سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس تاکید کرد که به هیچ عنوان اجازه تخریب ساختمان شماره یک این کانون در شیراز را نخواهد داد.
به گزارش شیراز۱۴۰۰ به نقل از ایسنا، سعیدرضا کامرانی یکشنبه ١۴ دی در یک کنفرانس خبری گفت: اگرچه میدانیم برای توسعه گذر حافظ نیاز به تخریب ساختمان شماره یک این کانون در باغ ملی است اما اجازه ندادهایم، چون خاطرهی تجربه خوبی از تخریب مرکز شماره ۲ شیراز نداریم.
او گفت: اگر نقشه راهی وجود داشته باشد که قبل از اینکه ساختمان شماره یک را تخریب کنند، زمین و بودجه بدهند حاضر به پذیرش مکانی مورد موافقت کانون خواهیم بود.
کامرانی در خصوص علت تعیین نشدن تکلیف ساختمان شماره ۲ کانون فارس در شیراز، گفت: اگر این ساختمان مربوط به ادارات دیگر بود شاید تا الان فکری به حالش کرده بودند. این کانون را تخریب کردند و شهرداری قرار بود کمتر از ۲ سال زمین معوقه بدهد و۶٠ درصد آن را هم بسازد ولی ٨ گذشته و همچنان خبری نیست.
“به گزارش ایسنا، ساختمان شماره ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس در شیراز، به بهانه قرار گرفتن آن در مسیر اجرای پل کابلی ولیعصر(عج) توسط شهرداری تخریب شد اما علیرغم وعدهی مسئولان برای جایگزینی یک ساختمان ظرف مدت ۲ سال، هنوز این مهم اجرایی نشده است.
سال گذشته، موضوع تخریب ساختمان شماره یک این کانون که در ضلع شمالی باغ ملی شیراز قرار دارد، از سوی مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر شیراز مطرح شد که با واکنشهای جدی مخالفان و منتقدان همراه بود و همچنان این موضوع در ابهام قرار دارد.”
کامرانی همچنین از آغاز ثبت نام در ۵۵ کارگاه تخصصی مجازی در فصل زمستان در سراسر استان خبر داد و گفت: ثبت نام از٧ دی ماه آغاز شده و تا ١٧ دی ماه ادامه خواهد داشت و شروع کارگاههای تخصصی مجازی ویژه کودکان و نوجوانان فارس از ١٨ دی خواهد بود و تا ٢٧ اسفندماه دارد.
او با بیان اینکه اگر هنرآموز و مربی به توافق برسند کارگاهها در نوروز و فروردین١۴٠٠ هم ادامه پیدا خواهد کرد؛ افزود: فعالیت مرکز فرهنگی و هنری کانون در سراسر کشور و فارس در بستر فضای مجازی کارگاههای فرهنگی ادبی به صورت برخط در سامانه در دوران شیوع برگزار میشود.
به گفته کامرانی، مربیان براساس ساعات تعیین شده در این کارگاه مشغول به فعالیت هستند و کودکان و نوجوانان علاقمند نیز میتوانند با ورود به سامانه fars.kpf.ir و انتخاب گزینه ثبت نام و انتخاب شهر مورد نظر از فعالیتهای مجازی و آنلاین مراکز کانون استفاده کنند.
او تبادل استاد و مربی بین استان و شهرستانها و استفاده از کلاسهای آفلاین را از مزیتهای این کارگاههای مجازی اعلام کرد.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس با بیان اینکه کارگاههای این نهاد بر اساس توانمندی، تخصص، نیاز اعضا و ساعت موظف کارکرد مربیان برگزار میشود، خاطرنشان کرد: ۵۵ محتوا با رویکرد فرهنگی، هنری و ادبی در این کارگاهها تعریف شده است.
کامرانی، تکنیک داستانهای کوتاه، شعرسرایی مقدماتی، داستان نویسی پیشرفته، گلستان خوانی، حافظ خوانی و عروسک سازی را از جمله این محتواها عنوان کرد و گفت: خوشبختانه استقبال خوبی برای حضور در این کارگاهها شده است.
او همچنین با بیان اینکه فعالیتهای عمومی در مراکز شهرستانها و در طول سال انجام میشود، هدف از برگزاری این کارگاهها را هدایت و کشف استعدادهای اعضا برای حضور در کارگاههای تخصصی استانی عنوان کرد.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس خاطرنشان کرد: فعالیتهای عمومی نیز در این سامانه و پنل اختصاصی مراکز انجام میشود.
کامرانی همچنین به انجمنهایی که در کانون پرورش فکری فارس راهاندازی شده هم اشاره و اضافه کرد: این انجمنها عبارتند از انجمن قصه گویی، سرود، نمایش عروسکی، عکاسی، شعر کودک و نوجوان و داستان کودک و نوجوان.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس از راهاندازی دو انجمن نجوم و سفال در این کانون در آیندهای نزدیک خبر داد.
کامرانی همچنین برگزیده شدن اعضای این کانون در مسابقات مختلف فرهنگی، هنری و ادبی، تقدیر از اعضا و مربیان پژوهشگر در هفته پژوهش، برگزاری کارگاههای مجازی در فصل پاییز، برگزاری مهرواره مجازی قصههای ماندگار، برگزاری بیش از ١٠٠ وبینار و دوره آموزشی فرهنگی، هنری و ادبی، برگزاری مسابقه مجازی کتابخوانی و اعلام فراخوان مهرواره ادبی از نو بنویس را از مهمترین اقدمات شاخص این کانون در فصل پاییز امسال اعلام کرد.
این مقام مسئول همچنین از بهرهبرداری ساختمان جدید خیرساز کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان اوز با اعتباری بیش از ۳.۵ میلیارد تومان در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: در حاشیه این مراسم از دو کتاب داستان قصه سیب و کتاب شعر رد پای گیلاس هم رونمایی میشود.