عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص طرح الحاق فارس به دریا گفت: این موضوع مربوط به دولت یازدهم یا دولت دهم و نهم نبوده است، بلکه از مدتها قبل مطرح بوده و بحثی فراتر از بحثهای محلی و منطقهای است. جعفر قادری ضمن اشاره به اینکه الحاق روستاهایی از شهرستان پارسیان به فارس و ساحلی شدن این استان یک بحث ملی است، اظهار داشت: همه افرادی که دیدگاه استراتژیک به مسایل منطقهای و کلان دارند، معتقد هستند این طرح قابل توجیه و منطقی بوده و با اهداف اقتصادی و عدالت اجتماعی و توسعه منطقهای سازگاری دارد و به نفع همه مردم است. با اجرای این طرح خود استان هرمزگان نیز دگرگون میشود و بحثهای مطرح شده در خصوص منطقی نبودن این طرح نابجاست.
وی اظهار داشت: در جلسهای که توسط نمایندگان فارس با وزراء پیشنهادی دولت یازدهم قبل از رأی اعتماد برگزار میشد، تمام آن وزرا به توانمندی بالقوه فارس و نزدیکی آن به خلیج فارس مطالبی را بیان کرده و میگفتند اگر اتصال فارس به خلیج فارس صورت گیرد این استان بالقوه متحول خواهد شد و عقب ماندگیهای آن جبران میشود.
نماینده مردم شیراز در خانه ملت خاطر نشان کرد: بحث الحاق روستاهایی از پارسیان به فارس و ساحلی شدن این استان تنها توسط نمایندگان مطرح نشده، بلکه اظهاراتی بوده که توسط مقامات بلندپایه نیز بیان شده بود و تصویب این مصوبه توسط مقامات بلندپایه کشور نشان از ملی بودن این طرح دارد.
قادری در خصوص اظهار برخی از نمایندگان مبنی بر مطلع نبودن از این الحاق گفت: دو هفته قبل معاون سابق پارلمانی وزیر کشور حدود یک و نیم ساعت با یکی از نمایندگان هرمزگان در این خصوص صحبتهایی را داشتند و این مطلب را که موضوع الحاق بحث ملی است با وی در میان گذاشت.
وی در خصوص اعتراضات نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس و رسانهای شدن آنها گفت: اگر بحث با اعتراضات پیش رود استان هرمزگان تنها ۵ نماینده دارد ولی فارس ۱۸ نماینده دارد! بنا نداریم کار با جوسازی و شلوغ کاری پیش رود وگرنه مطمئن باشید نمایندگان فارس کم نمیآورند!
قادری عنوان کرد: پارسیان در سال ۴۸ از فارس جدا شده است و در ابتدا نیز جزء استان هرمزگان نبوده و مستندات این قضیه نیز وجود دارد و اگر بنا باشد با فشار آوردن و موضع گیری و اعتراض کردن وزارت کشور را تهدید به لغو مصوبه کنیم، این فشار میتواند از ناحیه نمایندگان فارس هم باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه «امام جمعه سابق شهر پارسیان نسبت به این قضیه کاملاً احساس رضایت داشتند» افزود: اعتراضات نمایندگان هرمزگان نسبت به این الحاق کاملاً طبیعی است، اما نباید کسی خارج از شهر پارسیان به خودش اجازه دهد که در این خصوص تصمیم گیری کند، همانطور که مردم ابرقو در فارس سالها قبل تصمیم گرفتند به خاطر منافعشان به استان یزد منتقل شوند و مخالفتی نیز در این خصوص صورت نگرفت.
قادری تصریح کرد: این تفکر که اتصال روستاهایی از پارسیان به استان فارس نتیجه زرنگی نمایندگان فارس و کوتاه کردن دست نمایندگان استان هرمزگان است اشتباه است؛ اگر این طور تصور شود نباید تکهای از فارس جدا میشد، در حالی که همین چند ماه پیش قطریه از فارس جدا و به استان کرمان منتقل شد.
وی در خصوص اعتراضات نمایندگان استان هرمزگان مبنی بر اینکه ابلاغیه وزارت کشور در خصوص الحاق برخی روستاهای بخش کوشنار پارسیان به فارس صحت ندارد، بیان داشت: اگر چنین چیزی صحت نداشت پس چرا اعتراض دارند؟ نباید فضا را به گونهای پیش برد که فضا ملتهب شود. بحثها باید منطقی باشند چراکه این شرایط جوی در بین مردم فارس و هرمزگان ایجاد میکند که اشتباه خواهد بود.
قادری در خصوص مزیتهای اتصال روستاهایی از پارسیان به فارس گفت: با این الحاق ۵ نماینده استان هرمزگان و ۱۸ نماینده فارس میتوانند در کنار هم از ظرفیتهای جنوبی کشور استفاده کرده و در مجلس طرحهای خوبی را تصویب کنند. وی در خصوص اعتراض نمایندگان هرمزگان نسبت به این الحاق در صحن علنی جلسه روز یکشنبه مجلس و تذکر نائب رئیس اول مجلس به این موضوع گفت: نمایندگان استان هرمزگان اجازه اعتراض نداشتند و اعتراضها باید در ۵ دقیقه آخر جلسات علنی به صورت کتبی ارائه شود و دادن وقت توسط نائب رئیس اول مجلس اشتباه بود.
واقعا این کار حق فارس است هیچ شکی توی این کار نیست چه طور وقتی بخشی از فارس به کرمان وصل شد داستان پیش نیامد
درود به آقای قادری.
درود به دوستان محترم و شیرازی.
دوستان گرامی؛
در روز گذشته توسط یکی از دوستان در لینکها، خبری منتشر شد مبنی بر(( توقف اتصال فارس به دریا و توقف مصوبه شورای عالی امنیت ملی مبنی بر الحاق فارس به دریا.)).
این نوع خبرها بیشتر شبیه به لطیفه میباشد تا خبری مهم و تاثیرگذار.اینطور که از قراین بر میآید، نماینده شهرستانهای غرب هرمزگان، این حرف را زده تا از تحریکات مردم این منطقه و یا دست زدن بر اعتراض و تجمع های خیابانی بکاهد.
امام جمعه بندرعباس و نماینده های هرمزگان بر بی اطلاعی و صحت نداشتن این موضوع کارشناسی و ملی، تاکید و اصرار دارند.
این در حالیست که طبق خبر استاندار فارس، این موضوع توسط شورای عالی امنیت ملی تصویب و توسط وزیرکشور و رییس جمهور اجرا شده است.
در روز گذشته و یا امروز، تجمعی مضحک توسط مردم بندرعباس، در اعتراض به جدایی ۱۰۰ کیلومتر از هرمزگان و الحاق آنها به فارس، انجام شد که این تجمع بیشتر به جشن و پایکوبی شبیه بود تا تظاهرات.
در این تجمع به اصطلاح تاثیرگذار، پلاکارد هایی نظیر؛ ( هرمزگان نه کم و نه زیاد) ( امروز استان فارس و فردا کدام استان؟)
و…. مشاهده میشد.
اما چیزی که در این بین کاملا مشهود و معلوم است، این است که نمایندگان محترم هرمزگان و امام جمعه بندرعباس و این مردم؛ تازه یادشان آمده و فهمیده اند که شهرستانی بنام پارسیان و روستاهای اطرافش هم در هرمزگان و یا بهتر بگویم در فارس وجود دارد.
در سالهای گذشته و از آنجایی که اینجانب، سفر و بازدید ی از آن مکان و اطراف پارسیان و روستاهای اطراف داشتم، شاهد کمترین و یا ابتدایی ترین امکانات در این مکان ها نبودم.این درحالیست که با الحاق این مناطق به فارس که کاملا ابلاغ و اجرا شده، شاهد تحول و پیشرفت این مناطق خواهیم بود.
اما موضوع جالب این است که مردم بندرعباس در این تجمع چند ده نفری، که بر انحلال این موضوع انحلال ناپذیر، اصرار دارند، هنوز در شهر خودشان کمبود های زیادی وجود دارد. حتی در این شهر گاز کشی هنوز انجام نشده است.هنوز روستاها و مکان های محروم زیادی در این هرمزگان وجود دارد.
پس بهتر است این نمایندگان محترم و ائمه جمعه، اول به شهرخودشان برسند و مشکلات خودشان را حل و فصل کنند.
که متاسفانه تابحال نماینده های هرمزگان توانسته اند، احساسات مردم را تحریک کنند و تجمع را به راه بیاندازند.
البته این نوع تجمع های مضحک راه به جایی نمیبرد.
به نظر من مردم بندر عباس اجازه ندارند برای استان فارس و الحاق مناطق خط و نشان بکشند و تعیین و تکلیف کنند.
بهتر است اول مشکلات خودشان را حل کنند.
این مهم توسط شورای عالی امنیت ملی تصویب شده و قابل تغییر نیست.
اگر بنا باشد هرروز نماینده های هرمزگان رجز خوانی کنند و این موضوع مهم را دروغ جلوه بدهند، نماینده های استان فارس توانمند تر از آنها برخورد میکنند.
اما موضوع آخر، که اینجانب حقیر خیلی از مطرح کردن ان دل خوشی ندارم، این است که، ممکن است بعد از اتصال کامل فارس به دریا و ساخت بنادر و اسکله ها، تصمیم براین شود که استان فارس جنوبی و یا استان لارستان ایجاد شود که خیلی باب طبع و مفید به نظر نمیآید.
هم استانیها و هم شهریان بگوش باشند.
هیچ کس حق نداره ذره ای از خاک استان رو جدا کنه اونها که قصد جدا شدن از این استان رو دارن برن از این استان بیرون
اگه قرار باشه لار هم جدا بشه فارس ساحلی ماله اونها نیس و ماله فارسه
زحمتشو ما کشیدیم اونا بشینن بخورن؟
اگه هم اصرار دارن جدا بشن شهرشون رو جدا کنین و بقیه شهرستانش توی فارس میمونه
البته این زنگ اخطار رو هم بدم که فعلا فرمانداری کل شده و نباید اجازه جلوتر از اینرو به اونها داد
به نظر من استانداری باید به کمک فرمانداری ها جشنی به مناسبت اتصال فارس به خلیج همیشگی فارس در سرتاسر استان به ویژه شیراز برپا کنه و مردم هم حضور پر رنگ داشته باشن این خودش تو دهنیه محکمی هست
ممکنه باعث تحریک بیشتر بشه دوست عزیز
شما استان فارسیا کی از نعمت دریا محروم بودین که حالا طلب آب دارید؟
بیشتر از ۷۰% جوونای فسایی و دارابی و جهرمی و لاری و اوزی شما دارن تو این استان زندگی میکنن و از نعمتهاش بهره مندن
و این از سخاوتمندی مردم هرمزگان بوده که اونا ذره ای احساس غریبی نداشتن ، پس نمک خور و نمکدون شکن نباشید
و جالبه بدونین در اجتماع چندهزار نفره مردم برای اعتراض به این فکر کودکانه تعداد زیادی هم از همشهریای استان فارسی که سالها با این مردم زندگی کردن و خودشون رو بندری میدونن حضور داشتن
اونایی که بر اساس تاریخ و عهدنامه حرف میزنن چرا در مورد بازگشت آذربایجان به ایران چیزی نمیگن
مگه نه اینکه اون بازگرداندن پاره ای از تن ملی است
به هر حال ما مردم هرمزگان این خوابهای پریشان بعضی از مسئولان رو نه بحث قومی و قبیله ای بلکه توهین به غرور پاک مردمانی میدونیم سالها با خون خلیج تا ابدپارس رو آبی نگه داشتن.
ببندی بهتره ! ایرانی باش نه هرمزگانی نه غیره ایرانی باش و غیرتت رو به دشمنان نشان بده نه هموطن