تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

28

۲۹ شهرستان فارس در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند

  • کد خبر : 45150
  • 10 مرداد 1400 - 14:24

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: هم‌اینک از مجموع ۳۶ شهرستان این استان، ۲۹ شهرستان از جمله شیراز در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، عبدالرضا قاسم‌پور، یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پنج شهرستان استان هم در وضعیت نارنجی و ۲ شهرستان هم در وضعیت زرد است.
وی ادامه داد: شیراز، آباده، ارسنجان، استهبان، سپیدان، فسا، مرودشت، جهرم، خفر، داراب، زرین دشت، کوه‌چنار، کازرون، کوار، خنج، لارستان، گراش، لامرد، زرقان، ارسنجان، پاسارگاد، بیضا، سرچهان، نی‌ریز، ممسنی، فیروزآباد، قیر و کارزین، خرامه و بختگان شهرستان‌های قرمز استان هستند.
او اظهار داشت: اقلید، سروستان، مُهر، بوانات و رستم در وضعیت نارنجی و ۲ شهرستان فراشبند و خرم بید هم در وضعیت زرد قرار دارند.

تعداد مبتلایان روزانه کرونا در فارس سه برابر شده است

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: در شرایط فعلی که در پیک پنجم کرونا قرار داریم و حتی هنوز به قله هم نرسیده‌ایم، تعداد مبتلایان به کرونا در استان از بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در روز به ۵۰۰ نفر رسیده و این آمار همچنان افزایشی است.
قاسم‌پور افزود: تعداد افرادی که به شکل دائم و موقت در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان بستری هستند نیز از حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر به افزون بر سه هزار نفر رسیده است.
وی ادامه داد: آن دسته از بیمارانی که از شرایط روحی و جسمی مناسب تری برخوردارند پس از دریافت دارو و تزریقات اولیه در بیمارستان، برای ادامه مراحل درمان در منزل بستری و قرنطینه می‌شوند.
جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت کرونا اظهار داشت: درصد مثبت شدن تست‌ها نیز در استان ۴۰ درصد است و در برخی مناطق به ۵۰ درصد نیز رسیده است.
قاسم‌پور گفت: درصد بهبود یافتگان هم از ۹۷ درصد به ۹۴ درصد کاهش یافته و ضریب اشغال تخت‌ها هم در بخش‌های عادی به حدود ۹۰ درصد و در بخش‌های ویژه به ۸۰ درصد رسیده است.
او اضافه کرد: تاکنون در استان ۷۰۰ هزار دز اول و دوم واکسن تزریق شده که در این زمینه استان فارس در کشور پیشتاز است.
قاسم‌پور گفت: انتظار و خواسته ما از مردم این است که دستورالعمل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند، از انجام سفر به شدت پرهیز کنند، از برگزاری دورهمی و میهمانی خانوادگی به شدت خودداری کنند و با عمل به توصیه‌ها و جدی گرفتن هشدارها، مراقب سلامت خود، خانواده و سایر شهروندان باشند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=45150
  • ارسال توسط :
  • 536 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ۲۹ شهرستان فارس در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.