تاریخ : دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴ Monday, 15 December , 2025
24

تشکیل شورای هماهنگی جذب سرمایه در فارس

  • کد خبر : 25701
  • 23 بهمن 1394 - 5:42

62581-187968-1390717213شورای هماهنگی جذب سرمایه در شیراز تشکیل شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از فارس، سید جواد هاشمی مدیر کل استان‌های وزارت اقتصاد و دارایی هدف از تشکیل این شورا را تسهیل در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی وتشکیل جلسه‌ای برای هم فکری مدیران به منظور ارائه راهکارهایی در زمینه سرمایه گذاری دانست و افزود: در پاییز امسال ۳۲۷هزارو ۸۰۷میلیارد ریال در بانک‌های استان فارس سپرده گذاری شده که این میزان حدود ۴درصد سپرده‌های بانکی در کل کشور است.
محمد حسین مبشری مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان فارس با بیان اینکه در حال حاضر با سرمایه گذاری سرمایه گذاران خارجی، چند طرح درمانگاه در فارس در حال اجرا است، بیان کرد: مرکز ژنتیک با ۴ و ۶ دهم میلیون دلار سرمایه، کارخانه تولید فتوولتائیک با یک میلیارد یورو سرمایه، نیروگاه خورشیدی با ۸۱۷ میلیون یورو و پالایشگاه می‌عانات گازی با ۳۰۰ میلیون یورو سرمایه در فارس در حال اجراست که تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.
وی تصریح کرد: امسال با پی گیری‌های مرکز خدمات سرمایه گذاری فارس، بیش از پنج میلیون یورو سرمایه خارجی برای تولید ماشین آلات در فارس جذب شده است.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=25701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.