تاریخ : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴ Saturday, 31 January , 2026

آخرین اخبار

🎥: کامبک فجرسپاسی برابر خیبر قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۸ بهمن ۱۴۰۴ یک گام تا بهره‌برداری از زیرگذر شاهد آمار بارش شیراز و شهرهای فارس/ ۷ بهمن ۱۴۰۴ پایان کار سارق تلفن همراه با ۱۶ فقره سرقت در شیراز قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۸ دی ۱۴۰۴ 📸: پیشرفت ۵۱ درصدی طرح انتقال کارخانه سیمان فارس پایان بتن‌ریزی پارت دوم عرشه تقاطع خلیج فارس – استوار تسویه عوارض آزادراهی شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۷ دی ۱۴۰۴ بیش از ۳۰۰ پروژه شهرداری شیراز افتتاح می شود آغاز سنگ‌فرش چهارراه دلگشا تا آرامگاه سعدی بهره‌برداری از بندهای مهار سیلاب در شرق شیراز دستگیری سارق درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز برق شیراز با پیروزی به کار خود در نیم‌فصل نخست لیگ پایان داد 📸: پروژه ایستگاه مترو استقلال 📸: قندیل بستن بزرگترین آبشار چشمه‌ای ایران در سپیدان سرشماری آزمایشی نفوس و مسکن در شیراز، زرقان و جهرم قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۱۶ دی ۱۴۰۴ 🎥: نجات کوهنورد گرفتار در دیواره ۲۰۰ متری کوه سرخ شیراز

72

پارک ۷۰ هکتاری آبشار شهرک گلستان

  • کد خبر : 29040
  • 02 مرداد 1395 - 10:45

سایت خبری – تحلیلی شیراز۱۴۰۰: به گفته مهندس آرش فرج زاده پارک ۷۰ هکتاری آبشار شهرک گلستان امسال به بهره برداری کامل خواهد رسید و باید در انتظار نشست و دید که این طرح با چه کیفیتی ساخته شده با این توضیح که درختکاری مناسبی در این بوستان انجام گرفته است.

آخرین وضعیت روند ساخت پروژه در خرداد ۱۳۹۳ :

[blog style=”def” display=”specific” specific=”10275″ posts_per_page=”0″ offset=”0″ pagination=”no”]

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=29040

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 11در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۱
  1. تجربه پارک فروزان نشون داد که شورای شهر جز وعده و دروغ کاری دیگه نکرده. پارک فروزان ۲۰ درصد هم به طرح اولیه شباهت ندارد. شهرداری حال حاضر شیراز متاسفانه توانایی ساخت پروژه های بزرگ تفریحی را ندارد.

  2. فقط الا چیق و ابشار دارد سرگرمی چی

  3. فط تبلیغات و وعده های واهی از سوی شهرداری شیراز!

  4. شهرداری تنها هنرش در زمینه های تفریحی و گردشگری ساخت و مجوز به مگانهایی بوده که تبدیل شده به قلیون کشیدن جوونا!!
    اینجا هم فعلا چیزی جز آلاچیق دیده نمیشه و احتمالا شاهد پاتوق شدن و قلیون و …. خواهیم بود.
    این کارا اسمش ” ماست مالی ” هست.

    • ظاهرا مد شده شهرداری در کوهپایه های اطراف شیراز یه حسار کشی انجام بدهد و اسم اون رو بگذارد پارک جنگلی.
      البته بی انصافی نمیشه کرد شاید در ۱۰ سال آینده یک پوشش گیاهی رو در اطراف شیراز شاهد باشیم. کاری که سالها پیش در تهران و شهرهای دیگر مثل قم و … انجام شد بدون اینکه اسمی از نام پارک برده شود.
      البته همچنان کوهای شمال شیراز خشک و بدون پوشش گیاهی باقی مانده است.جایی که منظر شهری بیشتری دارد و باید رسیدگی بیشتری انجام شود.

  5. با توجه به اینکه من چند ماهی رو به عنوان پیمانکار در این پروژه مشغول بودم :
    اول ، در مورد فضای سبز ، شاید ۱۰ سال دیگه درختان پارک به اندازه تصاوید سه بعدی برسند . در حال حاضر ، تقریبا کل پارک بدون سایه است .
    دوم ، سیستم مشاور ضعیف و عجیب هر امیدی رو برای اتمام کار به بهترین نحو نا امید می کنه . نمونه جالبش ، از ورودی پارک که بگذرید ، و حدود ۱۵۰ متر سربالایی رو که رد کنید ، به یه ساختمان میرسید که قرار هست ساختمان اداری پارک بشه ( اگر تا الان تغییر نکرده باشه )
    پایین این ساختمان و کنار مسیر پله تعبیه شده !! مشاور، پیمانکار وقت رو مجبور کرد ؛ بستر طبیعی زمین که در واقع بستر سنگی کوه بود رو برداره و دوباره به عنوان زیر سازی پله حجم زیادی رو با سنگ لاشه پر کنه . این در حالی که وظیفه فونداسیون انتقال بار ساختمان به همین بستر سنگی است . ضمن اینکه پله ، بار مرده بسیار کمتری نسبت به ساختمان داره . دقیقا مثل این میمونه که یه نفر مجبورت کنه ، کفش اورجینالت رو از پات دربیاری و به جاش چکمه پلاستیکی بپوشی !!

  6. شهر ما “شیراز” واقعا ار فقدان پارک های بسیار وسیع با طراحی و معماری “به روز” رنج می برد! پارک هایی که ساخته میشن اولا وسیعرنیستند و ثانیا معماری بسیار معمولی (چهل سال قبل) بکارگرفته شده است. متاسفم!

  7. چه طرح افتضاحی این طرح به درد روستا هم نمیخوره چه برسه به یه شهرک بزرگ مثل گلستان

  8. خیلی عالی شده من از نزدیک دیدم ما خونمون شهرک گلستان هست واقعا بی انصاف هستید و حسود

  9. http://bamdadclub.ir/g-golestanpark/ گزارش برنامه پیمایش پارک گلستان به آبشار گلستان
    آدینه ۱۵ دی ماه ۹۶

    بامداد آدینه ۱۵ دی ماه، ساعت ۷:۳۰ صبح با تعدادی از همنوردان باشگاه بامداد در ورودی پارک کوهستانی گلستان قرار گذاشتیم. پارک کوهستانی ۷۰ هکتاری گلستان شیراز، در شهرک گلستان، بلوار سنگی واقع شده است. این پارک دارای آلاچیق، پیست دوچرخه سواری، وسایل ورزشی، سرویس بهداشتی و… می باشد و تفرجگاه مناسبی در غرب شهر شیراز به شمار می آید.وارد پارک شدیم و مسیر خود را از جاده خاکی به سمت ضلع غربی کوه سرخ ادامه دادیم. کوه سرخ چشمه های بسیار و مسیرهای متعددی را دارد، و برنامه امروز ما صعود قله کوه سرخ نبود، بلکه قصد پیمایش به سمت یکی از آبشارهایی که در دامنه کوهسرخ می باشد را داشتیم. مسیر در دست جاده سازی است و اگر از جاده خاکی برویم هم مسیر مشخص هست و هم این که در کمتر از یک ساعت به محل چشمه می رسیم. صبحانه را به دعوت یکی از باغداران آنجا، در میانه راه و در باغ صرف کردیم. سپس به سمت آبشار کوه سرخ حرکت کردیم. اندکی نیز در آن جا توقف کردیم و در نهایت ساعت ۱۲:۳۰ با رسیدن به پارکینگ پارک، برنامه ما به پایان رسید.