سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ و نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: روند واگذاری کارخانه کاشی و سرامیک حافظ این استان به بخش خصوصی متوقف شد.
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ به نقل از ایرنا، بهرام پارسایی افزود: این کارخانه یکی از واحدهای تولیدی دولتی بود که در سال ۹۱ و در جریان اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد.
وی، ضمن انتقاد از شیوه واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی ادامه داد: با توجه به اعتراض متعدد نمایندگان تشکل های کارگری به این واگذاری و بررسی اعتراض ها، مشخص گردید که ارزش گذاری واقعی برای واگذاری این کارخانه انجام نشده است.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چنین واگذاری های زیر قیمت واقعی که موارد دیگری را نیز شامل می شود بیانگر وجود رانت های مختلف است.
پارسایی، با اشاره به بیکاری بسیاری از کارگران این کارخانه پس از واگذاری به بخش خصوصی افزود: برغم اینکه طبق اصل ۴۴ قانون اساسی تنها باید ۸۰ درصد این کارخانه به بخش خصوصی واگذار می شده و تا پنج سال هم نمی بایست هیچگونه کاهش نیرویی در کارخانه اتفاق بیافتد اما هیچ یک از این موارد در واگذاری این کارخانه رعایت نشده است.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش های ارسال شده به این کمیسیون نشان می دهد که اقداماتی همچون مرخص کردن کارگران و خارج کردن دستگاهها از مدار تولید به بهانه توسعه کارخانه، با هدف فراهم شدن شرایط مناسب برای فروش این کارخانه انجام شده است.
وی اظهار کرد: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس پس از دریافت برخی گزارش ها، تحقیق و بررسی در خصوص کارخانه کاشی و سرامیک حافظ را آغاز کرد و هم اینک روند واگذاری این کارخانه متوقف شده است.
او ادامه داد: واگذاری کارخانه قرار بود در پایان مردادماه جاری و پس از تسویه آخرین قسط انجام شود که با توجه به شرایط پیش آمده، سازمان واگذاری این روند را متوقف کرده و طی نامه ای به استاندار فارس خواهان توقف موقت واگذاری کارخانه تا پایان تحقیقات شده است.
پارسایی، همچنین ضمن انتقاد از تعطیلی کارخانه سرم سازی شیراز هم گفت: این کارخانه نیز به رغم داشتن بازار مناسب در داخل و خارج کشور تعطیل و پس از آن واگذار می شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه این شیوه واگذاری ها نشان می دهد که عده ای برای کسب منافع شخصی اقدام به تعطیلی یک کارخانه مطرح و فعال و دارای توجیه اقتصادی می کنند.
پارسایی گفت: نمایندگان مجلس با جدیت مدافع حقوق مردم و کارگران هستند و از واگذاری هایی که به تعطیلی کارخانه و بیکاری کارگران منتهی می شود جلوگیری خواهند کرد.
وی ادامه داد: همانطور که ایجاد اشتغال در شرایط فعلی امری ضروری است در کنار آن حفظ اشتغال موجود و تضمن امنیت شغلی نیروهای شاغل نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
کارخانه کاشی و سرامیک حافظ که سال ۱۳۵۵خورشیدی در زمینی به وسعت ۴۱ هکتار آغاز به کار کرد، در ۲۵ کیلومتری شمال مرکز استان فارس و در ورودی شهر زرقان در محور ارتباطی بزرگراه شیراز – اصفهان واقع است.
سلام درمورد ارامگاه ابش خاتون تنها فرمانروای زن ایران که دراستانه نابودی هست در بلوار سیبویه که در خبرگزاریها امده گزارشی تهیه کنید تا مسولین بی لیاقت قدر میراث تاریخی و جاذبه گردشگری فارس را بدانند.