عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس با بیان اینکه محور زندیه شیراز متاثر از فعالیتهای تجاری درمانی هویت خود را به فراموشی سپرده است، گفت: نگاه صرف ترافیکی به این محور اشتباه است. مهندس ابراهیم حجری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: بلوار زند به عنوان یک محور فرهنگی تاریخی مورد توجه مردم شیراز و همچنین اقصی نقاط کشورمان است.
این کارشناس ارشد شهرسازی افزود: اگر به لحاظ تاریخی به بلوار زند نگاه کنیم، این بلوار را میتوان به عنوان یک چهارباغ دید و مثال آن را مطابق با آنچه در شهر اصفهان به واسطه نوع ایدههای شهرسازی دوران صفویه اتفاق افتاده است، مورد توجه قرار داد. حجری گفت: در شیراز قدیم نیز این نگاه با عنایت به نوع شهرسازی و معماری وجود داشته که در محور زندیه تبلور یافته و در واقع بلوار زند بخشی از خاطرات تاریخی مردم شیراز را تشکیل میدهد که حق آن توجه بیشتر و نگاه ویژه مسئولان است.
به گفته این کارشناس ارشد شهرسازی نباید به این محور نگاه صرف ترافیکی داشته باشیم چراکه ویژگیهای فرهنگی، تاریخی آن باعث میشود به منظور توسعه صنعت گردشگری شیراز افقهای تازهای را در این محور باز کنیم. وی در پاسخ به این سئوال که آیا برای این محور تاریخی طرح ویژهای در زمینه اجرای پروژههای گردشگری تعریف شده است یا خیر گفت: طرح خاصی را سراغ ندارم اما همیشه به این محور به عنوان یکی از محورهای اصلی شیراز به واسطه پیشینه تاریخی فرهنگی نگاه شده است.
حجری خاطرنشان کرد: امروز محور زندیه به عنوان یک محور مجهز شهری مطرح است چراکه فعالیتهای اداری و تجاری در آن دارای اولویت بوده اما آنچه فرم محور زندیه را دگرگون کرده انجام فعالیتهای درمانی است. استقرار دانشگاه علوم پزشکی، تراکم حضور چند بیمارستان و همچنین مراکز درمانی و آزمایشگاهی جنبههای تاریخی، فرهنگی این محور باارزش را تحت تاثیر خود قرار داده است. ابراهیم حجری در پایان ابراز داشت: از این محور همیشه به عنوان محور اصلی شهر شیراز یاد شده که هویت تاریخی، فرهنگی شیراز را بروز داده است.
خدا پدرشو بیامرزه من یه پیشنهاد داشتم
برای اینکه این خیابان محل کسب و کار پزشکان شده که درآمد نجومی هم دارن و از طرفی بیشتر بار ترافیکی این نقطه و محور حیاطی و تاریخی شیراز به همین دلیل است و همچنین مشکلات فرهنگی و اجتماعی نا پسندی مانند نشست و نصب چادر در پیاده رو ها یا چمن های ما بین بلوار یا اجتماع و نشستن روستاییان در خیابان بنا براین باید این پزشکان ماهانه مبلغی را به شهرداری پرداخت نمایند حال به هر عنوانی تا این پول صرف باسازی و نگهداری خیابان شود این درست نیست مردم شیراز مالیات و عوارض دهند و پزشکان درامد در بیاورند و هزینه آسیب های که به این خیابان میزنند را مردم پرداخت کنند
اقای مهندس واقعا گل گفتی
کو گوش شنوا