تاریخ : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴ Sunday, 1 February , 2026

آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴

77
خطری که باغهای بکر شیراز را تهدید می کند؛

اجرای پیاده راه شهید رمضانی و چند پرسش

  • کد خبر : 43618
  • 14 آبان 1399 - 14:34

طرح پیاده راه کوچه باغ های قصردشت

سایت خبری – تحلیلی شیراز۱۴۰۰: شهرداری شیراز در ادامه پروژه های پیاده راه سازی که مبتنی بر شعار انسان محوری این مجموعه تعریف شده درحال ساخت پیاده راه های گوناگون در سطح شهر است که یکی از آنها پیاده راه شهید رمضانی است.

ویژگی خاص این پیاده راه یعنی قرار گرفتن در دل باغهای شیراز باعث شده حساسیت ها و توجه های بیشتری نسبت به این پروژه جلب شود طرحی که اگر همه جوانب آن دیده و سنجیده نشود می تواند باعث آسیبهای جبران ناپذیری به باغهای بکر این منطقه شود.

این پیاده راه از میانه باغهای خیابان شهید رمضانی واقع در بلوار همت شمالی آغاز و به خیابان پزشکان و بلوار کسایی در منطقه معالی آباد خواهد رسید که اکنون عملیات عمرانی از ۲ دو سمت در حال اجرا می باشد.

طرح پیاده راه کوچه باغ های قصردشت

با توجه به اینکه دسترسی به این پیاده راه از سمت خیابان شهید رمضانی یک خیابان باریک و باگذر از دل باغهای شیراز است، چند پرسش در این میان و درباره حفظ باغ های شیراز پدیدار می شود. نخست، با توجه به اینکه مجموعه باغهای حاشیه خیابان شهید رمضانی نسبت به باغهای چمران، ستارخان و … بین مردم کمتر شناخته شده و کمتر از لحاظ هجوم جمعیت، ریختن زباله و رفتن و آمدها آسیب دیده است آیا ساخت این پیاده رو باعث جذب جمعیت به این منطقه، تخریب باغها و از بین رفتن بکر بودن محیط آن نمی شود؟

دوم اینکه با توجه به جذابیت مجموعه درحال ساخت برای شهروندان، برای پارکینگ و حضور خودروها چه فکری شده است؟ آیا قرار است خیابان باریک رمضانی و بلوار کسایی تبدیل به پارکینگ خودرو و مخل آسایش ساکنین شود؟

با توجه به تجربه ساخت دیگر پیاده راه ها مانند پیاده راه سلامت چمران که با گذشت چند سال از بهره برداری اولیه شهرداری مجدد اقدام به تکمیل و ساخت و ساز در آن کرده است، آیا در این مجموعه تمام اقدامات مورد نیاز دیده شده تا اولا یک مسیر مناسب جهت پیاده روی شهروندان باشد و در مرحله دوم از ورود خودرو و موتور سیکلت جلوگیری شود؟

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=43618

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. سلام
    اطلاع رسانی در سایت خیلی ضعیف شده
    الان یک زیرگذر افتتاح شده
    عملیات اجرایی آبنمای بلوار دانشجو شروع شده و….
    ولی هیچ گونه محتوایی در سایت قرار ندادید