سایت خبری تحلیلی شیراز۱۴۰۰: چند روزی است که شهروندان با عبور از بلوار ارم متوجه کند و کاو در این مسیر زیبای شهری می شوند که اکنون کار به تخریب جداول وسط بلوار رسیده و به نظر طرح وعده داده شده سنگ فرش این مسیر وارد فاز اجرا شده است.
در این بین پرسشی که برای شهروندان به وجود می آید این است که اساسا دلیل و ضرورت انجام این طرح نیست و آیا جدا از دلایل اجرایی، شهرداری قدرت و توان اجرایی این طرح را در حداقل زمان ممکن دارد و یا با توجه به تجریه های تلخ مشابه و فرارسیدن فصل بارش ها قرار است به سوهان روح شهروندان تبدیل شود؟
بلوار ارم از بافت تاریخی شیراز فاصله زیادی دارد و دارای کاربری های مختلف مسکونی، اداری، خدماتی، تجاری و دانشگاهی است و تنها معبر عریضی که قبل از این در شیراز سنگ فرش شده محور حافظیه بود که به فاجعه ای بزرگ چه در کیفیت اجرا و چه در تعریف کاربری آن منتهی شد. یک مسیر تبدیل به محل عبور خودرو شده و یک مسیر هم تبدیل به پارکینگ و مشخص نشده هزینه گزاف اجرایی آن به چه دلیل بود.
از خیابان های قرار گرفته در محدوده یا اطراف بافت تاریخی هم که سنگ فرش شدند را می توان به خیام، انوری، طالقانی، کوچه ادیان و خیابان منتهی به بازار وکیل از دروازه اصفهان برشمرد که بجز زیبایی ظاهری که آن هم بیشتر در خیابان طالقانی قابل مشاهده است تغییری در وضعیتی ترافیکی و خدماتی معابر مشاهده نشد و البته طولانی شدن روند اجرایی نیز باعث نارضایتی شهروندان شد.
از سویی دیگر پروژه سنگفرش خیابان رادفر که هنوز از بهسازی و نصب تیرهای چراغ برق چندسالی نمیگذرد چندین هفته است به حال خود رها شده و سرنوشت آن مشخص نیست.
اکنون بد نیست شهرداری پاسخگوی این پرسشها باشد که با توجه به ایفای نقش بلوار ارم بعنوان یک معبر اصلی و کاربری های مختلف دلیل سنگ فرش آن چیست؟ دوم اینکه با توجه به تخریب جدول میانی و اجرای سنگ فرش چه تضمینی برای آسیب ندیدن ریشه درختان زیبای این مسیر وجود دارد؟ مورد سوم اینکه مطالعات و نیازسنجی های این طرح کی، چگونه و توسط چه مرجعی انجام شده و نتایج آن چیست؟ با توجه به فصل سرما و رهاشدن پروژه های مشابه در سطح شهر چرا اولویت به تکمیل دیگر پروژه ها داده نشد؟ هزینه و مدت زمان اجرای این طرح چقدر است و آیا نمیشد با بودجه درنظر گرفته شده برای این پروژه به مشکلات نقاط کم برخوردار شهر رسیدگی کرد؟
هدف سنگ فرش چپاول بیت المال مردم شیراز توسط پیمانکارها
چپاول بیت المال مربوط به کسانی است که منازل مردم این خیابان و خیابانهای دیگر را تصرف کرده اند و بعد یا ان را فروخته اند و یا دفتر فلان شرکت دولتی و یا مدرسه را آنجا اورده اند . . یا ذرت فروش را به این خیابان آورده اند تا خودشان هم کاسبی کنند
بسیار کار درستی است . بهتره ورودی به این خیابان را هم عوارض گرفته شود تا به عنوان یک مکان توریستی در آمد زایی نماید و از رفت و آمد زیاد ان جلوگیری شود .
شرکتها و سازمانهای آموزشی هم از این مکان کنار گذاشته شوند
مکان برای آرمش مردم شیراز و مسافران
دوست عزیز ,
شما به عواقب ترافیکی این طرح هم فکر کردید؟! به نظر شما از بین بردن آسفالت نو کار منطقی ای است؟آیا تجربه سنگ فرش حافظیه را به خاطر دارید که از نظر ترافیکی باعث کند تر شدن عبور و مرور از اون منطقه شد. زیبایی بدون عملکرد معنایی ندارد. داشتن دانش سطحی منجر به انجام پروژه هایی میشه که هیچ کجای دنیا اثری از آنها را مشاهده نمی توان کرد! این پروژه باعث تاسف بسیاره
با این ۱۹ میلیارد میشدآبنما های بسیار زیبا در داخل باغ ارم ایجاد کرد تا هم برای شیرازی ها و هم استانی ها اوقات خوبی رو رقم بزنه هم به جذب گردشگر کمک کنه و نکته بعد اینکه از بین بردن آسفالت با کیفیت این خیابان نمونه بارز اسراف است و اینکه این طرح باعث افزایش بار ترافیکی محور های پر ترافیکی چون گاز به سمت ستاد میشود نمونه یک طرح کوته فکرانه است.
چند ماهه سرسام گرفتیم شب و روز سر و صدای کار کردنشون رو اعصابه تو خونه نشستی انگار زلزله میاد کل خونه میلرزه، اصلا آرامش ساکنین خیابون ارم براشون مهم بوده؟!یکی مثل من میخواد درس بخونه، یکی تو خونش مریض داره و… ما که اصلا نمیفهمیم میخواید زیرپوستی یه قسمتی از بودجه رو ….. کنید! همون مستقیم همشو بردارید برید دیگه مردمو آزار ندین لااقل…