با تکمیل نصب المانهای هنری و تکمیل غرفهها، باغ هنر در آیندهای نزدیک افتتاح میشود. به گزارش شیراز۱۴۰۰، یکی از اقدامات مناسب و قابل تمجید شهرداری در سالهای اخیر خریداری باغهای شخصی و تبدیل آنها به اماکنی عمومی و قابل استفاده برای شهروندان است که خوشبختانه باغ هنر شیراز علاوه بر تبدیل شدن به بوستانی عمومی، دارای کاربری هنری بوده و این موضوع بر ارزشهای آن افزوده است.
این باغ که در ضلع شرقی بوستان بعثت در بلوار بعثت واقع شده، از چندین غرفه به همراه آبنما، گلکاری و درختان قدیمی و سرسبز تشکیل شده که هریک از غرفهها با آرایشی خاص میزبان آثار هنری جذاب و متفاوت هستند. این مجموعه بنابراعلام شهرداری قرار بود تا قبل از تعطیلات نوروز افتتاح شود که بنظر میرسد بارندگیها اسفندماه این موضوع را به بهار امسال موکول کرده است.
در ادامه تصاویری از این باغ زیبا، عکس: علیرضا عباسی
شیراز ۱۴۰۰ جان
وسعت این باغ چقدر هست ؟
حدود یک هکتار، در واقع این باغ بیشتر کیفی هست تا کمی 😉
با تشکر از آقای عباسی و شیراز۱۴۰۰
شیراز بیشتر از این ها نیاز به اینجور فضاها نیاز داره امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.
سپاس فراوان
درود بر شما ارمین جان
ابتدای چمران از طرف پل معالی آباد هم دیوار باغ ها خراب شده و قراره به پارک تبدیل شوند.در این مورد لطف کنید و گزارشی بذارید.
با سپاس
قراره بزرگترین بوستان طبیعی شیراز باشه … به باغ های منصور آباد هم می رسه …
دربرابر باغ فروزان خیلی بهتره البته بایدببینیم درعمل چی میشه و تو باغ هنر چه اتفاقی قراره بیافته و خداکنه مثل بقیه باغ های شیراز تنها کاربریش انداختن قالیچه و غذاخوردن نباشه..
درضمن اگه پادگان های زرهی تا فلکه معلم به بیرون شهرانتقال داده شوند بهترین پارک های ایران رو میشه اونجاها ساخت..
جسارتا نمی دونید طراحش کی هست و دوم این که افتتاح شده؟؟؟
طراحش مهندس پیروی هست که سابقه کار بین المللی هم میگن تو کارنامش هست.
با سلام و تبریک سال نو خدمت همه دوستان و علاقمندان به پیشرفت، آبادانی و سرافرازی استان پهناور فارس و پایتخت فرهنگی ایران زمین، شیراز مینو تراز
یکی از مهمترین نقدهای وارده به این مجموعه در شرف افتتاح که بسیاری از اساتید هم بر این موضوع تاکید کردند این هست که متاسفانه طراحی و ماهیت این باغ با نام گذاری آن بسیار نامتجانس هست, به این معنی که در طراحی های صورت پذیرفته در حداقل حالت ممکن ردی از هنر اسلامی و ایرانی دیده می شود و بیشتر الگوبرداری از هنر مدرن غربی هست. در حقیقت این مجموعه می توانست نامی دیگر داشته باشد و بهنتر بود از صفات ایرانی و اسلامی برای نامگذاری اون استفاده نمی شد تا همخوانی بیشتری بین آن چه به نمایش در آمده و نامی که در ذهن مخاطب انتظاراتی رو ایجاد می کنه به وجود می اومد.
و ای کاش دست اندرکاران و عوامل تصمیم گیرنده شهرداری شیراز پیش از اجرای نقشه ها، کمی هم از باب مشورت طرح ها رو با چند نفر از صاحب نظران و اساتید دانشگاه در میان می گذاشتند تا شاید نظرات و رهنمودهای ایشان بتواند در زمینه صرف بودجه شهرداری و در واقع اموال شهروندان در مسیر صحیح تر و با روش درست تر راهگشا باشد.
شما بفرمایید ساقی اون اساتید کیا هستن که هنر ایرانی و اسلامی رو هنر می دونن و هنر غربی رو نه؟
در ضمن کجای این هنر غربی؟ یه سری احجام کانسپچوال هست که اصلا ربطی به غرب و اسلام و شرق نداره!
در ضمن ماهیت هنر در هر زمانه معاصر شده و روح زمانه رو به خودش گرفته جز مایی که تنها هنر اسلامی رو صرفا در یه سری هندسه و کاربندی و … می بینیم.