تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

17

بحران دنا ناشی از تصمیمات غیرکار‌شناسانه بود

  • کد خبر : 7967
  • 30 بهمن 1392 - 9:45

25325مدیر عامل و رئیس هیات مدیره کارخانه لاستیک‌ دنا گفت: عامل بحران ۵۵ ماهه این کارخانه که روزی بزرگ‌ترین صنعت در شیراز به‌شمار می‌رفت، تصمیمات غیرکار‌شناسانه و حتی مغرضانه گذشتگان بود.

به گزارش شیراز۱۴۰۰، به نقل ازایسنا منطقه فارس، سیدمحمود پرهیزگار سه‌شنبه در حاشیه بازدید استاندار فارس از کارخانه دنا، در جمع بازدیدکنندگان، با اشاره به فراز و نشیب‌های صنعت لاستیک‌سازی در شیراز، گفت: زمانی کارخانه دنا واگذار شد که فخر استان فارس و شیراز بود و با ۸۵درصد ظرفیت تولید می‌کرد و هیچ تعهد برزمین‌ مانده‌ای نداشت.

وی با بیان اینکه در دوران بحران این کارخانه، کارکنان و پرسنل به‌واسطه تعهد خود، این صنعت را نگه‌داشتند، گفت: دستگاه‌هایی که ۱۲ سال قبل برای این کارخانه خریداری شده بود، طی سال‌های گذشته مورد استفاده قرار نگرفت و امروز در حالی‌که حدود ۵ ماه از استقرار کامل تیم مدیریتی جدید می‌گذرد، شاهد فشار مضاعف بانک‌ها برای استرداد مطالباتشان هستیم.

پرهیزگار با بیان اینکه بدهی‌های معوق کارخانه به بانک‌ها، گناه مدیریت امروز این واحد تولیدی نیست، گفت: زمانی که این کارخانه را تحویل گرفتیم علی‌رغم تعهداتی که به‌واسطه پیش‌فروش کالا انجام شده بود، تنها برای ۲ یا ۳ روز تولید، مواد اولیه در انبار‌ها بود.

وی با بیان اینکه امروز مواد اولیه لازم برای تولید ۴ ماه کارخانه در انبار‌ها وجود دارد، از حرکت این صنعت در مسیر پیشرفت و توسعه خبرداد و گفت: براساس قانون این واحد صنعتی استحقاق استفاده از فرصت یک‌ساله تنفس، استمحال، در خصوص تعهدات بانکی را دارد.

پرهیزگار با یادآوری اینکه بانک‌ها برای بازپس گیری تسهیلات پرداختی به کارخانه دنا، وارد مسیر حقوقی شده‌اند، از استاندار فارس درخواست کرد تا در راستای حمایت از صنعت و جلوگیری از توقف فعالیت تولیدی کارخانه دنا، برای گرفتن فرصت از بانک‌ها آنان را همراهی کند.

به گزارش ایسنا، رئیس کارخانه دنا نیز با اشاره به روند شکل‌گیری و ایجاد این صنعت با همکاری شرکت بریجستون ژاپن، زیرساخت‌های ایجاد شده در این کارخانه را به لحاظ تکنولوژی، فنی و نیروی انسانی، بسیار توانمند ارزیابی کرد.

سیدمهدی رئیس‌زاده با بیان اینکه طی چند سال گذشته نه‌تن‌ها به توسعه این کارخانه توجه نشده است، گفت: در این سال‌ها ساختارهای مدیریتی و سیستمی در این شرکت برهم زده شد و از هم پاشید.

وی گفت: از ابتدای سال ۹۲ که کارخانه به مدیریت جدید واگذار شد، موجودی انبار‌ها در بعضی اقام تنها برای ۲ یا ۳ روز کافی بود حال آنکه کارخانه با یک بدهی ۶۰ میلیاردی به کسانیکه کالا را پیش‌خرید کرده بودند، مواجه بود.

رئیس‌زاده گفت: در اوایل تیرماه امسال، موجودی انبار‌ها برای سه‌ماه تولید کفایت می‌کرد، ابراز امیدواری کرد که اوایل سال آینده فاز اول طرح توسعه این کارخانه راه‌اندازی شود و گفت: اکنون موجودی انبار‌ها برای ۴ تا ۵ ماه تولید کالا، کفایت می‌کند و این عدد اطمینان‌بخش است.

وی اضافه کرد: هم‌اینک در کشور بالغ بر ۳۲۰ هزارتن مصرف تایر وجود دارد که ۲۵۰ تن آن در داخل کشور تولید می‌شود و سهم شرکت دنا، ۱۵ درصد کل این میزان است حال آنکه ظرفیت برای افزایش این سهم تا ۲۵ درصد نیز وجود دارد.

رئیس‌زاده تعداد پرسنل شاغل در این صنعت را یک‌هزار و ۸۶۰ نفر اعلام و اضافه کرد: به لحاظ وضعیت هم‌اینک در مقایسه با ۱۰ سال گذشته، در بهترین شرایط به لحاظ انبارش، تولید و فروش قرار داریم.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=7967

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. من یادمه چندین سال پیش لاستیک دنا بهترین و با کیفیت ترین لاستیک ایران بود و کامیون دارها دنا رو به بارز ، پیروزی و سایر لاستیک ها ترجیح میدادن. مسلما به خاطر ۵ سال تعطیلی بازار خودشو از دست داده. دنا باید لاستیک مرغوب و باکیفیت تولید کنه تا دوباره از طرف مصرف کننده مورد اقبال قرار بگیره.

  2. هیچکس نیست از این آقا بپرسه عامل ایجاد بحران در لاستیک دنا در سال ۸۷ فقط و فقط خود ایشان بود بطوریکه خط تولید توسط همین آدم تعطیل شد و سرانجام شورای تامین استان وارد ماجرا شد

  3. در سال ۸۷ زمانی که لاستیک دنا در اوج تولید خود بود این فرد با نام محمود پرهیزکار و شریک دیگرش مجتبی صفوی برادر کوچک سردار رحیم صفوی کارخانه در اختیار گرفتندو از آن زمان مشکلات کارخانه شروع شدتا بدلیل کاهش شدید تولید و مشکلات عدیده کارگری دولت مدیریت کارخانه را به عهده گرفت.زمانی که صحبتهای محمود پرهیزکار را می خواندم به یاد این ضرب المثل افتادم که روزی جماعتی به دنبال دزدی می دویدند و آن دزد هم برای رهایی خودش فریاد آی دزد آی دزد سر می داد.خدا عاقبت این چنین کارخانه هایی را ختم به خیر کند.کارخنه مخابرات راه دور شیراز هم که روزگاری فخر الکترونیک جنوب کشور بود و من نیز از آنجا با هزار مشکل بازنشست شدم هم همین وضعیت لاستیک دنا را داشت که هم اکنون تعطیل شده.است

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.