تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

21

جناب شهردار ۲ فضای گمشده شهری سال قبل ایجاد شدند!

  • کد خبر : 41733
  • 27 بهمن 1398 - 12:05

سایت خبری تحلیلی شیراز۱۴۰۰: شهردار شیراز بر لزوم شناسایی و زنده کردن فضاهای گم شده در این کلانشهر با هدف پاسخگویی به بخشی از مطالبات مردم و تحقق ایده انسان‌محوری، تاکید کرد. به نوشته ایسنا،حیدر اسکندرپور یکشنبه ۲۷ بهمن در آیین افتتاح پارک محله‌ای تل بادی و افتتاح و کلنگ زنی تعدادی از پروژه‌های شهرداری‌های مناطق ۲، ۴ و ۵ شیراز بیان کرد: مردم همیشه از رها شدن زمین و مجموعه‌های کنار خیابان‌ها و کوچه‌هایی که تبدیل به زباله دان و دردسر شده، گلایه دارند و ضروری است که اینگونه فضاها تعیین تکلیف شوند.

او افزود: یک دستور کار برای همه شهرداران مناطق ابلاغ کرده‌ایم که هر شهردار منطقه حداقل بین سه تا ۵ فضای گمشده شهری را تبدیل به فضای زنده کند. شهردار شیراز تاکید کرد: در اینگونه فضاها باید به جای کف سازی بتنی و موزاییک، از فضای سبز و زنده برخوردار باشد که برای شهروندان جذابیت داشته باشد.

اشاره شهردار شیراز به زنده سازی فضاهای رهاشده شهری بسیار دقیق و درست است و یکی از مشکلات شهر شیراز از لحاظ بصری همین بخشهای رها شده هستند که در نگاه شهروندان و مردم زننده و زشت هستند.

اما موضوع مورد غفلت شهردار محترم شیراز، پروژه هایی هستند که پس از افتتاح رها شده و فکری برای زیباسازی و تبدیل به فضای زنده شهری نشده است. برای مثال ۲ پروژه پل شبدری جوادیه و پل طبقاتی کشن بهمن ماه سال گذشته افتتاح شدند و اکنون با گذشت بیش از یکسال کار خاصی برای زیباسازی آنها انجام نگرفته و تنها در یکماه اخیر اقداماتی برای بهسازی محیط پل کشن صورت گرفته است.

پل شبدری جوادیه فاقد روشنایی، نورپردازی، فضای سبز و زیباسازی

 

حال پرسش این هست که به چه دلیل چنین طرحهای بزرگی چه از لحاظ زیباسازی، نورپردازی و فضای سبز علی رغم شعارهای مطرح شده از سوی مدیریت شهری یک سال به حال خود رها شده و اکنون هم مشخص نیست چه طرح خاصی برای بهبود نمای شهری درنظر گرفته شده است. نکته دیگر اینکه این موضوع شامل دیگر پروژه ها هم شده است، پل طبقاتی معلم، پل کابلی ولیعصر و پیاده راه سلامت هم وضعیتی مشابه دارد و علی رغم انجام اقداماتی بازهم تا آنچه باید باشد فاصله زیادی دارد.

پل طبقاتی کشن که برنامه ای برای نورپردازی آن اعلام نشده

بهتر است شهرداری با استفاده از معماران منظر که سابقه خوبی در زنده سازی فضای شهری دارند و استفاده از تجربه دیگر شهرها اقدام به زیباسازی محیط شهری کند که در مرحله نخست آن منطقه زنده شود و در مرحله دوم هزینه و کار انجام گرفته هدر نرود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=41733

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.