آمارهای رسمی نشان می دهد که فارس در ۹ ماهه سال جاری میزبان ۳۴۸ هزار و ۹۶۶ گردشگر خارجی بوده است. به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از مهر، استان فارس با داشتن حداقل ۳۵۰۰ اثر تاریخی ثبت شده ملی یکی از قطبهای مهم گردشگری تاریخی ایران به شمار می رود که هر سال میزبان گردشگران مختلف از اقصی نقاظ دنیا است.
طی سال های اخیر نیز ورود گردشگر به استان فارس روند رو به رشدی گرفته به طوری که آمارهای رسمی سازمان میراث فرهنگی نشان می دهد گردشگران خارجی فارس بعد از برهه برجام ۲۲۱ درصد بیشتر شده اند.
استان فارس از دیرباز با داشتن آثار جهانی که به ثبت یونسکو نیز رسیده مانند تخت جمشید، پاسارگاد، باغ ارم و… همواره محل بازدید مسافران خارجی بوده که طی این سالها این روند شدت بیشتری نیز گرفته، هرچند پروازهای بین المللی از فرودگاه این شهر نیز باعث شده که مسافران خارجی به راحتی شیراز را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.
در این رهگذر مدیر کل میراث فرهنگی استان فارس به خبرنگار مهر گفت: از ابتدای فروردین امسال تا پایان دی ماه تعداد ۳۴۸ هزار و ۹۶۶ نفر گردشگر خارجی از استان فارس دیدن کرده اند که این امار از ابتدای فروردین سال ۹۴ تا اسفند همان سال ۲۸۸ هزار و ۶۹۸ نفر بود که نشانگر روند رو به افزایش ورود گردشگر خارجی به فارس و شهر شیراز است.
مصیب امیری با اشاره به اینکه ورود گردشگر خارجی به فارس در برهه بعد از برجام ۲۲۱ درصد افزایش یافته، افزود: فرانسه، آلمان، ایتالیا، چین و اسپانیا به ترتیب بیشترین مسافران خارجی را تشکیل می دهند که به فارس سفر کرده اند.
وی در عین حال به تشریح آمار کلی بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی استان فارس طی ۱۰ ماهه سال ۹۵ هم پرداخت و گفت: مجموعه تاریخی حافظیه یک میلیون و ۱۳۲ هزار و ۲۶ نفر گردشگر شامل مسافران خارجی و داخلی داشته است که بیشترین میزان بازدیدهای استان فارس را در بین سایر بناهای تاریخی – فرهنگی تشکیل می دهد.
امیری در عین حال بیان کرد که زیرساختهای مناسبی که در فارس وجود دارد مانند هتل های با کیفیت، پروازهای متعدد خارجی و داخلی، آثار تاریخی و باستان ملی و جهانی وزیبایی های منحصر به فرد طبیعی فارس به عنوان قطب تاریخی و فرهنگی ایران ازعواملی است که باعث شده فارس در بین سایر استان های ایران برای گردشگران خارجی دااری جذابیت های منحصر به فردی باشد که به همین خاطر شیراز را برای سفر انتخاب کنند.
“امیری درعین حال بیان کرد که زیرساخت های مناسبی که در فارس وجود دارد مانند هتل های باکیفیت پروازهای متعدد خارجی و داخلی اثار باستانی و تاریخی ملی و جهانی و زیبایی های منحصر بفردطبیعی فارس بعنوان قطب تاریخی و فرهنگی ایران از عواملی است که باعث شده فارس در بین سایر استانهای ایران برای گردشگران خارجی دارای…”
جان؟؟!! متوجه نشدم. هتل های باکیفیت؟! پروازهای “متعدد خارجی” و داخلی؟! . من نمیگم کیفیت هتل ها و پرواز های شیراز و فارس خوب نیست ولی مسلما در اون حدی که اقای امیری میفرمایند هم نیست. فک کنم ایشون شیراز و فارس رو با حلبی اباد های هند و پاکستان مقایسه کرده دیده وضعیت اینجا بهتره.
عزیز من شما خودتونو با نمونه های توسعه یافته مقایسه کنید ببینید چقد عقبیم و سرویس دهی هامونم در قیاس با اونا ناچیز و بی کیفیت بعد بیایم تعریف و تمجید کنیم. حقیقت اینه که متاسفانه ما از نظر هتلینگ و اقامت، خدمات و کیفیت پرواز، حمل و نقل درون شهری برای استفاده توریست ها و تبلیغات، کلی از شهرها و کشورهای صاحب نام در این زمینه عقبیم
از نظر پروازی تنها شانسی که آوردیم اینه که
۱ به دبی و قطر با بهنرین ایرلاینهای دنیا وصلیم…و خیلی به ما کمک شدهه
۲ از طرف ترکیه هم (آتاتورک) با ترکیش ایرلاین به بقیه جاها وصلیم…
دقیقا. این حرف دل منم هست. ما الان از طریق ایرلاین های کشوراهای همسایه به گوشه کنار دنیا وصلیم درحالی که یه زمانی ( خودتون خوب میدونید کی رو میگم ) ایران ایر در صدر ایرلاین های هوایی منطقه بود. زمانی که نه خطوط اتحاد امارات و قطرایرویز شکل گرفته بود و نه ترکیش ایر ترکیه مطرح بود. پسرفت رو قشنگ حال کنید
این جاذبه ها رو که اجدادمون از ۲۵۰۰-۳۰۰۰ سال پیش درست کردن و شما الان دارین ازش استفاده میکنید چیزی که ایشون فراموش کردن بگن اینه که شما چی درست کردید که نه ۲۵۰۰ سال دیگه بلکه۵۰ سال دیگه ۵۰ تا توریست رو وارد این شهر کنه.
یه نکته ای که تو این لیست هست اینه که تقریبا همه این تعداد گردشگری که مهمان ما بودن از کشورای پیشرفته بودن. از طرفی مسوولان شیراز بسیار روی گردشگری سلامت مانور میدن. به احتمال خیلی زیاد اینا به این منظور نیومدن، پس باید مسوولان یه تجدیدنظری تو سیاست های جذب توریسم بکنن
شنیدم شرکت زنجیره ای هتل سازی روتانا در اصفهان و مشهد تل میسازه سهم شیراز چی هستنکنه یه وقت به خودمون بیایم که عقب افتاده باشیم
تکلیف هتل نیایش پارس در چمران چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟