پدر پیوند کبد ایران با اشاره به پیشتازی شیراز در پیوند اعضای دنیا گفت: تاکنون ۱۴ هزار عمل پیوند اعضا در شیراز انجام شده است. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس؛ مدیر عامل بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا و رییس نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا، در نشست خبری این کنگره، بیمارستان پیوند اعضا را یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین مراکز پیوند اعضا در سطح دنیا معرفی کرد.
دکتر سید علی ملک حسینی گفت: در سالهای آغازین عمل پیوند اعضا در شیراز طی ۳۰ سال گذشته، تلاش صدها نفر از اساتید، پزشکان، پرستاران و همه کارکنان بخش پیوند اعضا، باعث شد تا جایگاه علمی این حوزه به دنیا معرفی شود.
او با اشاره به اهمیت برگزاری این کنگره در ایران و شیراز و تبادلات علمی حاصل از این رویداد علمی بین المللی افزود: نخستین کنگره بین المللی پیوند اعضا در شیراز در سال ۲۰۰۸ با حضور اساتید و بزرگان پیوند اعضای دنیا همچون دکتر توماس استارزل بنیانگذار پیوند کبد برگزار شد و امروز شاهد برگزاری نهمین دوره از این رویداد علمی هستیم.
دکتر ملک حسینی با بیان اینکه با پیشرفت پیوند اعضا در شیراز به ویژه پیوند کبد، پزشکان بسیاری از کشورهای مختلف دنیا برای تحصیل و گذراندن دورههای آموزشی به شیراز مراجعه میکنند، ادامه داد: پزشکانی که برای تحصیل و دریافت دورههای آموزشی پزشکی در سطوح بالاتر به شیراز مراجعه میکنند، پس از فارغ التحصیلی به کشور خود بر میگردند و علاوه بر ارائه خدمات درمانی به بیماران، سفیران ایران در ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی هستند.
پدر پیوند کبد ایران با اشاره به پیشتازی شیراز در پیوند اعضای دنیا طی سالهای متمادی اظهار کرد: تاکنون ۱۴ هزار عمل پیوند اعضا در شیراز انجام شده که این مرهون تلاش کادر درمان، شامل اساتید و پزشکان، پرستاران و کارکنان بخشهای پیوند است.
دکتر ملک حسینی با بیان اینکه چهارده مرکز پیوند اعضا در کشور راه اندازی شده است، اظهار کرد: یکی از سختترین و پیچیدهترین عمل جراحی، پیوند کبد برای کودکان است.
دبیر علمی نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا نیز از جمله محورهای برگزاری این کنگره را پیشرفتها و چشم انداز جراحی پیوند ارگان ها، پیوند ارگانها و مشکلات قلبی عروقی، پیوند ارگانها و مشکلات ریوی، پیوند ارگانها و مدیریت عفونتهای پس از آن، تکنولوژی، هماتولوژی و پیوند ارگانها برشمرد.
دکتر سامان نیک اقبالیان افزود: تصویربرداری در پیوند ارگان ها، بیهوشی در پیوند ارگان ها، عوارض گوارشی در پیوند ارگان ها، نفرولوژی و پیوند ارگان ها، دارو درمانی سرکوب سیستم ایمنی در پیوند ارگانها نیز از دیگر محورهای این کنگره بین المللی است.
همچنین دکتر جمشید روزبه دبیر اجرایی نهمین کنگره بین المللی پیوند اعضا در شیراز با توضیحاتی در خصوص نحوه برنامه ریزی و هماهنگیهای لازم برای برگزاری این کنگره گفت: کنگره بین المللی پیوند اعضا با حضور اساتید و پزشکان بنام و مطرح گروههای مختلف پزشکی ایران و سایر کشورهای دنیا مانند بلژیک، اسپانیا، ترکیه، لبنان، آمریکا، فرانسه، کویت، سوریه، تاجیکستان، پاکستان، عراق و روسیه در حال برگزاری است.
پروفسور محمت هابرال، از اساتید پیوند عضو در دنیا نیز که از کشور ترکیه در این نشست خبری حضور داشت، دکتر «سید علی ملک حسینی» را از بزرگان و افتخارات کشور عنوان کرد که اقدامات ارزشمند و ماندگاری را محقق ساخته است.