امین آل شمس؛ سایت خبری تحلیلی شیراز۱۴۰۰: هنگامیکه تصاویر نمای سه بعدی فضا و حجم پروژه نماد ورودی غربی شیراز توسط شیراز۱۴۰۰ منتشر شد چه نویسنده و چه سایر بینندگان بر این موضوع که طرح نهایی هیچگاه شبیه آنچه طراحی شده، ساخته نخواهد شد هم نظر بودند. حال با گذشت ۶ سال از آغاز ساخت این پروژه نه چندان بزرگ، این طرح بصورت نصفه نیمه تقدیم شهروندان فهیم شیرازی شده تا برگ زرینی باشد در تحویل پروژه های نیمه کاره به شهروندان.
اگر به طرح اصلی نگاه بیندازیم متوجه میشویم از آن آبشار طراحی شده خبری نیست، فضای سبز چنگی به دل نمی زند و در مجموع مشخص نیست دلیل ساخت این المان دقیقا چه چیزی بوده است چون نه مانند پل طبیعت تهران که اعضای شورای قبل اصرار بر “پل طبیعت” نامیدن آن داشتند، دو پارک را به هم متصل می کند و نه طراحی خاص در معماری خود دارد. صرفا یک سازه بتنی که برروی آن تعدادی گیاه قرار گرفته تا یک کوه تراش خورده را از یک سمت به یک پروژه نیمه کاره و نصفه نیمه دیگر به نام پارک چنارراهدار در سمتی دیگر متصل کند!
و اکنون آنچه ساخته شده است!
طرح المان ورودی غربی شیراز
اما موضوع تاسف بار تر آنکه سمت جنوبی پروژه که پارک چنارراهدار می رسد کاملا نصفه نیمه بوده و فاقد فضاسازی و فضای سبز است. اکنون مانند بسیاری دیگر از پروژه های افتتاح شده، این پروژه نصفه کاره رها و از سوی مسوولان فراموش شده است.
سنگ بزرگ نشانه نزدن است
سلام
توی طرح های اولیه که جوری این منطقه رو نشون دادند گویا در اروپاست و نه در یک منطقه گرم و خشک.
من به شخصه روی این پل زاه رفتم. در کل پروژه ی خوبی بوده اما مشکلاتش زیاده. یکیش وصل نشدن این پل به هیچ جای خاصی (نه به کوه برش خورده و نه به پارک چنارراهدار) در واقع یک پل هوایی شیک هست در بهترین حالت.
یکی اینکه اون مکان، در ورودی شهره که محل آشفته ای هست ومحل عبور ماشین های سنگینه و فضاسازی فقط موضعی هست و بقیه ی جاهای این جاده اصلا وضعیت مطلوبی ندارند.
در کل همانطور که فرمودید بسیاری پروژه های نیمه تمام و نیمه تمام افتتاح شده داریم که باید هرچه سریعتر فکری به حالشون کرد.
پروژه ی نیمه کاره از دو سه سمت کوهسار، و تونل سعدی هم واقعا باید فکری به حالشون بشه.
با توجه به پیشرفت پروژه قطعا ابشار مجموعه و تکمیل پل و پارک چنارراهدار انجام خواهد شد مشکلی که در طرح اولیه وجود دارد اینه که کل کوه بالای ابشار رو با چمن نشان داده است که اینکار برای زیبایی طرح میباشد و اجرای ان با چمن مصنوعی در یک سطح کوچک بر روی ابشار امکان پذیر هست ولی در سطح گسترده که در طرح نشان داده شده است امکان پذیر نیست .