تاریخ : دوشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۴ Monday, 16 June , 2025

آخرین اخبار

📸: نمایشگاه خودرو شیراز 📸: پروژه دوربرگردان میثم تا چهار ماه آینده به بهره برداری می رسد آزادی گروگان و دستگیری سه آدم‌ربا در شیراز ابلاغ ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار جدید برای توسعه زیرساخت‌های درمانی فارس 📸: مرگ تدریجی باغ های چمران قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ حضور تنها چهار کشور در جام بین المللی تختی در شیراز! ۳ کیلومتر جاده بلاتکلیف؛ مانعی بزرگ در مسیر توسعه شهر صدرا فوتسال فارس بدون حمایت صنایع به لیگ برتر نمی‌رسد آغاز به‌کار بیست‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی خودرو در شیراز مزایا و معایب ممنوعیت خرید و فروش مسکن ملی ۵ کشته و ۳ مصدوم در تصادف جاده فسا به داراب قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ آماده سازی سالن ۶ هزار نفری شیراز برای میزبانی از کشتی جام تختی 🎥: بازی با جان مردم توسط پزشکان قلابی 🎥: آخرین وضعیت آماده سازی ورزشگاه پارس سگ‌گردانی در فارس ممنوع شد 📸: مسدود سازی حاشیه محور دکتر حسابی با موانع بتنی قیمت طلا، سکه و ارز در بازار شیراز/ ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ مسجد دستغیب وقفی نیست و متعلق به دولت است

23

امسال ۸ هزار خودرو، سرویس مدارس را انجام می‌دهند

  • کد خبر : 13388
  • 30 شهریور 1393 - 23:55

شهردار شیراز با اشاره به نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس، گفت: امسال با هماهنگی‌های انجام شده، ۸ هزار خودرو، کار سرویس مدارس و جابه‌جایی IMG_7512 [800x600]دانش‌آموزان را انجام می‌دهند.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، مهندس علیرضا پاک فطرت در جمع بازرسین سازمان تاکسیرانی با بیان اینکه خودروهای ارائه دهنده سرویس مدارس، دارای نشان ویژه و علامت مشخصه کننده نصب شده بر روی شیشه جلو و عقب خودرو است، گفت: همه رانندگان دارای دفترچه صلاحیت خواهند بود.

وی اضافه کرد: بازرسان نیز در دو شیفت کاری با استفاده از شش دستگاه خودرو و همراه با یک خودرو گشت نا‌محسوس، کار نظارت را بر عملکرد کمی و کیفی سرویس مدارس برعهده خواهند داشت و البته بازرسانی تحت عنوان افتخاری نیز در بحث نظارت فعال خواهند بود.

شهردار شیراز با یادآوری این نکته که رانندگان متخلف به کمیته انضباطی ارجاع داده خواهند شد، خاطرنشان کرد: بی‌تردید رانندگان تاکسی در انجام وظایف خود با کمبود‌ها و مشکلات بسیار زیادی روبرو هستند اما به هیچ عنوان کیفیت را فدای کمیت نکرده و نخواهند کرد و با تمام توان در جهت رضایتمندی شهروندان تلاش خواهند کرد.

علیرضا پاک‌فطرت با بیان اینکه سازمان نظارت بر تاکسیرانی باید حافظ منافع شهروندان و نیز رانندگان تاکسی باشد، افزود: یکی از وظایف شهرداری، تسطیح و بهسازی معابر برای تردد مناسب خودروهای عمومی از جمله تاکسی است، معابر شهر باید فاقد هرگونه چاله و دست‌اندازی باشد.

وی با تأکید براینکه شهرداری در ترمیم و بهسازی معابر با مشکل مالی مواجه نیست، گفت: باید با یک مدیریت صحیح در راستای بهسازی معابر و آماده‌سازی شهر برای تسهیل در تردد خودروهای عمومی و سایر خودرو‌ها، اقدام کرد.

علیرضا پاک فطرت رانندگان تاکسی را سفیران فرهنگی خطاب و خاطرنشان کرد: برخورد خوب و مناسب رانندگان تاکسی با مسافران موجب ارتقای رضایتمندی شهروندان خواهد شد و در این موضوع نقش سازمان نظارت بر تاکسیرانی بسیار پررنگ است.

شهردار شیراز یادآور شد: مدیریت خلاق می‌تواند با ارائه راهکار مناسب، بسیاری از مشکلات رانندگان را برطرف کند و در این راستا افزایش خطوط مبدا – مقصد می‌تواند در ساماندهی تاکسی‌ها بسیار موثر باشد.

«نظرات، فقط به صورت نوشتار پارسی و مرتبط با موضوع منتشر می‌شوند»
«با ورود به این لینک، وارد قسمت 
بحث آزاد شوید»

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=13388

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. دستشون درد نکنه با “یک دستگاه گشت نامحسوس”!
    یعنی اولین نفر که بفهمه رنگ و مدل و شماره اون یکدونه “ماشین نامحسوس” رو دیگه از نامحسوسی خارج میشه!

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.