتاح باغ اوتیسم در شیراز تصادف زنجیره ای در جاده فیروزآباد – جم با ۳ مصدوم و یک فوتی کلنگ زنی آمفی تئاتر روباز شیراز ادامه بزرگراه کوهسار تا فاز دو صدرا ساخته می شود مرگ یک نفر بر اثر واژگونی خودرو در بزرگراه شیراز – مرودشت قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ 📸: مسکن ملی ولایت۲ ۱۶ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های بزرگراهی در فارس نیاز است بررسی مشکلات آرامستان بهشت احمدی برپایی جشن صعود تیم فجر سپاسی به لیگ برتر در ورزشگاه حافظیه

6

پارک برفی شیراز در دراک ساخته می‌شود

  • کد خبر : 53277
  • 13 اردیبهشت 1404 - 21:20

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز از آغاز به کار پروژه احداث پارک برفی در این کلانشهر طی امسال خبر داد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، علیرضا اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر گفت: یک پروژه سرمایه‌گذاری جدید را به جمع پنج پروژه سرمایه‌گذاری دیگر کلانشهر شیراز اضافه کردیم تا بتوانیم یک جاذبه جدید گردشگری را به شیراز اضافه کنیم.

وی با بیان اینکه امسال پروژه احداث پارک برفی شیراز کلید می‌خورد، افزود: اکنون در مرحله ارائه طرح و شناسایی سرمایه‌گذار برای این طرح هستیم که به سرمایه‌گذار ارائه دهنده این طرح نیز تفاهم‌نامه امضا کردیم.

اسکندری مکان احداث این پارک را بوستان دراک اعلام کرد و گفت: سرمایه‌گذار طرح اولیه پارک برفی را ارائه داده و اکنون در کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری در حال بررسی و آنالیز آن هستیم و به عنوان یکی از پروژه‌های هدف امسال آن را دنبال می‌کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص اینکه چرا این پروژه هنوز در مرحله شناسایی سرمایه‌گذار است، گفت: برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری باید مناقصه برای طرحی که ارائه شده است، حتما برگزار شود و ممکن است در مناقصه یک سرمایه‌گذار دیگری سوای از سرمایه‌گذاری که طرح اولیه را ارائه داده است، برنده شود.

وی بیان کرد: برای رفع این مشکل، امسال شهرداری لایحه حمایت از ایده‌های را به کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای شهر شیراز ارائه داده است که همان حق کپی رایت ایده‌هاست و در آن اگر کسی طرحی به مدیریت شهری ارائه داد و آن را به آگهی گذاشتیم و اگر خودش در این مناقصه برنده نشد، یکسری امتیازات برای آن در نظر بگیریم.

اسکندری ادامه داد: پیش‌بینی ما این است که در این لایحه مشخص کنیم اگر فرد پیشنهاد دهنده یک پروژه در مناقصه برنده شد، خودش طرح را اجرا می‌کند و منافعش تأمین می‌شود اما اگر برنده نشد، او را در سهم شهرداری شریک کنیم که منافع اقتصادی هم عاید صاحب ایده شود و یا اینکه اگر طرح آنقدر جذاب و ناب باشد، شهرداری ایده را بخرد که این لایحه نیز هم‌اکنون در کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای شهر شیراز در حال بررسی است.

پارک برفی شیراز در دراک ساخته می‌شود
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=53277

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.