4:26:40تاریخ : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳ Tuesday, 18 March , 2025

آخرین اخبار

گره ترافیکی تقاطع شبدری دکتر حسابی توقف صدرنشین لیگ یگ در آخرین بازی سال مصدومیت ۲۸ نفر بر اثر حوادث پیش از چهارشنبه سوری در فارس اجرای مرحله اول تقاطع جام جم _ کوهسار وعده چهاربانده شدن محور شیراز – خرامه قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ 📸: محله رنگارنگ شیراز حداقل هزینه ساخت هر واحد مسکن ملی در فارس دو میلیارد تومان است قیمت های جدید بلیت هواپیما اعلام شد یک کشته در واژگونی خودرو در آزادراه شیراز به اصفهان 🎥: تولد ۲ توله خرس در باغ وحش شیراز آخرین وضعیت آزادراه شیراز – اصفهان در آستانه سفرهای نوروزی قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ 📸: پیروزی ایران برابر روسیه در تورنمنت هندبال شیراز/ ایران با تفاضل گل دوم شد 🎥: المان های نوروزی در استقبال از بهار شیراز وعده ای دیگر برای افتتاح بازار پروتئین شیراز شیوع بیماری زنگ زرد در کمین مزارع گندم و جو فارس 🎥: بازهم وعده آینده برای تکمیل آزادراه شیراز-اصفهان قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ 📸: سانحه دلخراش سقوط پاراگلایدر در دریاچه مهارلو شیراز

1

اجرای مرحله اول تقاطع جام جم _ کوهسار

  • کد خبر : 51272
  • 27 اسفند 1403 - 17:30

سرانجام پس از گذشت یک دهه، با آزادسازی زمین های صدا و سیما، فضای راستگرد تقاطع باز شد که با انتقال ترافیک عبوری به آن، سال آینده نیز چپگرد پروژه از کوهسار به سمت جمهوری اجرایی خواهد شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی در بازدید از عملیات اجرایی طرح ساماندهی تقاطع جام‌جم اظهار کرد: این پروژه در راستای رفع و یا کاهش ترافیک عبوری از بزرگراه آیت‌الله حائری به سمت بولوار جمهوری و بالعکس در حال اجرا است.

وی عملیاتی چون اجرای راست‌گرد و چپ‌گرد را بخشی از اجزای این پروژه برشمرد و افزود: در این طرح زیرگذری احداث شده که از طریق آن دسترسی بولوار جمهوری به سمت میدان ارم تأمین می‌شود.

این مقام ارشد شهری از اتمام عملیات اجرایی راست‌گرد جمهوری و رمپ‌ها و دیواره سازی مرتبط با آن که به سمت بزرگراه آیت‌الله حائری شیرازی اجرا شده است خبر داد و گفت: عملیات خاکریزی و زیرسازی این راست‌گرد انجام شده و در حال حاضر عملیات روکش آسفالت آن در حال اجرا است و در تلاش هستیم روکش آسفالت آن تا قبل از شروع سال جدید به اتمام برسد تا ترافیک عبوری از سمت بلوار جمهوری به سمت تونل و بزرگراه آیت‌الله حائری از طریق این مسیر جدید تأمین شود.

اسدی افزود: مسیر هم‌سطح موجود نیز برای دسترسی محلی و دانشگاه شیراز استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در آینده نیز ترافیک عبوری از بلوار جمهوری به سمت میدان ارم نیز از طریق زیرگذر احداث شده انجام خواهد شد، تصریح کرد: این زیرگذر حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پس از اینکه حجم ترافیک از بلوار جمهوری به سمت بزرگراه آیت‌الله حائری بر روی مسیر جدیدالاحداث منتقل شد، زیر گذر را هم به بهره‌برداری خواهیم رساند.

شهردار شیراز روان‌سازی ترافیک در میدان صداوسیما و افزایش دسترسی به ورودی شمالی بزرگراه آیت‌الله حائری شیرازی و تأمین مسیر دسترسی این بزرگراه به بلوار جمهوری و بالعکس را از اهداف پروژه ساماندهی تقاطع جام‌جم برشمرد و ادامه داد: احداث راست‌گرد و مسیر دسترسی به بزرگراه، احداث مسیر جایگزین جمهوری به سمت میدان ارم، احداث و تکمیل زیرگذر و احداث دوربرگردان دسترسی محلی و دانشگاه شیراز از فعالیت‌های انجام شده و در حال انجام در پروژه ساماندهی تقاطع جام‌جم است.

اسدی با اعلام اینکه در سال جدید نیز عملیات اجرایی چپ‌گرد این پروژه آغاز خواهد شد، گفت: برای احداث این چپ‌گرد، تردد خودروهای عبوری از جام‌جم به سمت میدان ارم از طریق زیرگذر احداث شده انجام خواهد شد تا از این طریق بتوان چپ‌گرد کوهسار به سمت جمهوری را اجرا کرد.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=51272

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.