وی در این گفت و گو می گوید که ایران را خیلی دوست دارد و این کشور بسیار زیبا و با تاریخی غنی است. وی عقیده دارد مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نواز هستند و او را برای شام و نهار به خانه خود دعوت کرده اند.
این گردشگر می گوید که از یک قطعه موسیقی در تاکسی خوشش آمده و راننده خودرو بعد از اطلاع از این موضوع، بدون اینکه وی درخواست کند، برایش موزیک را روی سی دی رایت کرده و به او داده است.
او ادامه می دهد: قبل از سفر به ایران به او هشدار داده بودند که ایران کشوری خطرناک و ناامن است اما در هنگام سفر به ایران امنیت را احساس کرده و این کشور را منطقه ای امن دیده است.
ناموسن اگر یه ذره مسئولان به کشور بها میدادن و درست ادارش میکردن بهترین کشور دنیاییم.ولی متاسفانه کشور گل و بلبل خودمون رو ویرانه نشون میدن.همه فکر میکنن میخوان بیان سومالی یا کره شمالی .خدا از سرشون نگذره
دوست من
البته امن بودن کشور و مهمان نوازی مردم خیلی خوبه و لی از ضعف های ساختاری مانند کمبود هتلها و امکانات حمل و نقل عمومی و … یا تحریمی مانند عدم استفاده از کردیت کارت که بگذریم باید قبول کنیم که بسیاری از توریستهای کشورهای درآمدزا (بخصوص طبقه جوانتر) که منبع اصلی توریست به حساب می آیند از تماشای هر روزه مساجد و آثار تاریخی خسته می شوند و دوست دارند که مانند کشورهای همسایه که مسلمان هم هستند بدون هیچ مشکلی به کنار دریا (beach) یا به کلاب و کاباره رفته لب به مشروبات الکلی (که برایشان حرام نیست) بزنند و یا زنهایشان مجبور به رعایت حجاب نشوند که جدا از تحمیل کردن کاری که حتی در فرهنگشان هم نیست بخصوص در فصل گرما برایشان طاقت فرسا و از دید خودشان تبعیض آمیز است. شاید این مهمان نوازی مردم ما واکنشی باشد برای پر کرده کمبودها و خلاءهای بزرگی که داریم.
نمیدونم شاید با زدن این حرفم یه امل جاهل به نظر بیام
ولی به عنوان یه ایرانی به هیچ وجه قبول نمی تونم بپذیرم که ایران ما بشه مثل ترکیه و ارمنستان و تایلند و…
و برای به دست اوردن چند دلار نا قابل هنجار های خودمون رو زیر سوال ببریم که یه عده توریست ارز وارد کشور ما کنن؟!!