تاریخ : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳ Monday, 17 March , 2025

آخرین اخبار

📸: محله رنگارنگ شیراز حداقل هزینه ساخت هر واحد مسکن ملی در فارس دو میلیارد تومان است قیمت های جدید بلیت هواپیما اعلام شد یک کشته در واژگونی خودرو در آزادراه شیراز به اصفهان 🎥: تولد ۲ توله خرس در باغ وحش شیراز آخرین وضعیت آزادراه شیراز – اصفهان در آستانه سفرهای نوروزی قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ 📸: پیروزی ایران برابر روسیه در تورنمنت هندبال شیراز/ ایران با تفاضل گل دوم شد 🎥: المان های نوروزی در استقبال از بهار شیراز وعده ای دیگر برای افتتاح بازار پروتئین شیراز شیوع بیماری زنگ زرد در کمین مزارع گندم و جو فارس 🎥: بازهم وعده آینده برای تکمیل آزادراه شیراز-اصفهان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ 📸: سانحه دلخراش سقوط پاراگلایدر در دریاچه مهارلو شیراز 📸: نقطه حادثه خیز در بزرگراه دراک قطعه ۷ آزادراه شیراز – اصفهان به نوروز ۱۴۰۴ هم نرسید فوت یک نفر بر اثر سقوط پاراگلایدر در شیراز سنگ تمام خیران شیرازی برای آزادی زندانیان انتقال پیکر ۲ کوهنورد لارستانی از قله دماوند فروش مواد اولیه ساخت ابزار آتش‌زا به نوجوانان ممنوع است

21
در بیمارستان پیوند ابوعلی سینا؛

ویدئو: راه اندازی پیشرفته‌ترین دستگاه الکتروفیزیولوژی قلب در شیراز

  • کد خبر : 43200
  • 11 مهر 1399 - 0:02

این دستگاه به روز‌ترین دستگاه در جنوب کشور است که با نصب و راه اندازی در بیمارستان پیوند ابوعلی سینا شیراز امکان درمان بیماران دارای بی نظمی‌های قلبی را فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری شیراز۱۴۰۰ به نقل از صداوسیما مرکز فارس ، مدیر گروه قلب بیمارستان ابوعلی سینا گفت: این دستگاه به روز‌ترین دستگاه در جنوب کشور است که با نصب و راه اندازی دراین بیمارستان امکان درمان بیماران دارای بی نظمی‌های قلبی را فراهم کرده است.
شفیعی، گفت: این دستگاه فوق تخصصی همزمان برای تشخیص و درمان بیماران دارای بی‌نظمی‌های قلبی به کار می‌رود.
وی ادامه داد: متخصصان با کمک این دستگاه می‌توانند نواحی و مدار‌هایی را که عامل ایجاد بی نظمی در ضربان قلب شده را سوزانده و نبض بیمار به حالت قبلی بر گردانند.

دکتر نیکو فوق تخصص الکتروفیزیولوژی قلب گفت:بی نظمی‌های قلبی که ۲۰ تا ۳۰ درصد بیماران قلبی را تشکیل میدهد به شکل تپش قلب، غش، عدم توانایی در راه رفتن، سرگیجه و گاه ایست قلبی دیده می‌شود.
وی افزود: با کمک دستگاه الکتروفیزیولوژی می‌توان مدار فعالیت‌های الکتریکی غیر طبیعی قلب را تشخیص و به کمک امواج رادیویی دستگاه این مدار‌ها را ازبین برده و بی نظمی قلب را درمان کرد.
نیکو گفت: از آنجا که برخی از این بیماری‌ها با کمک این دستگاه به طور کامل قابل درمان هستند و دیگر نیازی به استفاده از دارو ندارند.
به گفته کارشناس فنی این دستگاه، دستگاه الکترو فیزیولوژی نصب شده در این بیمارستان، سومین دستگاه پیشرفته در کشور و اولین دستگاه دو بخشی در جنوب ایران است که به دلیل دارا بودن برنامه نرم افزاری قدرتمند می‌تواند علاوه بر کاهش زمان، با کاهش دادن دوز اشعه دهی قدرت درمانی و تشخیصی بالاتری را برای پزشک متخصص فراهم کند.
با راه اندازی این دستگاه امکان پذیرش ماهانه یک صد تا یک ۱۲۰ بیمار از این دست در بخش آنژو گرافی قلب بیمارستان فراهم شده است.
این دستگاه با هزینه ۲ میلیارد تومان خریداری و در بخش آنژیو گرافی قلب بیمارستان پیوند ابوعلی سینا‌ی شیراز نصب و راه اندازی شد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=43200

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.