استاندار فارس گفت: تلاش برای دستیابی به جامعهای عاری از بیکاری و سرشار از تولید ثروت، هدف مجموعهٔ مدیریتی فارس و نیازمند برنامهٔ درازمدت است.
به گزارش شیراز ۱۴۰۰ و به نقل از ایسنا، سیدمحمد احمدی در دیدار با نمایندگان شرکت سرمایهگذاری کیسون، گفت: حرکتی که در مسیر حمایت از سرمایهگذاری در فارس آغاز شده است، متوقف نخواهد شد.
وی اضافه کرد: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﺳﺘﻌﺪادھﺎی ﻣﻮﺟﻮد، اﺳﺘﺎن ﻓﺎرس ﻣﻲﺗﻮاﻧﺪ اﻳﺴﺘﮕﺎه ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺮای ﺣﻀﻮر ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاران داﺧﻠﻲ و ﺧﺎرﺟﻲ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﺑﺎﺷﺪ.
اﺣﻤﺪی اداﻣﻪ داد: ﺣﺮﻛﺖ ﺑﻪ ﺳﻤﺖﺟﺎﻣﻌﻪ ﻋﺎری از ﺑﯿﻜﺎری و ﺳﺮﺷﺎر از ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺛﺮوت ﻳﻚ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ دراز ﻣﺪت در ﻓﺎرس اﺳﺖ ﻛﻪ اﻣﯿﺪوارﻳﻢ ﺑﺎ ھﻤﻜﺎری و ھﻤﺮاھﻲ ﻣﺮدم، ﻣﺪﻳﺮان و ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاران ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﻲ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺗﺤﻘﻖ ﻳﺎﺑﺪ.
وی ﺗﺼﺮﻳﺢ ﻛﺮد: ﻓﺎرس ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪﺑﮫﺘﺮﻳﻦ آﻣﺎرھﺎ را در اﻳﺠﺎد اﺷﺘﻐﺎل داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ و در اﻳﻦ راه ﺟﻠﺐ ﻣﺸﺎرﻛﺖ ھﺎی ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﻲ و ﺣﻀﻮر ﺷﺮﻛﺖھﺎی ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬاری ﺗﻮاﻧﺎ ﻣﻲﺗﻮاﻧﺪ ﺛﻤﺮ ﺑﺨﺶ ﺑﺎﺷﺪ.
اﺳﺘﺎﻧﺪار ﻓﺎرس ذﺧﺎﻳﺮ ﻧﻔﺖ، ﮔﺎز، وﺟﻮد زﻣﯿﻨﻪھﺎی ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬاری در ﺣﻮزهٔ ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﻲ و دیگر ابعاد، را زﻣﯿﻨﻪﺳﺎز ﺣﻀﻮر ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬاران ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﻲ در اﻳﻦ اﺳﺘﺎن داﻧﺴﺖ و ﻋﻨﻮان ﻛﺮد: ﻃﺮحھﺎی ﻣﺘﻌﺪدی در اﺳﺘﺎن ﻓﺎرس وﺟﻮد دارد ﻛﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬاران و ﺷﺮﻛﺖھﺎی ﺳﺮﻣﺎﻳﻪﮔﺬاری ﺗﻮاﻧﺎ ﻣﻲﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﺣﻀﻮر ﺧﻮد ﻣﻮﺟﺐ اﺟﺮاﻳﻲ ﺷﺪن آنها ﺷﻮﻧﺪ.
اﺣﻤﺪی ﮔﻔﺖ: در راﺳﺘﺎی ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ اﯾﻦ اﺳﺘﺎن و ﺣﻞ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﯿﮑﺎری، ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮔﺮدﺷﮕﺮی و راھﺒﺮد ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﮐﺸﺎورزی ﺑﻪ ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری ﺑﻪ وﯾﮋه ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری ﻣﻮﻟﺪ ﻧﯿﺎز دارﻳﻢ.
وی ﺑﺮ ﻟﺰوم اﯾﺠﺎد ﻓﺮﺻﺖ ھﺎی ﺑﺮاﺑﺮ و رﻗﺎﺑﺘﯽ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﯿﻦ آﺣﺎد ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﻪ وﯾﮋه آﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ از ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪی و ﭘﺸﺘﻮاﻧﻪ ﻣﺎﻟﯽ، ﻓﻨﯽ، ﺗﺨﺼﺼﯽ و ﻋﻠﻤﯽ ﺑﺮﺧﻮردار هستند ﺗﺎﮐﯿﺪ و اﺑﺮاز اﻣﯿﺪواری ﮐﺮد: در ﻓﻀﺎی رﻗﺎﺑﺘﯽ ﺷﮑﻮﻓﺎﯾﯽ اﻗﺘﺼﺎدی ﻇﮫﻮر و ﺑﺮوز ﻋﯿﻨﯽ و واﻗﻌﯽﻣﻲﻳﺎﺑﺪ.
اﺳﺘﺎﻧﺪار ﻓﺎرس اﻓﺰود: دوﻟﺖ ﺗﻼش دارد ﺗﺎ ﺑﺎ ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاران و اﺳﺘﻔﺎده از اﻣﮑﺎﻧﺎت و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ھﺎی اﺳﺘﺎن ﻣﺸﮑﻼت را ﻣﺮﺗﻔﻊ ﮐﻨﺪ.
ﻧﻤﺎﻳﻨﺪه ﻋﺎﻟﻲ دوﻟﺖ ﻳﺎزدھﻢ در ﻓﺎرس ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ اﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎ ﺟﺬب ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬار ﻣﯽﺗﻮان ﮔﺎمھﺎی ﺑﻠﻨﺪی در ﺗﻮﺳﻌﻪ اﯾﻦ اﺳﺘﺎن ﺑﺮداﺷﺖ، اﻓﺰود: ﻣﻌﺘﻘﺪﻳﻢ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪھﺎی ﮐﻮﭼﮏ، ﺗﮑﻤﯿﻞ ﭘﺮوژه ھﺎی ﻧﯿﻤﻪ ﺗﻤﺎم، ﺗﻮﺳﻌﻪ واﺣﺪھﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺑﻮﺟﻮد آوردن ﻓﻀﺎی ھﻤﮑﺎری و ھﻤﺪﻟﯽ در ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺻﻨﻌﺖ در رﺷﺪ و ﺗﻮﺳﻌﻪ ھﻤﻪﺟﺎﻧﺒﻪ ﻓﺎرس ﻣﻮﺛﺮ اﺳﺖ و ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺤﺮوﻣﯿﺖ ھﺎ را ﺑﺎ همکاری ﻣﺴﺌﻮﻻن و ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ جهادی ﻣﺪﯾﺮان ﺑﻪ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮای ﺻﻨﻌﺖ و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاری ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﻨﯿﻢ.
استاندار فارس بر لزوم تکمیل طرحهای نیمهتمام و اجرایی کردن پروژههای در دست مطالعه با همراهی بخش خصوصی و جذب مشارکت سرمایهگذاران، تاکید کرد.
توی شهری که یک پروژه سرمایه گذاری باید تایید و صلاحدید مراجع و علما و هر کی نفوذی در قسمتی داره برسه واقعا کار سختی هست که بشه به این چشم انداز رسید .