تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

32
معاون شهرداری خبر داد:

ممنوعیت تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در مناطق مرکزی شیراز از ۲۰ فروردین‌

  • کد خبر : 52216
  • 16 فروردین 1404 - 22:42

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز از ممنوعیت تردد خودروهای فاقد معاینه فنی از ۲۰ فروردین‌ ماه در این کلان‌شهر خبر داد و گفت: اعمال ممنوعیت از طریق سامانه‌های هوشمند و بدون دخالت انسانی اعمال خواهد شد.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، هادی شه‌دوست شیرازی امروز، ۱۶ فروردین در نشست شهرداری شیراز از آغاز طرح جلوگیری از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در سال جدید خبر داد و گفت: بر اساس قانون هوای پاک، خودروها تا ۴ سال از تاریخ ساخت خود نیاز به اخذ معاینه فنی ندارند و از سال پنجم به بعد موظف به دریافت معاینه فنی هستند، بر این ‌اساس شهروندان دارای خودروی فراتر از این سابقه، لازم است با مراجعه به مراکز فنی نسبت به اخذ معاینه فنی تا قبل از اجرای طرح اقدام کنند تا مشمول جریمه معاینه فنی نشوند.

وی با بیان اینکه شیراز به‌عنوان پایتخت زیست‌محیطی آسیا با هوای پاکیزه و کلان‌شهری پاک است، گفت: ما کلان‌شهر پاک ایران هستیم و باید این پاکی را با امانت‌داری به نسل‌های آینده هدیه دهیم.

معاون شهردار شیراز با اشاره به قرارگرفتن هسته مرکزی شهر شیراز در معرض آلودگی تصریح کرد: مدیریت شهری مکلف است به لحاظ قانونی این کار را انجام دهد که در این راستا مصوبات قانونی آن اخذ شده و پلیس راهور نیز همراهی لازم را دارد و تمامی خودروها برای ورود به هسته مرکزی شهر باید گواهی معاینه فنی داشته باشند.

شه‌دوست شیرازی با بیان اینکه اعمال ممنوعیت از طریق سامانه‌های هوشمند و بدون دخالت انسانی اعمال خواهد شد، گفت: محدوده مرکزی تحت این قانون شامل شمال به خیابان ساحلی، جنوب به بولوار سیبویه، شرق به بولوار زینبیه و غرب به خیابان ملاصدرا خواهد بود.

وی با اشاره به نصب بیش از ۶۰ سامانه هوشمند ثبت تخلف محدوده کم آلاینده LEZ در نقاط مرکزی شیراز گفت: این طرح باهدف کاستن از آلایندگی ناشی از تردد خودروهای فرسوده و همچنین خودروهای آلاینده در سطح شهر شیراز اجرا می‌شود.

به گفته معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز، در این طرح خودروهای فرسوده و آلاینده که فاقد معاینه فنی باشند، از طریق سامانه‌های هوشمندی که در تمامی مبادی ورودی و خروجی محدوده LEZ نصب شده، جریمه خواهند شد و باتوجه‌به تعدد سامانه‌ها ممکن است در هر بار تردد، برای خودروهای فاقد معاینه فنی یک قبض جریمه صادر شود.

شه‌دوست شیرازی همچنین از آمادگی ۶ مرکز معاینه فنی در شیراز از ساعت ۷ صبح تا ۱۹ به‌صورت یکسره در خدمت به شهروندان خبر داد.

ممنوعیت تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در مناطق مرکزی شیراز از ۲۰ فروردین‌
telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=52216
  • ارسال توسط :
  • 1031 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ممنوعیت تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در مناطق مرکزی شیراز از ۲۰ فروردین‌ بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.