مهندس علیرضا پاک فطرت در جمع شهروندان منطقه ۳ شهرداری، در جشن بزرگ نیمه شعبان با اشاره به برگزاری جشن های متعدد در شهر شیراز به مناسبت اعیاد سراسر نور شعبانیه و نیز جشن بزرگ انتظار در نیمه شعبان، مقارن شدن افتتاح تقاطع غیرهمسطح شهیدان اوجی و تونل فضیلت با بزرگترین اعیاد شیعیان را موجب برکت کار دانست.
وی با اشاره به برگزاری جشن میلاد در مناطق ۹گانه شهرداری و محلات و مناطقی که به تازگی الحاق شده اند، تصریح کرد: جشن های میلاد در بوستان های جنت، مطالعه، والفجر، مروارید، آزادی، ملت، شکوفه، نماز، گلزار، نمازی میدان هفت تنان، شهرک فجر دوکوهک و … با استقبال کم سابقه مردم ولایتمدار شهر مقدس شیراز بصورت گسترده همراه بود که این موضوع ستودنی است.
وی به نورافشانی، تبلیغات محیطی، کمک به هیئت های مذهبی و مساجد در هرچه بهتر برگزار شدن این اعیاد اشاره کرد و افزود: فرهنگ انتظار در ایران و منطقه نهادینه و با تلاش و دلدادگی همگان در حال جهانی شدن است.
او در ادامه، پروژه های قابل افتتاح به مناسبت نیمه شعبان را بیش از ۱۰۰ پروژه فرهنگی، عمرانی و خدماتی به ارزش ۸۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این پروژه ها در مناطق ۳ و ۷ شهرداری قطعا ارزش افزوده قابل توجهی برای این مناطق به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به کلنگ زنی تقاطع غیرهمسطح (فضیلت- نصر) در ضلع جنوبی تقاطع شهیدان اوجی، ابراز امیدواری کرد: با تلاش بی وقفه و تملک املاک در ضلع شمالی تونل، این محور تا پایان سال به بهترین مسیر شریانی تبدیل شود.
شهردار شیراز با بیان اینکه برای احداث تونل بزرگ فضیلت و تقاطع شهیدان اوجی تاکنون ۱۲میلیارد تومان تملک صورت گرفته است، اظهار داشت: برای تملک املاک باقیمانده هیچگونه مشکل مالی وجود نخواهد داشت و تنها نیاز به همکاری صاحبان املاک مورد مسیر داریم.
شهردار شیراز توسعه موزون و عدالت در اجرای پروژه های عمرانی را اولویت شهرداری اعلام و خاطرنشان کرد: تونل فضیلت، بزرگترین تونل خاورمیانه از لحاظ مقطع و دهانه است که منطقه سعدی را از بن بست خارج و عملکرد محور ورودی به آرامگاه سعدی را از حالت شریانی به محوری صرفا گردشگری تبدیل می کند.
وی افزود: با اجرای کامل تمامی تقاطع ها، بزرگراه ها و تونل های سطح شهر با هدف نزدیک شدن شرق به غرب و جنوب به شمال، شیراز به توسعه موزون و یکنواخت برای استفاده همه شهروندان از امکانات نزدیک می شود.
شهردار شیراز رینگ های متعدد شهری در هر نقطه ای از شهر را ، طرح هایی فرا منطقه ای توصیف کرد و افزود: پروژه هایی که در هر نقطه ای از شهر اجرا می شود، تنها منحصر به ساکنان آن مناطق نیست و این پروژه ها اجرا می شود تا همه شهروندان به سبب نیازشان دسترسی راحت به همه جای شهر داشته باشند.
علیرضا پاک فطرت اظهار داشت: این پروژه ها کاملا بر اساس نیازهای کلان و منطبق بر چشم اندازه های فرا دستی در حال طراحی و اجرا هستند و تمامی زیرساخت ها مانند خطوط متعدد مترو، ایستگاه های قطار بین شهری، رینگهای بزرگراهی دیده شده است.
وی افزود: با توجه به بودجه، تمامی این پروژه ها بر اساس برنامه ریزی کلنگ زنی، اجرا و به بهره برداری می رسند.