نماد بکار رفته در طرح ورودی شرقی شیراز و آرمستان بهشت احمدی این کلانشهر شباهت عجیبی به یکدیگر دارند. به گزارش شیراز۱۴۰۰، در یکی از تصاویر قرار داده شده در وبسایت آرامستان، نماد ساخته شده در روبروی مسجد آن، دارای ساختاری مشابه نمادی است که در ورودی شرقی شیراز اجرا شده است.
اینکه چرا باید این دو نماد که یکی برای مسجد یک آرامستان و دیگری برای زیباسازی یکی از ورودی های کلانشهر شیراز به عنوان پایتخت فرهنگی ایران استفاده می شود و در واقع نمادی از هویت و تاریخ آن محسوب می شود، به این شکل یکسان طراحی شود، سووالی است که البته پاسخ به آن را در مطالب مشابه که در سایت قرار داده شده و همچنین نظرات کاربران، به راحتی می توان در یافت!
نماد یک گورستان = نماد یک کلانشهر تاریخی
فقط در شیراز !!!!””
گناهی نداره اخه از بس ما تو فرهنگ و تاریخمون نماد های باستانی و اسلامی کم داریم محبور شدن عزیزان از نماد یک قبرستان برای ورودی شهر استفاده کنن
اوج بی سلیقگیشون رو میرسونه…شهر فرهنگ و تمدن و این نمادهای زشت و بی معنی……
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
این نماد برای همان قبرستان مناسب است نه برای ورودی پایتخت فرهنگ و هنر و تمدن
البته از نظر آقایونی که اعتقاد دارن شیراز سومین حرم اهل بیت است این گونه نمادها بسیار عالی است
پیمانکار یکی بوده.
راستی خسته نباشه شهردار
ارتفاع پایلون پل کابلی از ۶۳ به ۶۱ متر کاهش یافت.
درود
من اگر جای مسئولین شهرداری بودم در کنار نمادهای اسلامی که برای ورودی های شهر شیراز ساخته شده حداقل سوتون های روشنایی به شکل ستون های تخت جمشید در امتداد مسیر ورودی میساختم!
تا در کنار فرهنگ اسلامی شیراز ، فرهنگ باستان این خطه رو به رخ مهمانان و مساقران بکشم…
به قبرستون خوش اومدین!
توهین به شعور مردم
قبلا توضیح دادم که این کارها به صورت فله ای دست مشاورین شهر راز هست..و تعجبی نداره که شما اینو میبینید..چه بسا همون ساختمون پشتی هم در طرح دیگری استفاده شده!!!
چون اول این که شاید ما تو این شهر معمار و دانشگاه هایی که این رشته رو ارائه بدن و اساتید این رشته رو نداشته باشیم و ناگزیر هستیم از سایر طرح ها کپی کنیم و دوم این که برای صرفه جویی در انجام هزینه ها از طرح هایی که براشون یک بار هزینه شده به طور مجدد استفاده می شه تا خدای ناکرده پول عوارض و مالیلات مردم حیف و میل نشه.
اگر به نقش های روی دیواره توجه کنین میبینین طرح هایی هست از مقبره سعدی که این سازه های نمادین هم احتمالا به معماری مزار حضرت سعدی بر میگرده. حالا همه اینا به کنار گیریم که شباهتی هم باشه مگه هرچیزی که تو قبرستون ساخته شد بده؟؟ من تعجبم از کامنت های سبک سرانه و سیل آدم هایی هست که کامنتارو لایک میکنن.
اینکه از نظر شما نمادهای ساخته شده در قبرستان و ورودی یک شهر تاریخی شباهتشون به هم اشکال نداره، یکم عجیبه!
خوبه راست میگی , ازین به بعد از هر چیزی بدمون اومد یه نسخه ازش بزاریم تو قبرستون تا همه ازش متنفر بشن .
شما کلا مطلب رو نگرفتی! من میگم چرا یک نماد یکسان در قبرستان و ورودی یک شهر استفاده بشه.
تا زمانی که در مجموعه مدیریت شهری شیراز افرادی شایسته قرار نگیرند همین آش و همین کاسه…
یه جورایی شیراز تبدیل به قبرستان هم شده..قبرستان آثارتاریخی،فرهنگی قبرستان صنعت و سرمایه گذاران قبرستان افراد نخبه ، قبرستان ورزش و
قبرستان تفکر و آینده نگری و پیشرفت..