تاریخ : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025

آخرین اخبار

سومین باخت فجر در لیگ برتر فوتبال کشور 📸: فرسودگی کف‌پوش‌های پل منظرگاه چمران ثبت ۲۸ اثر منبت آباده در فهرست آثار ملی ایران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۴ آذر ۱۴۰۴ افزایش ۶۱ درصدی اعزام بیماران مسموم با مونوکسیدکربن در فارس 📸: برج های دوقلو زند پاکسازی آبگیر پارک فروزان شیراز 📸: تداوم مرمت تخت جمشید در انتظار توجه مسئولان ۶ حریق در باغات استحفاظی شیراز طی سال جاری قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۳ آذر ۱۴۰۴ انهدام ۶۶ باند سرقت و دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق نجات کارمند مصدوم در شهرک صنعتی شیراز ساخت کتابخانه مرکزی شیراز، اولویت شهرداری است ساخت مخازن ذخیره آب فضای سبز در شیراز 📸: پروژه بازسازی پل شاهد آخرین وضعیت پروژه انتقال آب خلیج فارس به فارس قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 🎥: انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در شیراز اختتامیه جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز تخصیص ۲۱۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس

22

توسعه آزمایشگاه سنگ مجموعه پاسارگاد در دستور کار است

  • کد خبر : 30956
  • 24 مهر 1395 - 14:35

مدیر پایگاه میراث جهانی پاسارگاد گفت: توسعه نخستین آزمایشگاه سنگ میراث فرهنگی در اثر باستانی پاسارگاد در دستور کار است و در این زمینه دستگاه هایی مورد نیاز این آزمایشگاه در حوزه سنگ مشخص شده است که به زودی با هماهنگی تیم ایتالیایی و ایرانی تامین می شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، حمید فدایی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: نخستین آزمایشگاه سنگ در حوزه میراث فرهنگی به صورت مشترک توسط کارشناسان و متخصصان ایتالیایی و ایرانی در میراث جهانی پاسارگاد راه اندازی شده است و هم اکنون در حال فعالیت است.
وی افزود: تلاش می کنیم با توسعه این آزمایشگاه علاوه بر خدمات به مجموعه جهانی پاسارگاد، خدمات تخصصی در حوزه سنگ به سایر سایت ها و آثار سنگی در حوزه میراث فرهنگی در استان فارس و کشور نیز ارائه شود. فدایی اظهارداشت: در حال حاضر هرگونه مطالعات قبل از انجام کارهای مرمتی برای شناسایی موضوع های فرسایشی، ساختار سنگ و روش های ترمیم قبل از ورود و انجام عملی در سایت در این آزمایشگاه مورد آزمون قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این آزمایشگاه تخصصی تمام مراحل مطالعه و اجرا در سایت مجموعه جهانی پاسارگاد را پشتیبانی می کند و در قالب همکاری دو گروه متخصصان ایتالیایی و ایرانی و با اعتبار مشترک راه اندازی و فعال است. او ادامه داد: آثار میراثی صخره ای و سنگی زیادی در کشور و استان فارس از جمله نقش رستم، تخت جمشید و تنگ چوگان وجود دارد که این آثار برای هر اقدام نیازمند چنین آزمایشگاه تخصصی هستند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=30956

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.