تاریخ : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ Thursday, 29 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

23

توسعه آزمایشگاه سنگ مجموعه پاسارگاد در دستور کار است

  • کد خبر : 30956
  • 24 مهر 1395 - 14:35

مدیر پایگاه میراث جهانی پاسارگاد گفت: توسعه نخستین آزمایشگاه سنگ میراث فرهنگی در اثر باستانی پاسارگاد در دستور کار است و در این زمینه دستگاه هایی مورد نیاز این آزمایشگاه در حوزه سنگ مشخص شده است که به زودی با هماهنگی تیم ایتالیایی و ایرانی تامین می شود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، حمید فدایی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: نخستین آزمایشگاه سنگ در حوزه میراث فرهنگی به صورت مشترک توسط کارشناسان و متخصصان ایتالیایی و ایرانی در میراث جهانی پاسارگاد راه اندازی شده است و هم اکنون در حال فعالیت است.
وی افزود: تلاش می کنیم با توسعه این آزمایشگاه علاوه بر خدمات به مجموعه جهانی پاسارگاد، خدمات تخصصی در حوزه سنگ به سایر سایت ها و آثار سنگی در حوزه میراث فرهنگی در استان فارس و کشور نیز ارائه شود. فدایی اظهارداشت: در حال حاضر هرگونه مطالعات قبل از انجام کارهای مرمتی برای شناسایی موضوع های فرسایشی، ساختار سنگ و روش های ترمیم قبل از ورود و انجام عملی در سایت در این آزمایشگاه مورد آزمون قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این آزمایشگاه تخصصی تمام مراحل مطالعه و اجرا در سایت مجموعه جهانی پاسارگاد را پشتیبانی می کند و در قالب همکاری دو گروه متخصصان ایتالیایی و ایرانی و با اعتبار مشترک راه اندازی و فعال است. او ادامه داد: آثار میراثی صخره ای و سنگی زیادی در کشور و استان فارس از جمله نقش رستم، تخت جمشید و تنگ چوگان وجود دارد که این آثار برای هر اقدام نیازمند چنین آزمایشگاه تخصصی هستند.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=30956

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.