تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024

آخرین اخبار

ساخت همزمان ۴ خط مترو در شیراز 🎥: پیشرفت ۸۵ درصدی زیرگذر گویم گلسنگ و حفاری کوه رحمت برای تخت جمشید خطرناک تر است یا کنسرت؟ 🎥: آخرین روند ساخت زیرگذر گویم 🎥: ساخت بزرگترین پارک آبی کشور در شیراز 🎥: ساخت بزرگترین آکواریوم کشور در شیراز کمبود زمین مسکن ملی در صدرا ساخت ۶ شهرک جدید مسکونی در فارس 🎥: آخرین وضعیت احداث دوربرگردان اردی‌بهشت شیراز – تیر ۱۴۰۳ ثبت ملی ۹ درخت کهنسال در فارس حافظیه همچنان در صدر پربازدیدترین جاذبه تاریخی کشور در نوروز پیروزی تیم بسکتبال لیموندیس شیراز برابر تیم مس رفسنجان دو کشته و سه مصدوم در برخورد کامیون با خودرو سواری 🎥: مرگ ۸ نفر بر اثر گازگرفتگی در فارس 📸 افتتاح باند جنوبی بزرگراه کوهسار و سپس تعطیلی آن! فجرسپاسی برابر نفت مسجد سلیمان شد 📸 برداشت گل نرگس از بزرگترین نرگس زار دیم کشور شکست تیم لیموندیس شیراز مقابل نماینده آبادان 🎥 معرفی پروژه پارک آبی شیراز 🎥 ادامه روند ساخت بزرگراه شرق شیراز

13

مدیرعامل آب منطقه ای فارس : سد تنگ سرخ هیچ تاثیری بر مهارلو ندارد

  • کد خبر : 18922
  • 02 تیر 1394 - 8:32

مدیر عامل آب منطقه‌ای استان فارس تاکید دارد که موضوع آب و مشکلات ناشی از آن، سیاسی نیست و نباید از سوی هیچ فرد و گروه سیاسی مورد بهره‌برداری بر له یا علیه فرد یا گروه دیگری قرار گیرد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای فارس اما تاکید دارد که سد تنگ سرخ یک ظرفیت خوب برای شهر شیراز است که به‌واسطه جاری شدن دائم آب در رودخانه خشک، به جلوگیری از بروز مشکل برای فضای سبز این شهر و باغ‌های قصردشت کمک می‌کند.

به گزارش شیراز۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، حمید‌رضا دهقانی ظهر دوشنبه اول تیرماه و در اولین روز از هفته صرفه‌جویی در مصرف آب، در یک کنفرانس خبری گفت: آب را نباید به عرصه‌های سیاسی وارد کنیم،‌ نباید به دلیل نزدیک شدن به انتخابات و برای کسب آرای مردم موضوع آب را بهانه قرار داده نماینده یا مسئولی را زیر سئوال ببریم.

وی تصریح کرد: آب در هیچ معادله‌ای الا زندگی مردم نباید وارد بشود، چگونه‌ است که عده‌ای بحث احداث سد چشمه عاشق را که انشا‌الله قرار است تا سال آینده به بهره‌برداری برسد، دست‌آویز قرار داده و با طرح موضوع واهی فروش آب به گل‌گهر، ذهن مردم را مشوش می‌کنند؟ آنقدر جو مسموم شد که امام جمعه محترم شهرستان هم ابراز نگرانی کرده است.

دهقانی گفت: در مقطعی این انتظار نبود که در موضوع آب دچار مشکل شویم، بنابراین کشاورزی و مزارع گسترش داده شد اما امروز این شرایط را نداریم، نباید مدام به گذشته بازگشت و به‌دنبال مقصر گشت، فرض کنید تمام تقصیرات بر گردن مدیر آب منطقه‌ای فارس است، حالا بیاییم و همراهی کنیم تا از بحرانی‌تر شدن وضعیت پیشگیری کنیم.

وی تصریح کرد: امروز فارس به‌عنوان یکی از سه استان کشور است که بدترین وضعیت را به‌لحاظ منابع آب تجربه می‌کند.

وی با بیان اینکه تا ۱۰ سال قبل هیچ کس فکر نمی‌کرد روزی برسد که رودخانه‌ها، تالاب‌ها، چشمه‌ها و حتی منابع زیرزمینی آب دچار بحران شده و خشک شود، گفت: امروز تقریبا تمام دشت‌های استان فارس جز قسمت اندکی از این استان با بحران بی‌آبی و کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌کند.

دهقانی با اشاره به اینکه بخش اعظم اقتصاد استان فارس را کشاورزی تامین می‌کند، گفت: اگر دیدگاه‌ها در بخش‌های مختلف خصوصا کشاورزی تغییر نکند، کشاورزان و شهروندان هر سال شاهد شرایط بدتری خواهند بود.

وی با بیان اینکه امسال نیز میانگین بارش‌ها در مقایسه با سال گذشته کاهش داشته است، گفت: علی‌رغم تمام برخوردها، توصیه‌ها، تاکیدها و اقدامات، هنوز فارس تامین کننده هندوانه و گوجه کشور است و همچنان در بخش‌هایی از این استان کشاورزان برنج را با استفاده از منابع آب‌های زیرزمینی کشت می‌کنند.

دهقانی کاشت برنج در استان فارس را خیانت به تمام مردم عنوان و اضافه کرد: امروز بخش‌هایی از شهرستان فسا آب نوبت‌بندی شده و مرودشت که زمانی قطب کشاورزی و تامین کننده بخش عمده‌ای از گندم فارس و کشور بود، در تامین آب شرب مورد نیاز مشکل دارد.

وی با اشاره به توصیه‌های مطرح شده در خصوص اجرای طرح انتقال آب از دریا، گفت: در هیچ کجای دنیا شما سراغ ندارید که آب دریا را برای کشاورزی منتقل کنند، کشاورزی که امروز با آب مجانی کاشت می‌کند، در معیشت خود مانده است حال چگونه می‌تواند هزینه‌های سنگین آب را برای فعالیت کشاورزی پرداخت کند.

دهقانی تاکید کرد: در جهان تنها برای تامین آب مورد نیاز شرب و صنعت، انتقال آب از دریا توجیه دارد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای فارس همچنین با اشاره به سیاست‌های این سازمان در برخورد با چاه‌های غیرمجاز، گفت: در کل کشور سال گذشته ۶ هزار حلقه چاه غیرمجاز مسدود شد، از این تعداد سهم استان فارس یک هزار و ۲۰۰ حلقه چاه بود، امسال هم این سیاست با جدیت دنبال می‌شود و تنها در شهرستان داراب در یک ماه اخیر ۶۰ حلقه چاه مسدود شده است.

وی از برخورد با کسانیکه به شکل غیرمجاز در حاشیه رودخانه‌های مختلف اقدام به کاشت درخت کرده بودند، خبر داد و گفت: یک هزار و ۳۰۰ حکم قضایی در خصوص برخورد با این افراد متخلف داشتیم اما به‌دلایلی اجرا نشده بود، اما اکنون رئیس کل دادگستری، فرمانده انتظامی فارس و مسئولان سیاسی و امنیتی و تمام اعضای شورای تامین استان فارس همراه هستند.

دهقانی با اشاره به قلع و قمع تعداد زیادی از درختان کاشته شده در حاشیه رودخانه قره‌آقاج در استان فارس، گفت: در مناطق فراشبند، کازرون و کامفیروز با افرادی که اقدام به کاشت درخت در حاشیه رودخانه کرده‌اند برخورد شده و می‌شود.

وی با تاکید براینکه دشت‌های فسا، جهرم،‌ داراب، ارسنجان دارای شرایط بسیار نامناسبی به لحاظ منابع آبی است، از فرونشست بسیاری از دشت‌ها در مناطق مختلف استان فارس اشاره و اضافه کرد: تصاویر و فیلم‌های تهیه شده از مناطق مختلف نشان‌دهنده وضعیت بسیار بحرانی دشت‌های فارس است.

دهقانی با بیان اینکه در بحث عملکردی شرایط خوبی داریم، تاکید کرد: امروز در کرمان به این نتیجه رسیده‌اند که ۲۰ درصد باغ‌ها باید خشکانده شود، این موضوعی است که سه سال قبل ما در جهرم توصیه کردیم اما علی‌رغم تاکیدها، همچنان شاهد رشد باغ‌ها هستیم. کوه‌ها را هم تسطیح کرده و تبدیل به باغ می‌کنند.

وی با تاکید براینکه بسیاری از باغ‌ها و چاه‌های غیرمجاز متعلق به افرادی نیست که معیشتشان در گرو فعالیت‌های باغ‌داری و کشاورزی باشد، گفت: در موضوع مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز هم با دقت و مطالعه وارد می‌شویم، اینگونه نیست که اول به سراغ کسانی برویم که چاه آب مسیر تامین معیشتشان باشد.

دهقانی از وضعیت نامطلوب سدهای استان فارس خبر داد و گفت: در سال گذشته کمتر از ۲۰۰ میلی‌متر بارندگی داشتیم که این نسبت به میانگین بلندمدت ۳۳ درصد و نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه رودخانه سیوند همانند بسیاری از رودخانه‌های استان فارس کاملا خشک است، گفت: جز منطقه سپیدان که اثرات خشکسالی کمتر بوده، همه رودخانه‌ها دچار مشکل است.

دهقانی اضافه کرد: هم‌اینک سد درودزن که تامین کننده بخشی از آب شیراز و مرودشت است و سدهای تنگاب، سیوند، خسویه، ملاصدرا، سلمان فارسی و … وضعیت خوبی ندارد.

وی در عین‌حال تصریح کرد: در کشور ما مشکلی داریم و آن اینکه همیشه با اپیدمی شدن یک موضوع، همه پشتیبان می‌شوند و اگر یک نقد وارد شد همه در مخالفت با آن موضع‌گیری می‌کنند، در خصوص سدها هم همین امر صادق است.

دهقانی گفت: به هیچ عنوان نمی‌گویم تمام سدها خوب بوده اما اعتقاد دارم در استان فارس سدهای احداث شده و در دست اجرا، با مطالعات دقیق اجرایی شده و دارای توجیه کامل بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس همچنین گفت: طی چهارسال گذشته در مطالعات زیست‌محیطی ارائه شده در مورد سد تنگ‌سرخ، به دریاچه مهارلو و احتمال بروز مشکل برای این دریاچه اشاره‌ای نشده بود.

دهقانی با بیان اینکه شورای حل اختلاف هم در موضوع سد تنگ‌سرخ، رای را به نفع سازمان آب منطقه‌ای فارس صادر کرده است، گفت: از آب سد تنگ سرخ قرار نیست بهره‌برداری برای کشاورزی و شرب شود، تنها استفاده از این آب، همان است که جهت آبیاری باغ‌های قصردشت و فضای سبز شیراز می‌شده است.

وی با بیان اینکه در مطالعات نهایی سد تنگ سرخ، تغییراتی در طرح داده شده است، گفت: حجم این سد از ۳۰ هزار مترمکعب به ۱۶ هزار مترمکعب و ارتفاع سد به ۲۵ متر کاهش داده شده و نوع سازه آن نیز از بتنی به خاکی تبدیل شده است.

دهقانی در عین‌حال تصریح کرد: شخصا نه تمایل به ادامه ساخت سد دارم و نه تمایل به متوقف کردن آن، ما تابع تصمیم‌گیری‌های کلان هستیم.

مدیر عامل آب منطقه‌ای فارس اما تاکید دارد که سد تنگ سرخ یک ظرفیت خوب برای شهر شیراز است که به‌واسطه جاری شدن دائم آب در رودخانه خشک، به جلوگیری از بروز مشکل برای فضای سبز این شهر و باغ‌های قصردشت کمک می‌کند و در موضوع گردشگری و توسعه آن نیز که از ضرورت‌های امروز به‌شمار می‌رود، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

telegram
لینک کوتاه : https://shiraz1400.ir/?p=18922

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 21در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲۱
  1. هنوز متوجه نمیشم که نفع شیراز ۱۴۰۰ از ساخته شدن این سد چیه؟!
    از یک طرف اشاره میشه که سد کوچک شده و خود مجری طرح هیچ اصراری بر اجراش نداره، و از طرف دیگه بر مزایای کاغذی اون تاکید میشه! خب اگه این سد اینقدر خوبه که چرا کوچک شده؟

    بارها گفتم که دائمی شدن آب در رودخانه خشک یک تصور هست چرا که شیب زمین در طول رودخانه بخصوص بالادست اون بسیار زیاده و هر آبی بسرعت و بشدت تخلیه میشه. (شاهدش پرآب شدن های زمستانی رودخانه) ضمن اینکه حوزه آبریز رودخانه خشک هیچ ارتباطی با باغات قصرالدشت نداره و بدلیل ساختار زمین شناسی، حتی چاه های این منطقه سفره آبی مشترک با رودخانه خشک ندارن.

    بعضی تصور می کنند که سد آب خلق می کند! حقیقت این است که این ۱۶هزار مترمکعب آب از منبع دیگری به پشت این سد منتقل می شود و خب این حجم آب تنها به هزینه خشک شدن منابع طبیعی دیگر باید به آنجا منتقل شود…
    کاش بجای حرف های کلی حداقل یک سند از اسناد مطالعات ۴ساله تاثیر نداشتن سد تنگ سرخ بر دریاچه مهارلو رو منتشر می کردید. (اشاره نشدن به مشکلات مهارلو، صرفا به معنی نبود مشکل نیست.)

    • بنی جان شیراز یا شیراز۱۴۰۰ ؟
      شیراز۱۴۰۰ که قطعا نفعی براش نداره. اگرم منظورتون طرفداری از ساخت سد هست، باید بگم در اشتباه هستید و ما صرفا اخبار مربوط به سد رو پوشش میدیم چه موافق چه مخالف.

      • هم تیتر انتخابی و هم قسمتهای برجسته مطلب به هواداری از ساخت سد انتخاب شده.
        طبق صحبت های خود مدیر عامل نظر موافق و مخالفی نتیجه گرفته نمیشه. اما هرکس به تیتر انتخابی نگاه کنه به نظرش میرسه که ساخت سد چیز مطلوبی هست.

      • کاملا با آقای بنی موافقم. کجای این متن نوشته که مدیرعامل فارس گفته این سد هیچ تاثیری بر دریاچه مهار لو نداره؟ بعد شما اومدید این رو تیتر گذاشتید.
        مضرات این سد اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. کافیه شما یه مصاحبه کوتاه با استادهای دانشگاه شیراز در رشته های جغرافیا و زمین شناسی داشته باشید.

      • دوست عزیز، هر سایت خبری بنابر رسالت خودش تیتری انتخاب می کنه که صلاح می دونه. دوست عزیزمون “بنی ” گفته بودن که شیراز۱۴۰۰ در این میان ذینفع هست. ذینفع بودن با موافق اجرای پروژه بودن فرق داره.

  2. ما که نه از سد سازی چیزی میدونیم نه از اثراتش بر محیط زیست
    کاش یه نفر پیدا میشد به دور از هر گونه نیتی میگفت که ساخت این سد چقدر + و پقدر – است

    • متاسفانه چنین فردی حداقل در مسئولین ما یافت نمی شود چرا که اظهار نظر کارشناسهای دستگاههای دولتی اغلب برای خوشخدمتی به فلان گروه و فلان دسته است و همی موضوع باعث پایمال شدن و نادیده گرفتن حقوق مردم شیراز شده است

  3. بنی جان
    سد باید ظرفیتی معادل ۷۰۰ میلیون تا یک میلیارد مترمکعب داشته باشه تا به اون بگویند سد . بند تنگ سرخ تنها ۱۶ میلیون متر مکعب اب میتونه ذخیره کنه . سدی مثل درودزن حدود یک میلیارد مترمکعب اب میتونه ذخیره کنه . تمام سدها برای کشاورزی و تامین اب شرب ساخته میشوند . بند ابی تنگ سرخ نه برای کشاورزی هست و نه برای اب شرب .
    سد به مثال کوه میمونه . بند ابی تنگ سرخ به مثال یک تپه کوچک .
    اگر بند ابی تنگ سرخ برای مهارلو ضرر داره پس حتما به نظر شما بند چنارراهدار هم باید برای مهارلو ضرر داشته باشه که اینطور نیست .

    • امیرم گرامی،
      سد طبق تعریف جهانی، به هر مانع آبی بالای ۱۵ متر و ظرفیت بالای ۳ میلیون مترمکعب گفته میشه.

      ضمن اینکه من اصلا صحبتی از ظرفیت و حجم سد یا آب بند و .. نکردم.
      صحبت از دستکاری در طبیعت و جابجایی مسیر و محل ذخیره چند میلیون ساله طبیعی آب هست.

      اینکه تصور کنیم با سد زدن آب بدست میاریم تصور غلطیه، فقط محل ذخیره آب رو جابجا می کنیم و البته این هم بجز افزایش سطح تبخیر و شورشدن و سایر عواملی هست که میتونه کل اکوسیستم رو خراب کنه.
      سد ساختن بدلیل هزینه های مالی و طبیعی تنها وقتی توجیه داره که مزایای “شناخته شده” اون به معایب “شناخته شده و ناشناخته احتمالی” غلبه کنه، وگرنه در حالتی که همه مزایا و معایب اون در هاله ابهامه این مساله مشخصا مضر خواهد بود.
      همچنان از دوستانی که از مطالعات مفید بودن این سد اطلاع دارن خواهش میکنم که نتایج تحقیقات رو به اشتراک بذارن، قطعا اگر دلایل مستدلی برای ساختن این سازه وجود داشته باشه از اون حمایت خواهم کرد.

  4. همه می گویند که این طرح به نفع احیاء و نگهداری باغات و فضای سبز شیراز، جاری شدن دائمی آب در رودخانه خشک و جلب توریست و درآمد شهر هست. علاوه بر این خطر بروز سیلابهای سابقه دار در فصل زمستان را هم کاهش میده.
    این کونه فکران و دلواپسین کمی هم به نظر اکثریت مردم که خواهان پیشرفت شهر هستند تمکین کنند و با تنگ نظریهای خود اینهمه آب درآسیاب مردم نریزند.

    • رضای عزیز،
      این که “همه میگن” بدترین دلیل ممکنه برای انجام کاره!
      اولا که همه نمیگن و ثانیا به فرض هم که بگن، نظر متخصصین باید درنظر گرفته بشه نه “همه”. هم سازمان محیط زیست و هم کارشناسان آشنا به طبیعت فارس مثل دکتر کوثر مشخصا مخالف این طرح هستن.

      اگر سد ساختن هم قرار بود پیشرفت ببار بیاره و آب تولید کنه، الان خوزستان و کارون در اوج آبادانی و پیشرفت بودن نه اینکه ریزگردها و آلودگی و کمبود آب سالم، مردم و منطقه رو به نابودی بکشه.

      جالب اینه که با وجود دیدن عاقبت سد سازی و تغیر اکوسیستم، همچنان از گذشته عبرت نگیریم و بر اشتباهاتمون پافشاری کنیم.
      حتی همون سدهای موفق مثل درودزن هم درکنار افزایش جمعیت باعث خشک شدن دریاچه های بختگان و طشت شدن. تاثیرات مخربی که بدلیل حیاتی بودن تامین آب مردم شیراز، هیچ حرفی ازش گفته نمیشه.
      گاهی ناچار به تخریب طبیعت هستیم چون برای زنده موندن به آب نیاز داریم اما در جایی که نیاز حیاتی وجود نداره نباید بطور تفریحی طبیعت رو تخریب کنیم.

  5. بحران آب روز به روز بدتر می شود

    ایران و استان فارس و خیلی از استان های ایران، استان های کشاورزی نیستند. کشاورزی باید روز به روز کم و کم تر بشه. محصولاتی مانند هندوارنه، ذرت، گندم، سیب، هلو، گلابی، گردو و درختانی ماند سیپدار، صنوبر، چنار و اصلا چمن کاری باید در استان فارس حذف شود و تنها روی کاشت پسته و انجیر و انگور دیم تمرکز شود

    استان فارس را باید تبدیل به یک استان گردشگری کرد و کشاورزی کنار گذاشته شود. باید چاه های ژرف از میان بروند

    برای نمونه خود دانشکده ی کشاورزی (در شهرک نیایش یا باجگاه شیراز) که باید بحران آب را به مردم گوشزد کند خودش سال به سال داره یونجه و ذرت و … می کاره!!! چاه هایی ایجاد کرده که هر سال چاه ها را عمیق تر می کنه! (لطفا اگر می تونید یک گزارش در این باره تهیه کنید)

    اگر این کارها انجام شود و استان فارس تبدیل به یک استان گردشگری شود کارها درست خواهد شد. البته گردشگری نیاز به آزادی دارد. گردشگر بیچاره نیاز به آزادی دارد

  6. من فکر می کنم یکی از بزرگ ترین مشکلات ما اینه که هر کسی بدون هیچ تخصصی با اطمینان در هر زمینه ای نظر می ده.
    آخه دوستایی که با اطمینان می گن این سد مشکلی ایجاد نمی کنه چه مطالعه ای در این زمینه داشتن یا منبعشون کجاست?
    توی این مملکت سابقه ی سد سازی مشخصه که چه بحران هایی به وجود آورده، شیب بستر رودخانه ی خشک هم که همین الان قابل دیدنه، چندین متخصص هم که گفتن این سد به خاطر بستر سست اون منطقه و به خاطر تاثیرش روی دریاچه ی نمک نباید ساخته شه.
    من نمی دونم دیگه باید چه اتفاقی بیفته که ما به این سد اقلا شک کنیم، یا تا وقتی که مدارک مطالعات معتبری از یک سازمان درست حسابی ندیدیم الکی به خاطر تصورات غلطمون نگیم سد سد سد سد.
    ای کاش تا در زمینه ای اطلاعات دقیق نداریم این طور با اطمینان قضاوت نکنیم و نظر ندیم.

  7. از آنجایی که دریاچه مهارلو از هیچ نظر اهمیت خاصی نداره وحتی بد تر از اون تبدیل به زباله دانی و محل تجمع فاضلاب و پساب هاى بیمارستان ها وشهرک صنعتی شده و روزبروز هم وضعش داره بدتر میشه و وقوع فاجعه از نظر انواع بیماری دورازذهن نیست،نبودش بهتر از بودنش هست و اگه بخایم بین دریاچه و رودخانه خشک یکی رو انتخاب کنیم چه بهترکه رودخانه خشک باشه که درمرکزشهر و جلو دید مردم شهرو مسافران هست ،رو داشته باشیم تایک گودال درخارج شهر و بدون دیدآنچنانی(درحدمسافرانی که هرازگاهی از اون مسیر ردمیشن و چند روز ایام تعطیل سال) که پراز انواع آلودگی ها و بدون زیست جانوران و..هست.درضمن خشکیدن ،سرنوشت شوم تمام دریاچه های کشور دراثر خشکسالی هست حالا چه سدباشه چه نباشه(مانند بختگان وپریشان )
    البته اززمانی سیل سال۸۰تاحالا به اندازه سن من درآن سال ،گذشته و مسولان فقط قول میدن وحرف میزنن و بعید میدونم حالاحالاها خبری باشه..

    • محمد جان شما دریاچع رفتی جدیدا که پر آب هست؟

      • بنده تقریبا ماهی دوسه بار از اون منطقه ردمیشم.الان پرآب هست ولی به گفته اهالی منطقه چند ماه درسال تبدیل به پیست اتومبیلرانی میشه.البته در آب داشتن دریاچه، سرازیر شدن همه انواع آب شامل فاضلاب و پسماندهای مایع شهرک صنعتی و..و همچنین بستن چاه های غیرمجاز نیز میتواندباشد.گاهی نیزاین آب ناسالم درجهت کشت سبزیجات وصیفی جات بکار برده میشود(خودم به عینه دیدم)

      • صورت مسئله رو نباید پاک کرد. فراموش نکنیم مساحت این دریاچه اندازه شهرمون هست تقریبا. با خشک شدنش طوفانهای نمک راه میفته و هوای شیراز به نابودی کشیده میشه

      • حرف محمد کاملا درسته این دریاچه اصلا ارزششو نداره حیف این آب شیرینه که میره اونجا و تبدیل به باتلاق میشه

    • مهارلو که دریاچه نیست محل دپو فاظلاب شهری هم شد دریاچه؟

  8. به گفته مدیرعامل آب منطقه ای فارس ساخت سد تنگ سرخ تعطیل و غیر فعال است
    http://www7.shiraz.irna.ir/fa/News/81658201/

  9. درود
    راستش فکر می کنم اصرار مجموعه شهرداری و دیگر ارگان های ذینفع برای ساخت سد تنگ سرخ ، بیشتر برای بالا رفتن قیمت زمین های منطقه است . سودی که حاصل تغییر کاربری زمین های اون منطقه داره وحشتناکه !!
    بخاطر همین مسئله ، به جنبه های زیست محیطی چندان توجهی نمیشه !!

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.