با گذشت یک ماه از افتتاح دفتر نمایندگی دپارتمان مطالعات و تحلیل اقتصادی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در استان فارس، نشست خبری مدیران این مجموعه امروز در محل دفتر نمایندگی این دپارتمان در شیراز برگزار شد. به گزارش شیراز۱۴۰۰ در این نشست که با حضور جمعی از اصحاب رسانههای گروهی برگزار شد، مدیر این دپارتمان به بیان زمینههای فعالیت این دپارتمان پرداخت و به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفت.
امیررضا حسنی با بیان اینکه شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در سال ۶۸ با هدف ارائه خدمات فنی، مهندسی و مشاورهای جهت نظارت بر استانداردها و کمیتها آغاز به فعالیت کرد که دپارتمان مطالعات و تحلیل اقتصادی نیز از سال ۹۰ فعالیت خود را شروع نمود. وی با اشاره به تایید صلاحیت فعالیت این دپارتمان از سوی نهادهایی نظیر بانک مرکزی و وزارت صنایع گفت: عمده فعالیتهای این دپارتمان در سه بخش تحلیلی، آموزش ومشاوره تعریف شده است که بخش تحلیلی خود به سه بخش تحلیل نرخ، تحلیل اقتصاد کلان و تحلیل تکنولوژی تقسیم میشود.
حسنی ادامه داد: در بخش آموزش برگزاری کلاسهای آموزشی برای بالا بردن سطح آگاهی افراد برگزار میشود و در بخش مشاوره به بخشهای مختلف اقتصادی از طریق مشاوره در زمینه تحلیل کمک خواهیم کرد.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه با توجه به وضعیت اقتصاد کشور که فردی کالایی را خریده و در روز بعد آن را به قیمت بالاتری میفروشد، آیا در این اقتصاد نیاز به آموزش افراد دارد گفت: در اقتصاد اگر فردی با فروش یک کالا ۲ برابر سود کند و این روند را همچنان ادامه دهد قطعا بازار در آخرین معامله تمام سود را از وی گرفته و به چرخه باز خواهد گرداند که در دورههای آموزشی که توسط این دپارتمان برگزار میشود این آموزشها به افراد داده میشود تا محتاطتر وارد بازار سرمایه شوند.
مدیر دپارتمان مطالعات و تحلیل اقتصادی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در پاسخ به سئوالی دیگر درباره وعده رئیس جمهور در خصوص بررسی وضعیت اقتصاد ایران گفت: رئیس جمهور میتواند در مدت ۱۰۰ روز وضعیت افتصاد ایران را حداقل به مرز ایستادگی در برابر بحران برساند که این خود اتفاقی نیکوست. وی ادامه داد: یکی از مهمترین زمینههای افزایش سرمایه گذاری ثبات بازار است که در ماههای اخیر و با ایجاد ثبات در بازار سرمایه بخش خصوصی بار دیگر وارد بازار شده است و چرخ تولید میتواند به راه افتادن امیدوار باشد.
حسنی درباره وضعیت کنونی افتصاد ایران نیز گفت: در حال حاضر اقتصاد علاوه بر وضعیت تورمی دارای وضعیت رکود نیز هست که این وضعیت به سخت گیری تصمیمات اقتصادی منجر خواهد شد. وی با بیان اینکه تحریمهای در افتصاد ایران تاثیرگذار بودهاند و ما این را نفی نمیکنیم افزود: اقتصاد ایران توان تحمل این تحریمها را دارد اما حلقه تحریمها در حال تنگتر شدن است و میبایست در دور بعدی مذاکرات بجای صحبت شاهد اقدامات عملی باشیم تا وضعیت مناسبتر باشد.
وی در پایان گفت: در صورت حضور موفق بخش خصوصی در بخش اقتصاد کشور میتوان به حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی خارج از کشور نیز امیدوار بود که میتواند باعث تغییرات مناسبی در وضعیت اقتصاد کشور شود.