وی با اشاره به جمع آوری هزار تن برگ توسط یک هزار و ۶۰۰ پاکبان از اوایل فصل پاییز تاکنون عنوان کرد: بیشترین مقدار برگ جمع آوری شده در شیراز را مربوط به منطقه یک با بیش از ۴۰۰ تن و کمترین آن مربوط به منطقه هشت با ۷ تن است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز افزود: این برگ ها در صورت عدم جمع آوری می توانستند مشکلاتی مانند مسدود کردن جداول و کانال ها، ایجاد آب گرفتگی معابر در هنگام بارندگی، به خطر انداختن بهداشت عمومی، آتش سوزی فضای سبز و ایجاد حساسیت های تنفسی در هنگام وزش باد ایجاد کنند که با تبدیل شدن به کود برگ دوباره به چرخه طبیعت بازگشتند.
مهندس خوشبخت در خصوص فرآیند تولید کود برگ گفت: برگ های جمع آوری شده به سایت مهندسی و بهداشتی پردازش و دفع پسماندهای شیراز منتقل و به صورت توده های طویل سطحی انباشته و سپس توسط دستگاه TURNER هوادهی می شوند که پس از گذشت زمان حدود چهار ماهه و عبور از سرند دوار، در انتها کود با دانه بندی ۱۵ میلیمتر تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: به منظور افزایش کیفیت کودبرگ، این کود با پسماندهای گیاهان، میوه و سبزیجاتی که از میادین میوه و تره بار، گل فروشی ها و سبزی و میوه فروشی های سطح شهر جمع آوری و مخلوط می شوند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز در انتها افزود: کود برگ تولید شده به منظور غنی سازی خاک و حفظ و نگهداری فضای سبز پیرامونی یک هزار هکتاری سایت مهندسی و بهداشتی پردازش و دفع پسماند شهر شیراز مورد استفاده قرار می گیرد.
بسیار کار پسندیده ای است