دکتر احمد شیخی، دانشیار بخش فیزیک دانشگاه شیراز به عنوان داور برگزیده و ممتاز ژورنال فیزیک اروپا (EPJ: European Physical Journal) در سال ۲۰۱۳ انتخاب شد. این انتخاب از سوی EPJ، وابسته به انجمن فیزیک اروپا صورت گرفت.
انتشارات فیزیک اروپا (EPJ) فعالیت خود را از اوایل قرن بیستم آغاز کرده و هم اکنون بالغ بر ۲۵ نشریه علمی را با همکاری ناشران معتبری همچون Springer و EPD به چاپ میرساند. انتشارات فیزیک اروپا، ناشر مجموعه نشریات معتبر (EPJ)، با توجه به نقش محوری داوران مقالات در حفظ کیفیت انتشارات علمی، هر ساله، تعدادی از داوران را از بین دهها فیزیکدان از سراسر دنیا که در زمینه داوری و ارزیابی مقالات با این مجله همکاری دارند به عنوان داوران برگزیده معرفی و از آنها قدردانی میکند.
در بین داوران برگزیده سال۲۰۱۳، علاوه بر نام دکتر احمد شیخی از دانشگاه شیراز، نام ۲ فیزیکدان ایرانی دیگر (دکتر محمد محمودی از دانشگاه زنجان و دکتر آرمان شفیع لو مقیم خارج از کشور) به چشم میخورد. چاپ حدود یکصد مقاله در مجلات معتبر ISI، ارایهٔ بیش از ۲۰ مقاله در کنفرانسهای علمی داخلی و خارجی، تالیف ۲ عنوان کتاب، عضویت در هسته مرکزی قطب علمی نجوم و اخترفیزیک ایران و همچنین عضویت در گروه ویراستاران چندین مجله علمی معتبر و بین المللی مانند مجله بینالمللی علوم و تکنولوژی دانشگاه شیراز (شاخه علوم) در کارنامه دکتر احمد شیخی، این فیزیکدان ایرانی دیده میشود.
دکتر احمد شیخی، مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای خود را در رشتهٔ فیزیک (گرایش اخترفیزیک و کیهانشناسی) در دانشگاه شیراز گذرانده است وهم اکنون به عنوان دانشیار و عضو هیئت علمی در بخش فیزیکِ دانشکده علومِ دانشگاه شیراز فعالیت میکند. گفتنی است دانشجویان رشته فیزیک دانشگاه شیراز در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و در ۶ گرایش اپتیک ولیزر، ماده چگال، کیهانشناسی، اخترفیزیک، ذرات بنیادی و فیزیک هستهای مشغول تحصیل و پژوهش هستند.
بخش فیزیک دانشگاه شیراز از جایگاه بالایی درکشور برخوردار است و طرحهای عملی مانند ساخت لیزر حالت جامد، ساخت نانوذرات و نانولولههای کربنی، ساخت سلولهای خورشیدی و ساخت لایههای نازک با قابلیت کاربرد در صنایع مختلف در این بخش در حال اجراست.
راه اندازی آزمایشگاههای علوم و فنون هستهای، تاسیس پژوهشکده نجوم، اخترفیزیک و فن آوری ابزار آلات نجومی و فضایی، راه اندازی آزمایشگاههای لایه نشانی، XRD و XRF به عنوان تنها آزمایشگاه جنوب کشور؛ فضای مناسبی را برای تحقیق و پژوهش در بخش فیزیک دانشگاه شیراز فراهم کرده، به گونهای که در پنج سال گذشته حدود ۳۰۰ مقاله ISI توسط اعضای هیئت علمی این بخش منتشر شده است.
هرچی میخوام با بدبینی نگاه کنم بازم میبینم اگه یه شهر هیچی نداشت (تاریخی- مدرن بودن -اقتصاد-تیم ورزشی و..) اما فقط یه چند تا دانشمند مثل آقای شیخی -هاشم پسران-خدادوست-فیروز نادری و دکتر ملک حسینی رو داشت اون شهر و مردمش به حق میتونستن به خود ببالند و به دیگران فخر بفروشند .در حالی که همتون میدونید اینها مشت نمونه خرواره و ما در زمینه علوم به خصوص علوم پایه دانشمندان فراوانی داریم .اما به جای اینکه به تیزهوشی و حکیم بودن معروف باشیم به خاطر خنده خومون رو به چی معروف کردیم؟ (فرزاد حسنی یادتونه )دولتمردها هم به جای اینکه به این حقیقت طلبیها بها بدن به جاش به کسی پست میدن و جایی امکانات که مردمش هوچی گری رو اسم گذاشتن زرنگی و رندی.
ماجرای فرزاد حسنی چیه ؟
واقعا شیراز مهد علم و فرهنگه امثال ایشون مایه افتخار هستند
امیدوارم مردم و مسولین بیشتر برای این پتانسیلها اهمیت بذارند
مایه خوشحالیه، ولی
خیلی هم این ژورنال خفنی نیستا که اسمشو میزارید کنار اسم فیروز نادری و خدادوست!
ایمپکت فکتور این ژورنال ۰.۷۱ هست نه ۱۷ که اینجوری ببریم بالا!!! البته بالا بودن ارزش ایشون کاملا مشخص و مبرهنه. ولی متاسفانه همیشه عادت داریم کم رو زیاد کنیم و زیاد رو کم کنیم؛ میخواستم فقط اطلاع رسانی کنم.
ممنون از سایت عالی تون. و برای ایشون آرزوی موفقیت میکنم
شما اصلا ایشون نمیشناسید؟؟
ارزش بیشتری نداشنه باشه کمتر هم نیست